• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim ...ben şuan vatan medipol de dr.Şükran hanıma kontrollerim için gidiyorum ..10 tl muayene ücreti ödüyorum..eşim çalışan sgk lısı..esenler medipole gidebileceğimi söylediler doğum için...Allah tüm anne adaylarımıza kolaylıklar ve sıhhatler versin
teşekkür ederim tekrar

600-700 tl normal doğum için çok uygun fiyatmış...asıl önemli olan yeterki doğumumuz güzel ve sıhhatli şekilde olsun

Herkese iyi geceler
Ben çiçeği burnunda bir anneyim. Hamileliğim henüz ilk ayındayım. Ve Çekmeköy'e yakın iyi bir doktor ve hastane arıyorum. Kendi doktorum koşuyolunda şu an benim için uzakta kaldı. O yüzden en az onun kadar iyi ve güvenilir bir doktor arıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Medipol megada doktoruna gore muayene fiyatlari degisiyor.benim doktorumun muayene ucreti 60tl ama 80tl olan doktorda var.nst ucretide 40tl.bugun ki kontrolde muhasebeden dogum fiyatlarinida aldim.herhangi bir zam gelmemis hala normal(1gece yatis) 900 sezeryan (2gece yatis)1900tl.eger aksi bir durum olurda fazladan yatmak gerekirse yatak ucreti 400tl+yapilan serum,ilac,tahlil vs ucreti ekleniyor.oda susleme ve lohusa serbeti+1refakatci dahil fiyatlara.sut sagma makinasi kullanmak isterseniz 40tl.bebek bezi,anne icin ped vs dahil hicbir seyi hastane vermiyor.babalari hicbir dogum seklinde iceri almiyorlar.mesai saati disinda doktorunuz doguma gelmiyor.normal dogumda epidural isterseniz +350tl ucreti.ameliyathanede erkek personel yok ama yinede ozellikle oncesinde belirtirseniz ozel not yaziyorlar.gun itibariyle aldigim bilgiler bu sekilde

sefaköy medipolde normal doğum yaptım. doğum ücreti 600tl. bir gece yatışımızda içindeydi.ebeler de çok ilgiliydi.doğumum akşam gerçekleşti.nöbet değişiminde ebe ve bebek hemşiresi gelip benle tanıştı ben sizle ilgileneceğim diye. sgk mız vardı muayenelere 10 tl,nst ye ise 12 tl ödedik.ben memnun kaldım.çocuk doktoru doğumdan hemen sonra ve sabah tekrar yanımıza geldi.bebeğin işitme testi ve topuktan kan alınan test yapıldı.darısı sizin başınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Herkese iyi geceler
Ben çiçeği burnunda bir anneyim. Hamileliğim henüz ilk ayındayım. Ve Çekmeköy'e yakın iyi bir doktor ve hastane arıyorum. Kendi doktorum koşuyolunda şu an benim için uzakta kaldı. O yüzden en az onun kadar iyi ve güvenilir bir doktor arıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Naçizane tavsiyem doktorun uzak da olsa aynı doktora devam etmen. Başkasının memnun kaldığı birinden sen memnun kalmayabilirsin.

Medipol megada doktoruna gore muayene fiyatlari degisiyor.benim doktorumun muayene ucreti 60tl ama 80tl olan doktorda var.nst ucretide 40tl.bugun ki kontrolde muhasebeden dogum fiyatlarinida aldim.herhangi bir zam gelmemis hala normal(1gece yatis) 900 sezeryan (2gece yatis)1900tl.eger aksi bir durum olurda fazladan yatmak gerekirse yatak ucreti 400tl+yapilan serum,ilac,tahlil vs ucreti ekleniyor.oda susleme ve lohusa serbeti+1refakatci dahil fiyatlara.sut sagma makinasi kullanmak isterseniz 40tl.bebek bezi,anne icin ped vs dahil hicbir seyi hastane vermiyor.babalari hicbir dogum seklinde iceri almiyorlar.mesai saati disinda doktorunuz doguma gelmiyor.normal dogumda epidural isterseniz +350tl ucreti.ameliyathanede erkek personel yok ama yinede ozellikle oncesinde belirtirseniz ozel not yaziyorlar.gun itibariyle aldigim bilgiler bu sekilde
yılbaşından sonra zam gelecek diyordu muhasebe, henüz gelmemiş öyleyse umarım da gelmez:)
hastanenin bebek bezi falan vermediğini bilmiyordum çok saçma özel hastaneler karşılıyor bunu normalde.

Bende medipol megaya gidiyorum. Aklımda bir sürü soru var. Çarşamba gunu randevum var. Gidince hepsini soracağım inşallah. Erkek hicbir görevli istemiyorum dediğinde girmiyorlarmi gerçekten.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)

Cnm ben 12 sene önce normal doğum yaptim ama ölümden döndüm. İki gün sürdü. O yuzden ayni sıkıntıları acıları cekemem dedim doktoruma. Bana dediki ama bak dogurabilmissin. Yine oyle deneriz olmazsa bakariz dedi. Yani normal dogum yanlisi. Medipol mega nagihan hn.

Herkese iyi geceler
Aynen bende çekmeköy deyim ben de arayış içindeyim. Dr umdan çok memnunum ama muayenesi 300 tl. O yüzden nereye geçsem diyorum. Erdem çakmak var aklımda ama çok kararsızım

Merhaba Kızlar,

Ben 2015 ağustos ayında myomektomi ameliyatı oldum. Bir myomum olduğunu 2015 Şubat ayı içerisinde öğrendim ve portakal büyüklüğünde hiç belirti vermeyen rahim dışı bir myomdu. Gezdiğim tüm doktorlar rahmini almak zorunda kalabiliriz demişlerdi. Ben 4 yıllık evliyim ve henüz bebişim yok . Dolayısıyla çok korkmuştum. En son çare Medical park'a gittim. Orada Yrd. Doç. Nida BAYIK ile tanıştım. Gerçekten mükemmel bir doktor.Ayrıca çok tatlı işinin ehli bir bayan. Başarılı bir myom ameliyatı geçirdim. Hatta myomumun adını Thomas koydular :))) Ameliyatım 5400 tl idi. Bu nisan ayında doktoruma yine kontrol için gittim. Bu arada muayene ücreti 195 tl. 180 tl de yıllık smear testi ve folik asit derken 400 tl cik hastaneye hediye edip çıktık :)))))Artık çok şükür hamile kalabileceğimi söyledi. Ve çok sevindim. Tabiki hemen sezeryan fiyatını öğrenmek istedim. Bana kendi hastaları olduğum için 5750 tl dediler. Allahtan kendi hastalarıyım yani :))))) Henüz hamile değilim ama doktor araştırıyorum. Çünkü bun durum bütçemi epey zorlayacak. Sizlerin paylaştıklarını okuyorum. Bende araştırıp sizlerle paylaşacağım. Bu güzel serüvende aranıza Hoşgeldim :))

Bugun yenibosna nisa hastanesini aradim normal 875 tl sgkliya sezeryan 1575 tl mis...

bende yeniyüzyıl üniversitesi gop hastanesine sordum Prof yaparsa doğumu 3500 tl
normal doktor 1750 tl idi

Merhaba ben de 17 haftalik hamileyim doğum için hastane de karar veremedim kagithaneye yeni açılan derindere hastanesinde dogum yapanlar varmı yardım rica ederim

Merhaba ben de 17 haftalik hamileyim doğum için hastane de karar veremedim kagithaneye yeni açılan derindere hastanesinde dogum yapanlar varmı yardım rica ederim
Arkadaşım o hastanede kontrole başladı şuan 10 haftalık hamile. Yeni hastane olduğu için muayene ücreti 10 küsürmüş. Hastanenin güzel olduğundan bahsetti ama o da tam karar vermiş değil

Teşekkür ederim evet Mayıs ayı için 12 TL muayene normalde 67 TL doktor turkan hanım guler yüzlü ve ilgili hastane temiz odaları yeni ilk doğumda Mart ayında gerçekleşmiş sanırım orda doğum yapan birinden de duymak iyi olacak

Benim doktorumun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum muayene yıl başından sonra 100 tl oldu.Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi ile anlaşmalı olarak çalışıyor.Normal doğum şuan için 1900 sezeryan 2900(yıl başından sonra zam gelecek dediler ama gelmedi) Zaten sezeryan olursam kredi çekicem heralde :KK48: Açıkçası 750-850 tl leri görünce şaşırıyorum bayağı pahalı oluyor size kıyasla ama doktorumdan çok memnunum ve ilk çocuğum olacak nasipse o yüzden gözüm bir şey görmedi.Belki 2.si nasip olursa bu kadar verip de gitmem.Daha uygun fiyata bir hastaneye gidip de çok çok memnun olanlar var.Ne bileyim girdik bir kere yola,hayrola

Back
X