Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sincan koru da 30tl2017 ile birlikte muayene ve doğum fiyatları artmış sanırım. Bir de bu özel hastanelerde NST ücretleri ne kadar bilginiz var mı? Özellikle Ortadoğu ve Sincan Koru için?
Sizin doktorunuz kim acabaKızlar bende 2 ay sonra doğum yapacam
memorial , güven ve TOBB için 2017 fiyatlarını bilen var mı doktorum oralarda doğum yaptırıyormus
Siz Sincan koru ya mı gidiyorsunuz Hüseyin beye iyi diyorlar bende evimize yakın olduğundan orayı düşünüyorum nasıl sizceSincan koru da 30tl
Kızlar Ortadoğu'nun fiyatlarını öğrendim.sultan hocanın muayene ücreti 72 lira olmuş.normal Doğum 2250 sezaryan 2500 lira.epidural farkı içinde 300 lira istiyorlar.normal Doğumda 1 gece sezaryanda 2 gece yatış yaptırılıyormuş.refakatçiler için extra ücret talep edilmiyormuş.
Malesef bugün 72 lira ödedim.doğum ücretlerine de çok zam gelmişAyyyy 52 ydi 72 mi olmus yaaaaaa
Medical park ankara doğum ücreti 4500₺ dediler. Bende orda yapıcam sanırım. Pınar hanıma 133 lira ödedim yeni haliyle böyleymiş
Dolar arttı diye mi bu kadar ucurmuslar fiyatları ben de onu anlamadim, sebebi ne yani? Uyuz oldumHay maşallah 4200 yazmıştı biri 300 daha mı. Gelmiş :)
Dolar arttı diye mi bu kadar ucurmuslar fiyatları ben de onu anlamadim, sebebi ne yani? Uyuz oldum
Valla ben de şok, artar diyordum ama bu kadar beklemiyodum..Ayy ben sok valla
Senin sigorta iyi ki yaptirmasssin
sözde böyle yaparken kaç olur bilemem :)Hay maşallah 4200 yazmıştı biri 300 daha mı. Gelmiş :)