• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
MERHABALAR
.. . Vatan medipole kontrollerim için gidiyorum ..Esenler Medipole doğum için yönlendirebileceklerini söylediler ..
Esenler medipol da doğum fiyatlarını bilenler varsa bilgilendirebilir mi ?.

Medipol Mega bagcilar normal doğum :900 lira sezaryen:1900 lira. Epidural normal :+350 lira veriliyormus. Normalde 1 gece sezeryan da 2 gece kalinip kapı süsü ve lohusa şerbeti fiyat içinde. Ayrıca tüm odalar tek kişilik ekstra özel oda ücreti yok.
Tek sıkıntı doğum geceyse kendi doktorun yapmayabiliyor ve kimseyi doğuma almıyorlar

1000 tl ye dığum yapmiştim ben sezeryan istemiştim ama doktorum yaparsın sen diyerek beni ikna edip normal doğuma aldı.diğer özeller gibi hemen sezeryan demiyorlar ve cok ilgililer beni gelip kendileri yürüttüker kızımla ilğilendiler süreklı oda temizleniyor yemekleri bile iyi.o zaman oda süsü şerbeti fln yoktu ama avcılardan bağcılara kadar gittiğime göre cok hosuma gitti kızımında tüm kontrolleri muayneleri hala orda yapılır
Doktorunuz kimdi acaba

evet az kaldı ama 2 hastane arasında kararsız kaldım medipol mega ya da okmeydanı özel hastanesi olacak,mega da kontrole gittim temiz hastane odaları sancı yerlerini heryeri gezdim içime sindi ama doktorları hakkında pek bilgim yok hazel hanıma gittim bir kez o da güleryüzlü iyi bir doktor ama işinde nasıl başarılı bilmiyorum pek okmeydanı özeldeki doktoru bayadır tanıyoruz ama bilmiyorum bakalım bu hafta kesin karar vericem artık :)
Doğum yaptınız mı yaptıysanız banada bilgi verirmisiniz aynı durumdayızda

Ben doğum yaptım gittiğim hastanede. Harikaydı. .duygu ışıl gencer di doktorum. Tek kelime muhteşem bir doktor hastasiyla çok ilgili çok güleryüzlü. 45 liraydi muayene ucreti. 30 lira nst ücretiydi. Verdiğin paranın karşılığını aliyorsunuz
Bu ne zamanın muayene ücreti peki?

Konunun sahibi olarak nihayet dogurdum diyebilirim artik :) kucagimda 10 gunluk minik bi prenses var hastanemiz ozel okmeydani istege bagli sezeryan oldu sgk li fiyatlar 1800 lira,normal 600,zorunlu sezeryan 800 lira ben gayet memnundum cunku hem temiz bi hastaneydi hem de ebesinden hemsiresine hasta bakicisina kadar herkes cok ilgiliydi ilk gun geceligimi annem giydirmek istese bile hasta bakicilar bizim isimiz diyip onlar giydirdi tuvalete kadar benimle gelip yardimci oldular sezeryan konusunda da problem yasamadim hic korkan arkadaslar varsa hic korkmasinlar 3 gunde butun agrilar sizilar geciyo bebeginizi emzirme telasi onla vakit gecirme zaten tum acilari unutturuyo Allah hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin :)
Tebrik ederim ayrıca bilgi içinde çok teşekkürler doktorunuz kimdi acaba

bence medipol bagcılar dusunuyorsan ayfer özbek olsun secımın, cok ılgılı cok guleryuzlu bır doktor sorularını hıc sıkılmadan tatlılıkla cevaplıyor, ultrasonda bebısıne uzuuun uzun bakıyor <3 normal dogum 950, sezeryan 1950 muayene ucretıde 55 lıra.sgk lı fıatlar tabı bunlar..
Benim doktorumun 80 tl muayene ücreti ünvanı ne acaba ?

Hastaneyi tek geçerim. Kalp hastaligim var kardiyolog, doğum doktoru, çocuk doktoru artı bugün çocuk kardiyolog a gitmemiz gerekti. Çok seviyorum çok ilgililer. Doktorum duygu ışıl gencer di yaklaşık 8 ay önce doğum yaptım. Yalnız doktorum doğum iznindeymis hala nezaman gelecek bilmiyorum. Elif hanımı da tavsiye ediyorlardı. Oda secemiyorsunuz sadece ama genel olarak odalarda iyi. Ben 2gece kaldım gayet memnunum.verdiigniz parayi çok hakediyorlar tüm calisanlar.doktorlarin hemsirelerin yaklaşımı çok güzel gülümseyerek hep. Bugün telasliydik doktor çok rahatlattı bizi espirileriyle aciklamalariyla mesela

Hastaneyi tek geçerim. Kalp hastaligim var kardiyolog, doğum doktoru, çocuk doktoru artı bugün çocuk kardiyolog a gitmemiz gerekti. Çok seviyorum çok ilgililer. Doktorum duygu ışıl gencer di yaklaşık 8 ay önce doğum yaptım. Yalnız doktorum doğum iznindeymis hala nezaman gelecek bilmiyorum. Elif hanımı da tavsiye ediyorlardı. Oda secemiyorsunuz sadece ama genel olarak odalarda iyi. Ben 2gece kaldım gayet memnunum.verdiigniz parayi çok hakediyorlar tüm calisanlar.doktorlarin hemsirelerin yaklaşımı çok güzel gülümseyerek hep. Bugün telasliydik doktor çok rahatlattı bizi espirileriyle aciklamalariyla mesela

Esenler medipol fiyatlarini bilen var mi?

MERHABALAR
.. . Vatan medipole kontrollerim için gidiyorum ..Esenler Medipole doğum için yönlendirebileceklerini söylediler ..
Esenler medipol da doğum fiyatlarını bilenler varsa bilgilendirebilir mi ?.

14 Eylül 2015'te Esenler Medipol'de normal doğum yaptım. O zaman 430 TL normal doğum, 830 TL de sezaryen idi.

Esenler Medipol başlığında yeni doğum yapacak arkadaşlarsa güncel fiyatın 500 TL normal, 900 TL sezaryen olduğunu söylediler geçenlerde.

Yeni açıldığı için fiyatlar düşüktü. Sık sık zamlanıyor şimdi. Yılbaşından sonra falan da fark koyarlar sanırım.

medipol mega'da muayene ücreti bugün itibbariyle 60 liradan 80 liraya çıktı..perşembe günü için randevu aldım bu şekilde fiyat verdiler..
doğum ücretini de artık gittiğimde öğrenirim..muayene %30 üzerinde zamlandığına göre doğum ücreti de bndan aşağı kalmaz diye düşünüyorum

Back
X