Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?
- Konu Sahibi bmeleekk
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Sezeryan 1900 diyebiliyorumMedipol mega normal doğum 950tl 1 gece kalıyosun oda süsleme lohusa şerbeti anne bebek ilk tahliller dahil, sezeryan 1200 tl galiba tam hatırlayamadım 2gece oda ücretsiz yine süskeme lerbet testler dahil sgklı fiyatlar bunlar.
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Nerede acabane fiyatlar var yahu
ben kızımı çok uzuca mâl etmişim
doğum + 2 gece özel oda 1.200 tl
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Tek sıkıntı doğum geceyse kendi doktorun yapmayabiliyor ve kimseyi doğuma almıyorlarMedipol Mega bagcilar normal doğum :900 lira sezaryen:1900 lira. Epidural normal :+350 lira veriliyormus. Normalde 1 gece sezeryan da 2 gece kalinip kapı süsü ve lohusa şerbeti fiyat içinde. Ayrıca tüm odalar tek kişilik ekstra özel oda ücreti yok.
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Doktorunuz kim acaba?Bende hastaneyi doktoru yeni değiştirdim baştan Medipole gitmedigime pişman oldum evime uzak olmasına rağmen. Randevu saatinde alıyorlar direkt ve doktor da çok ilgili olunca beğendim ben.umarim böyle devam eder
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Doktorunuz kimdi acaba1000 tl ye dığum yapmiştim ben sezeryan istemiştim ama doktorum yaparsın sen diyerek beni ikna edip normal doğuma aldı.diğer özeller gibi hemen sezeryan demiyorlar ve cok ilgililer beni gelip kendileri yürüttüker kızımla ilğilendiler süreklı oda temizleniyor yemekleri bile iyi.o zaman oda süsü şerbeti fln yoktu ama avcılardan bağcılara kadar gittiğime göre cok hosuma gitti kızımında tüm kontrolleri muayneleri hala orda yapılır
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Doğum yaptınız mı yaptıysanız banada bilgi verirmisiniz aynı durumdayızdaevet az kaldı ama 2 hastane arasında kararsız kaldım medipol mega ya da okmeydanı özel hastanesi olacak,mega da kontrole gittim temiz hastane odaları sancı yerlerini heryeri gezdim içime sindi ama doktorları hakkında pek bilgim yok hazel hanıma gittim bir kez o da güleryüzlü iyi bir doktor ama işinde nasıl başarılı bilmiyorum pek okmeydanı özeldeki doktoru bayadır tanıyoruz ama bilmiyorum bakalım bu hafta kesin karar vericem artık :)
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Bu ne zamanın muayene ücreti peki?Ben doğum yaptım gittiğim hastanede. Harikaydı. .duygu ışıl gencer di doktorum. Tek kelime muhteşem bir doktor hastasiyla çok ilgili çok güleryüzlü. 45 liraydi muayene ucreti. 30 lira nst ücretiydi. Verdiğin paranın karşılığını aliyorsunuz
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Tebrik ederim ayrıca bilgi içinde çok teşekkürler doktorunuz kimdi acabaKonunun sahibi olarak nihayet dogurdum diyebilirim artik :) kucagimda 10 gunluk minik bi prenses var hastanemiz ozel okmeydani istege bagli sezeryan oldu sgk li fiyatlar 1800 lira,normal 600,zorunlu sezeryan 800 lira ben gayet memnundum cunku hem temiz bi hastaneydi hem de ebesinden hemsiresine hasta bakicisina kadar herkes cok ilgiliydi ilk gun geceligimi annem giydirmek istese bile hasta bakicilar bizim isimiz diyip onlar giydirdi tuvalete kadar benimle gelip yardimci oldular sezeryan konusunda da problem yasamadim hic korkan arkadaslar varsa hic korkmasinlar 3 gunde butun agrilar sizilar geciyo bebeginizi emzirme telasi onla vakit gecirme zaten tum acilari unutturuyo Allah hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin :)
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Benim doktorumun 80 tl muayene ücreti ünvanı ne acaba ?bence medipol bagcılar dusunuyorsan ayfer özbek olsun secımın, cok ılgılı cok guleryuzlu bır doktor sorularını hıc sıkılmadan tatlılıkla cevaplıyor, ultrasonda bebısıne uzuuun uzun bakıyor <3 normal dogum 950, sezeryan 1950 muayene ucretıde 55 lıra.sgk lı fıatlar tabı bunlar..
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Dr nese hayırlıoğlu ama artık orda değilDoktorunuz kimdi acaba
- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
Hastaneyi tek geçerim. Kalp hastaligim var kardiyolog, doğum doktoru, çocuk doktoru artı bugün çocuk kardiyolog a gitmemiz gerekti. Çok seviyorum çok ilgililer. Doktorum duygu ışıl gencer di yaklaşık 8 ay önce doğum yaptım. Yalnız doktorum doğum iznindeymis hala nezaman gelecek bilmiyorum. Elif hanımı da tavsiye ediyorlardı. Oda secemiyorsunuz sadece ama genel olarak odalarda iyi. Ben 2gece kaldım gayet memnunum.verdiigniz parayi çok hakediyorlar tüm calisanlar.doktorlarin hemsirelerin yaklaşımı çok güzel gülümseyerek hep. Bugün telasliydik doktor çok rahatlattı bizi espirileriyle aciklamalariyla meselaBu ne zamanın muayene ücreti peki?
- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
Hastaneyi tek geçerim. Kalp hastaligim var kardiyolog, doğum doktoru, çocuk doktoru artı bugün çocuk kardiyolog a gitmemiz gerekti. Çok seviyorum çok ilgililer. Doktorum duygu ışıl gencer di yaklaşık 8 ay önce doğum yaptım. Yalnız doktorum doğum iznindeymis hala nezaman gelecek bilmiyorum. Elif hanımı da tavsiye ediyorlardı. Oda secemiyorsunuz sadece ama genel olarak odalarda iyi. Ben 2gece kaldım gayet memnunum.verdiigniz parayi çok hakediyorlar tüm calisanlar.doktorlarin hemsirelerin yaklaşımı çok güzel gülümseyerek hep. Bugün telasliydik doktor çok rahatlattı bizi espirileriyle aciklamalariyla meselaBu ne zamanın muayene ücreti peki?
Fiyat olarak mi ? Normal 1900 civariydi sezeryan 2500 falandikızlar türkiye hastnesi ile bilgisi olan var mı?
- 21 Kasım 2010
- 1.524
- 24
- 158
Sezeryan 3.500 tl Normal 2.750 demişlerdi bir kaç önce bana. Ancak ben hastaneden memnun olmadıgım için gıtmıyorum oraya.kızlar türkiye hastnesi ile bilgisi olan var mı?
Bende biraktim orayi bende yazdigim fiyatlari almistim yazinSezeryan 3.500 tl Normal 2.750 demişlerdi bir kaç önce bana. Ancak ben hastaneden memnun olmadıgım için gıtmıyorum oraya.
- 23 Ağustos 2014
- 287
- 252
- 103
- 33
Esenler medipol fiyatlarini bilen var mi?
MERHABALAR
.. . Vatan medipole kontrollerim için gidiyorum ..Esenler Medipole doğum için yönlendirebileceklerini söylediler ..
Esenler medipol da doğum fiyatlarını bilenler varsa bilgilendirebilir mi ?.
14 Eylül 2015'te Esenler Medipol'de normal doğum yaptım. O zaman 430 TL normal doğum, 830 TL de sezaryen idi.
Esenler Medipol başlığında yeni doğum yapacak arkadaşlarsa güncel fiyatın 500 TL normal, 900 TL sezaryen olduğunu söylediler geçenlerde.
Yeni açıldığı için fiyatlar düşüktü. Sık sık zamlanıyor şimdi. Yılbaşından sonra falan da fark koyarlar sanırım.
- 28 Haziran 2015
- 726
- 644
- 103
- 38
medipol mega'da muayene ücreti bugün itibbariyle 60 liradan 80 liraya çıktı..perşembe günü için randevu aldım bu şekilde fiyat verdiler..
doğum ücretini de artık gittiğimde öğrenirim..muayene %30 üzerinde zamlandığına göre doğum ücreti de bndan aşağı kalmaz diye düşünüyorum
doğum ücretini de artık gittiğimde öğrenirim..muayene %30 üzerinde zamlandığına göre doğum ücreti de bndan aşağı kalmaz diye düşünüyorum