istahimi nasil kontrol edebilirim

pamuseker

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
11
0
6
Isparta
Sinirlenince mutsuzken cok yemek yiyorum ayrica gunde 20 dk kosu bandında yuruyorum sabah ve oylen iyi gidiyor ama aksam brazen kaciriyorum hemen kilo aliyorum col mutsuzu

Sinirlenince mutsuzken cok yemek yiyorum ayrica gunde 20 dk kosu bandında yuruyorum sabah ve oylen iyi gidiyor ama aksam brazen kaciriyorum hemen kilo aliyorum col mutsuzu

sabahları ve gece yatarken tarçınlı ballı su içmeni tavsiye ederim iştahını kontrol altına alıcak

20dk yürüme bandı süresi çok az, en az 40 dakika tempolu olmalıdır. ben öyle yapıorum ve bununla bağlantılı olarak yediklerimize dikkat etmek gerekio

Şekerli şeyler tüketiyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Placebo2222' nin dediği gibi tarçın tüketirsen kan şekerin dengelenir. Öğleden sonraki anlık acıkmayı engellemiş olursun. Emzirdiğin için çok katı diyet yapamazsın. Bir diyetisyenden yardım almanı tavsiye ederim. O zaman daha dikkatli ve saate göre hareket ediyorsun. Tabii tatlı ve hamurişi bir süreliğine yenmeyecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…