• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizim

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
123
sizinle sürekli yakındığım bir durumumu paylaşmak isterim
başlıkta da anlattığım gibi işsizim :( işsizim şimdiye dek neredeyse 20 yerle görüştüm yok iş yok
iş görüşmeleri yapıyorum 2. görüşmelere çağrılıyorum ama ondan sonrası yok, ikinci görüşmelerde genellikle ilk görüşmede beni görmemiş yöneticler oluyor ve sanırım onların gözü beni tutmuyor ve işe alınmıyorum inanın artık görüşmeye bile gitmek istemiyorum
sizce neden işe kabul edilmiyorum? fikirleriniz var mı arkadaşlar?
bazen kolay alınabileceğim, çok özellik aramayan işlere de başvuruyorum ama onlar da bu iş size düşük kalır diolar
çok şaşırıyorum artık görüşmeleri bile azalttım gitmiyorum çoğuna
bana önerileriniz var mı arkadaşlar? acaba giyimimi ya da konuşmamı mı beğenmiolar?
fikir veren ark.lara şimdiden teşekkür ederim ayrıca

galiba bitek ben işsizim kimse bişiy yazmamış

yanıt için saolun
akayeni üye oldum biraz da buraya derdimi dökmek için
işletme mezunuyum daha önceden bir yerde çalışıyordum sekreter olarak 7 ay çalışım ama beklediğim bu deildi diye ayrıldım
2 aydır arıyorum fakat iş yok, bayan olduğum için her yerde de çalışamıyorum
bazı büyük firmalardan da arıyorlar ama mülakatta eleniyorum, sizce mülakatta nsl davranmalıyım ?

Merhabalar işletme iyi bir bölüm aslında açıköğretim değil de örgünse işe alım olayı daha kesin oluyor ben de büyük bir firmada çalışıyorum genelde örgün öğretim alıyorlar ama açıköğretm isenizde şansınız bitmiş değil. bir kere kararlı olduğunuzu ve o işe uygun olduğunuzu hissettirmeniz önemli net cevaplar vermelsiniz ve firma ile ilgili bilginiz olmalı. bu iş kesin benim gözüyle başvuru yapmalısınız siz ne kadar inanırsanız karşı tarafta o kadar size inanır tabi olduğunuzdan farklı görünmeye de çalışmayın sonuçta insan kaynaklarındaki kişiler gerçekten uzmanlar ve insanın gözüne baınca anlıyorlar. ne diyelim Allah yardımcınız olsun...

Merhabalar işletme iyi bir bölüm aslında açıköğretim değil de örgünse işe alım olayı daha kesin oluyor ben de büyük bir firmada çalışıyorum genelde örgün öğretim alıyorlar ama açıköğretm isenizde şansınız bitmiş değil. bir kere kararlı olduğunuzu ve o işe uygun olduğunuzu hissettirmeniz önemli net cevaplar vermelsiniz ve firma ile ilgili bilginiz olmalı. bu iş kesin benim gözüyle başvuru yapmalısınız siz ne kadar inanırsanız karşı tarafta o kadar size inanır tabi olduğunuzdan farklı görünmeye de çalışmayın sonuçta insan kaynaklarındaki kişiler gerçekten uzmanlar ve insanın gözüne baınca anlıyorlar. ne diyelim Allah yardımcınız olsun...

ynt için tşk.ler:) iş bulmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
iş görüşmelerim hep çok kötü geçtiği için artık görüşmelerde iyice ezik kalıyorum, kendime güvenimi kaybettim
bu arada yaşım 28 oldu bir de bu engelim var yani
ama herşeyin hayırlısı çok kafaya taktım bir an önce çözücem bu iş konusunu

Back