• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz, Toto - Lotocu, borçlu, sorumsuz Kocam.. :(

Gerçekten allah yardımcın olsun ama. Madem arabanın borcunu ödüyorsunuz. Arabayı satın o zaman. ışsiz adama araba ne gerek. Binip ona mı yakıt harcayacak bir de? Tabi bebek hasta araba lazım diyorsan o başka. Off off yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal.
Ama gerçekten de boşanmak çözüm değil. Baksana şurada yazılanlara. Daha kötü birine düşmeyeceğin ne malum. Bir de tabi ben orasını bilemem de bir kadın evlendikten sonra kendi düzenine alışır baba evine sığamaz derler.

Ama birincisi kezzap atmakla tehdit etmek,
ikincisi çalışmana izin vermemesi çok çok kötü. Bu adam istiyor ki hem börek güzel olsun hem fırın yanmasın...

Kocan caliskansa becerikli ise tuttugnu koparan bir adamsa sende onunla beraber zevki sefa sürersin, lakin kocan beceriksiz ise tembel ise sende onunla beraber sürünürsün arkadasim...

Rabbim yavruna acil sifalar versin, sanada sabir diliyorum...

Esin iflah olmaz...cabuk paranin pesinde olan insanlar ne calismayi sever nede yorulmayi...cok degil az bir zaman sonra Loto Toto isini birak allah etmesin birde kötü islere girer böyleleri....esrar satar, hirsizlik yapar vs. vs....benneyaptımki

Senin yerine koydum kendimi...ne yapardim diye düsündüm...esimle sonkez adam akilli konusur aklini basina al ya adam gibi gider calisirsin kredi kartlarinin hepsini gözümün önünde kirarsin yada bana eyvallah derdim...
Tamam canim askim demekle olmaz bu is...yapacak bende görecem...yapmiyorsa def ederim arkadasim...:kahve:

Bu evlilik böyle devam ederse...sen sagligindan olursun...ona birsey olmaz cünkü akli bir karis havada...:delphin:

insan ödeyemeyecegi borcun altina girmemeli girerse boyle sorumsuz olur
ustelik de ev gecindiriyor,sorumluluklari var tek basina da degil...
bence esiniz isin kolayina kaciyor ordan kredi cekiyor totodan gelicek de odeyecek.binde bir ihtimal.ayrca haydan gelen huya gider derler.
Allah sonunuzu hayir etsin.insallah borcunuz biter de esin de akillanir.

çok üzüldüm inan ki.inşallah aklı başına gelir.bebeğine de geçmiş olsun diyorum.Rabbim şifasını versin

yazdıklarını okudumda aynı kaderdeyiz benimki biraz farklı.ben tam 6 senelik evliyim ve iki yaşında kızım var.Sana diyeceğim tek şey var can çıkmayınca huy çıkmıyor.bi adamın 7 si neyse 70 de o oluyor.Bendede seninkinin modelinde var.Ama ne yapabiliriz bir çözüm bulamadım eğer bulursan bana da bilgi verde bende seviniyim canım.
olan çocuklarımıza oluyor.

bence eşinle ciddi bir konuşma yap bu şartlarda evliliğine devam edemiyeceğini hemen bir işe girmezse ondan ayrılacağını söyle
senin tek çaren bu gibi.her zaman tatlı dilli olmaktan yanayım ama eşinin sorumsuzluğu ve tembelliğine artık tatlı dil çözüm olmaz canım
bebeğinede acil şifalar diliyorum allah yardımcın olsun canım.çünkü sorumsuz ve tembel bir erkekle yaşamak zor hatta bana göre imkansız:1no2:

kredi çekip ha bire toto oynuyor at yarışı oynuyor.
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Bence ailesiyle oturup konuş
hatta eşinide al karşına ciddi ciddi konu
Kumar için kredimi çekilir yaw:kızgın:

Krediyi bebişin tedavisi için çekse amenna,toto loto oynamak için dedin,yeminle aklımı yedinkötükedihüso
Yok kardeşim yok,aşkın gözü kördür derler ya,güzelim sende kör olacak göz bile yokmuş:bbo:.
Baştan beri verilen sinyalleri alın kızlar,alın ve yol yakınken sorumsuz,saygısız,evliliği kaldıramayacak erkekleri çürüğe çıkarın:tomato:
Yoksa çoooook okuruz böyle senaryoları daha:oklava:

Allah yardimcin olsun canim. Senin esin kadar agir vaka olmasa da bir benzeri de bizim ailede var malesef. Onda da kredi karti, sayilsal vs. vs. ama hic kredi cekipte oynadigini duymadim. Onda etkili olan tek yontemi soyleyeyim sana. Saygi duydugu hatta mumkunse korktugu birinin acik acik bu gidisin gidis olmadigi, sonun felaket oldugunu soylemesi, kumarin kumari oynatandan baska kimseye birsey kazandirmadigini, olasilik hesaplarina gore bir omur boyu hayal ettigi miktari kazanma sansinin sifira cok yakin bir olasilik oldugunu ve de en vahimi esinin, hasta yavrusunun rizkini car cur etmesinin, oteki dunya da hesabinin cok zor verildigini anlatmasi lazim. Cehennem korkusu belki esinizi frenler. Arti ikna olabildigi noktada psikologa gitmeniz siddetle tavsiye ederim cunku bu gercekten hastalik. Tabi sorun surda sanirim siz bunu yapamazsiniz, dedigim gibi, korktugu biri. Mesela annesiyle ittifak kursaniz. Annesi psikologa gitmezsen, sana para yok butun destegimi kesiyorum dese...
Cok uzuldum, cok.
Allah yardimcin olsun. Allah melegini saglikli bir sekilde sana bagislasin.

Canim kusura bakma ama esine cok güldüm, Allah akil fikir versin ne diyeyim. Demek böyle bir adam icin babani dinlemedin. Bu arada Allah Kayinvalideden razi olsun, aslinda sizin borclarinizi ödemeye mecbur degil. Sende hemen kolaya kacma bence, madem babani ve kardesini dinlemeden bu evliligi yaptin, iyi günde kötü günde demisler kocanin arkasinda olmalisin. Evlilik dedigin budur.
Hemen ailen yazliga gidiyor diye arkalarina takilma. Nasilki evlenmeden önce kocani savundun, simdide arkasinda ol ve kocani savun. Onu dogru yola yönlendir.
Ama cocuguna cok üzüldüm, Alla bir an önce sifalar versin.

hiç bu tüm yaşadıklarım yetmezmiş gibi bir de geçen hafta kocamın hastalığı çıktı ortalığa
açlık şekeri 520 çıktı
apar topar insülüne başladık
artık çalışmayan kocam hastayım der hiç çalışmaz ne olacak sonumuz hiç bilmiyorum :(

kocam evimizi ipoteklettirdi ve 30000 ytl kredi çekti borçlarını kapattı
120 ay boyunca ayda 600 ytl ödeyecek
offf offfffff :(

yinede borçlarını kapatmaya yetmedi sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum

bence sen onu bi terk et belki aklı başına gelir bi iş bulur eğer gelmiyosada zaten bu hayat pek çekilir gibi değil Allah yardımcın olsun ...

Back