- Konu Sahibi tourmaline
-
Zor bir karar canım allah yardımcın olsun..Eşin de kolayca işini gücünü bırakıp seninle beraber irana gidebilecek sanırım..O nasıl bakıyor bu duruma ?Onun görüşleri de önemli..
Şu an kaç yaşındasın bilmiyorum, tıp orda kaç sene ? Tıpı bitirdiğin zaman kaç yaşında olucaksın ve burda o yaştaki insanlar şu an hangi mevkideler ? Gerçi okumanın yaşı yok ama hayata atılmak için geç bir yaşta mı olucaksın o zaman..Yani düşünmen gereken çok şey var..Tıpı çok istiyorsun ama sonradan hayal kırıklığına da uğrayabilirsin,ya tahmin ettiğin gibi sevmezsen bu işi o kadar? Sonra tıpı okuyunca da rahatlayamayacaksın, tustu şuydu buydu bir sürü sınav..
Ben olsam o kadar 3 yıl emek vermişim kıyamazdım emeğime.Sonuçta bu iş de beni mevki sahibi yapıcaksa heyecan aramaya gerek yok diye düşünürdüm..İçine sinecekse git canım, inşallah gönlüne göre olur herşey..Sadece içinde kalıp kalmamasını değil , çok yönlü düşünmelisin..Bol şanslar..
bu yıl mezun olan bi arkadaşım çok iyi bi ilaç firmasında işe girmiş. ara ara duyuyorum böyle. darısı başına tourmaline.
bu arada kursa yazıldın mı? ben de geçen böğüre böğüre ağladım ingilizcem kötüledi nası iş bulcam diye, annem bilezik verdi bozdurup kursa gidicem:kedi:
Nişanlın da mı işsiz canım ? Allah hepimizin yardımcı olsun..
tourmaline, bu dönemden başlıycam tez çalışmalarına, deneysel ya anca deneyler bitecek de yazıcam. haftasonu da ufak tefek işler yapıp para kazanmayı planlıyorum. bu yıl zor geçecek sanırımeyvahedigeldismile
gulsen058, kimya erkekler için iyi bir mühendislik dalı. mezunların çoğu kadın olduğu halde erkekler tercih ediliyor pek çok işletmede. bence canını çok sıkma, ileride maddi zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. mutluluklar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?