- Konu Sahibi tourmaline
Zor bir karar canım allah yardımcın olsun..Eşin de kolayca işini gücünü bırakıp seninle beraber irana gidebilecek sanırım..O nasıl bakıyor bu duruma ?Onun görüşleri de önemli..
Şu an kaç yaşındasın bilmiyorum, tıp orda kaç sene ? Tıpı bitirdiğin zaman kaç yaşında olucaksın ve burda o yaştaki insanlar şu an hangi mevkideler ? Gerçi okumanın yaşı yok ama hayata atılmak için geç bir yaşta mı olucaksın o zaman..Yani düşünmen gereken çok şey var..Tıpı çok istiyorsun ama sonradan hayal kırıklığına da uğrayabilirsin,ya tahmin ettiğin gibi sevmezsen bu işi o kadar? Sonra tıpı okuyunca da rahatlayamayacaksın, tustu şuydu buydu bir sürü sınav..
Ben olsam o kadar 3 yıl emek vermişim kıyamazdım emeğime.Sonuçta bu iş de beni mevki sahibi yapıcaksa heyecan aramaya gerek yok diye düşünürdüm..İçine sinecekse git canım, inşallah gönlüne göre olur herşey..Sadece içinde kalıp kalmamasını değil , çok yönlü düşünmelisin..Bol şanslar..
21 yaşındaym. Eşim de kimya müh. şimdilik burda orta halli bi işi var. irana gidersek zaten kardeşi petrokimya işiyle uğraşıyor onunla çalışacak. yani onun için çok problem değil zaten kendi ülkesi.. bana bırakıyor yani daha çok.
tıp orda 7 yıl sürüyor 1yılı farsça dil eğitimi. yani bizdeki kadar. valla zaten vazgeçiyo gibiyim 4 senem boşuna gitmiş olacak... bi de üstüne 7 yıl. yine de bi kaç gün daha düşüncem.