terbiyesiz.adam resmen sizinle mantık evliliği yapmış ama gördü ki mantığına uymamışsınız.kusura bakmayın ama eşim bana böyle bir şeyin ufacık imasını bile yapsa çok fevri davranırdım böyle düşündüğü için pişman ederdim onu.ne demek milletin eşi araba alıyor yaa.siz de bak milletin kocası eşine araba alıyor örnekleri verin.
bi yerden başlamanız lazım amaa... ben olsam eşimden o sözleri duyana kadar tezgahtarlık bile yapardım. bi kere evlenmeden önce babam eşiniz tarzında konuştu. gittim bi mağazaya işe girdim. sonrada çok güzel işlere başlamama vesile oldu o beğenmediğiniz 12 saat ayakta çalışılan iş.Beğenmemek değil ama 1000 liraya sabahtan akşama kadar aralıksız calismak hem bedenime hem de ruhuna ağır geliyor. Hak etmediğim yerlerde hak etmeyen insanların emrinde 5 kuruşa çalışmak istemedim
ev işi konusunda eşinizde yardım etmeli. işe gir demeyi biliyorsa temizliğede el atacaktı. ya da siz eşinizden yardım isteyecektinizİnanın bende yoğun ve yorucu işte çalıştım o paraya ama evli olunca insan 2-3 kat daha fazla yoruluyor. İşten eve gelince de işbitmiyor ama benim pilim bitiyordu
İnanın bende yoğun ve yorucu işte çalıştım o paraya ama evli olunca insan 2-3 kat daha fazla yoruluyor. İşten eve gelince de işbitmiyor ama benim pilim bitiyordu
Siz işe yaramaz bi insan değilsiniz, sadece şansınız yaver gitmemiş. Asıl işe yaramaz ve anlayışsız olan eşiniz. Şu kırmızıya boyadığım yer cok cirkin. Eşiniz iyi günde kötü günde kavramından bi haber.Yaklaşık 2 yıllık evliyim üniversite mezunuyum ama işsizimbi kaç iş deneyimim oldu ama hepsi az paraya çok iş ve mesleğim açısından bana faydası olmayan alakasız yerlerde. KPSS de olmadı. Bari iş olmadı çocuk olsun dedim. Hamile kaldım ama o da olmadı. Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Şu an sağ olsun eşimin sayesinde bunalımdayımsürekli bununla alakalı beni aşağılıyor. Şunun karısı şu kadar maaş alıyormuş bizimkide evde yatsa. Şunun karısı araba almış herkes senin gibi tembel mi?
Eve tuz al desem onu bile benim çalışmamama getiriyor hep iste aman bi kerede getirin olmasın diyor. Keşke bi ev alabilsek diyorum sen para kazanırsan alacağız diyor. Konu ne olursa olsun dönüp dolaşıp benim ev hanımı olmama geliyor.
Ben artık psikolojik olarak çıkmazdayım.
Az öncede çalıştığı kurumun bi özel üniversite ile anlaşma yaptığını ve kurum çalışanlarına y.lisansın ücretsiz olduğunu öğrendim. Canım böyle bir imkanın var sende faydalansana dedim. Ben en azından memur oldum sen ne oldun da bana yol gösteriyorsun dedi. Bende haliyle inanılmaz kırıldım defalarca konuşmamıza rağmen bu konuyu aşamıyoruz. Ne zaman bu konuyu konuşsak kavga ediyoruz ve daha kırıcı konuşuyor.
Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum artık usandım. Kendimi işe yaramaz hissediyorum
aynen.. size katılıyorumPsikolojik şiddet görüyorsunuz sizde o lafı çalışmamaya getirdiğinde sizde dinen böyle bir yükümlülüğünüz olmadığına getirin çalışsanız bile alacağınız parayı ona vermeyrbileceğinizi söyleyin ne diyecek