israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Ben bir konuda danismak istiyorum. Daha önceleri herkes gibi bu mallari çokça kullaniyordum. Hepsinden vazgecebilirim düşünmeden ama bez konusunfa tereddüt ediyorum prima yerine turk markasi olarak alternatifleri bileb varmi ?

Hacı şakiri ve damla suyu göremedim içlerinde onu da unutmayın.

Boykota destek veriyorum zaten çoğu ürünü almıyorum 23yaşındayim onbeş senedir ağzıma kola sürmedim almayız aldırmayız eve sokmayız gelen misafirde getirse içmeyiz içirtmeyiz bu konuda ailem çok katı ne arieli kullanırız ne maggi ne knor ne suyunu

Hele hele şimdilerde koka kola olarak veya isim yazarak iyice insanları çekmeye çalışıyorlar çok dikkatli olmalıyız.

ALKOL DERKEN içindeki kafeinden mi bahsediyorsunuz...

aynen..bi ayri gicik oldugum olay Ramazan geldi geleli ha bire reklamlari cogalttilar..birde oyle reklamlar hazirliyorlarki milletin duygusunu somuruyorlar..ben ne zaman izlesem gozlerim doluyor bazi reklamlarda..

Reklamlarında resmen beyan etmişlerdi bu ramazan yine aynı olacak iyiki de aynı olacak bakar misin ya insanları nerden vurmaya çalışıyorlar.

Evet bende bu konuda cok kotuyum gece uykularim kaciyor suan hangi cocuk ölüyor diye dayanamiyorum artık agzimin icinde yaralar cikti okadar uzgunmki.kolanin bagimlisiyim kimse biraktiramadi ama kolayi birakak basldm cünkü haftafa 4sise iciyoruz.bu aramazan almdk ama ya hersey israile gidyor piyasada olan cogu sey israilin olmasada geliri israile gidyor.bir ayet vardi israillilerin basina cok kötü seyler gelecekmis.oturdgm yerden dua edebiliyoruz sadece

Ben bir konuda danismak istiyorum. Daha önceleri herkes gibi bu mallari çokça kullaniyordum. Hepsinden vazgecebilirim düşünmeden ama bez konusunfa tereddüt ediyorum prima yerine turk markasi olarak alternatifleri bileb varmi ?

Biraz göz attım da çoğunda molfix türk mali demişler ama yine de emin değilim canım ya

kola ve bircok asitli icecegn icine alkol bulundugu aciklanmisti gectigimiz senelerde

canım o kafein çay ve kahvede de var ve insan şuurunu etkilemediği için dinimizce sakıncası yok.....bende alkol deyince yanlış birşey mi yazdım dedim...zira 27 yaşındayım hayatımda hiç alkol sigara vs kullanmadım...tadını bilmem

Kolanın içeriğinde de alkol var canım Fransa'da yapılan araştırmayla ortaya çıktı litre başına 10 mg alkol içeriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu çok iyi olmuş. lütfen duyarlı olalım. benim de evimi kuşatmış bu markalar ama bir daha asla almıcam. ayrıca bunu saçma bulanları da ben çok saçma buldum.elimizden ne geliyorsa o şekilde göstermeliyiz tepkimizi. susup ortak mı olalım

Eskiden de biliyorduk bu durumu ama pek de dikkat etmiyorduk ne yalan soyleyeyim,ancak bu son olaylar bardagi tasirdi. Herkes elinden geleni yapmakla yukumlu, bizim elimizden gelen de almamak,safimizi belli etmek .Esra arkadasim cocacola bizim de vazgecilmezimizdi ama vazgectik.Sana ColaTurkayi tavsiye ederim,ulker uretiyor gayet guzel dun aldik. Ayrica lutfen sakin olalim,fikrini paylasmadiklarimiza cevap vermeyelim. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Son düzenleme:
Saçma olması dışında komik bir kampanya.

İsrail nasıl bir ülkedir, neler yaşamış bugünlere nasıl gelmiştir, hiç bilmeyenlerin, Gazze'deki müslümanları çok seven (her yerdekileri sevmez, mesela kendi ülkemizde veya dibimizde öldürenleri görmez) uzun boyuna bayıldıkları adamdan duyduklarıyla, Filistin halkı için üzülmeye başlayıvermesiyle başlamış kampanya.

Çok komik kampanya.

Hayati önem taşıyan ilaçlardan tutun teknolojik çok şey İsrail'in elinde.

Tohumsuz sebze ve meyvaya kadar İsrail'den alan AKP hükümetinin televizyonda numaradan üzülmesi, miting meydanlarında İsrail'e bağırıp çağırmasıyla olmaz bu işler.

İsrail tüm müslüman ülkeleri yönetenleri, para gücü ile almış durumdadır.

AKP hükümetiyle de para bağı var para, bunları görün.

Elinizde internet var, çok değil azıcık, minnacık okuyun.

Gerçekçi olun.

Son düzenleme:
Silah sanayii var mı? Buralarda katliam silahları üretiliyor mu?
Bu silahlar dünya'ya pazarlamıyor mu?
Bataklık kurutulmadan sivrisinekler yok edilemez.
Cam kulelerden düğmeye basılıyor.
Ne yazık ki çocuklar, insanlar katlediliyor.
Kahrolsun insanlık dışı tüm eylemler.

21 yaşındaym kendimi bildm.bileli bu konu hep vardr icimizde ve bircok duyarli insanin icinde.. sizin o uzun boylu biyikli adama.olan nefretiniz hastalikli bi hal almis herkesi kendinz gbi dusunuyor saniyorsunuz... merak etmeyn biz sizin gbi sadece kendi cevremzdekiler olunce degl masum olen herkese uzuluyoruz ve emin ol hepsi icin elmzden geleni yapyrz.. cikarn o at gozluklerni

21 yaşındaym kendimi bildm.bileli bu konu hep vardr icimizde ve bircok duyarli insanin icinde.. sizin o uzun boylu biyikli adama.olan nefretiniz hastalikli bi hal almis herkesi kendinz gbi dusunuyor saniyorsunuz... merak etmeyn biz sizin gbi sadece kendi cevremzdekiler olunce degl masum olen herkese uzuluyoruz ve emin ol hepsi icin elmzden geleni yapyrz.. cikarn o at gozluklerni
Akp yi aldiysa aldi banane ak partiden tayyipten baskasndan... ben kendime bakarim.. sacmalimissiniz gerceken

İsrail nasıl bir ülkedir bugünlere nasıl gelmiştir açıklar mısınız ? Kimse kimsenin boyuna posuna kara kaşına kara gözüne bayıldığından yapmıyor bu kampanyayı bu düşünce yapısına sahip olanların her yapılanı ona mâl edip muhalefet olma çabalarına muhalefet olurkende karşıdakini cahillikle suçlayarak 'ben her şeyin farkındayım ' siyaseti izlemesi inanın çok daha komik ve çok daha saçma . Karşınızdakinin bilgi seviyesini böyle basit bi şekilde nasıl oluyorda ölçüyorsunuz ve hakarete varan söylemlerde bulunuyorsunuz ? Bu kampanyalar ya da israil karşıtı olan söylemlerin günümüze ait olduğunu üzülmeye şimdi başladığımızı size düşündüren nedir ? Açın araştırın bakalım 1970 ve 1980li yılları elinizin altında internet var çok değil azıcık araştırsanız bulursunuz.

bu nasil bir mantiktir anlamiyorum... ne yani masum insanlarin olumune uzulen bir insan illa AKP li mi oluyor ?
hayir degilim arkadas AKP li degilim.. boykotumu da yaparim kime ne?

onyargilar, dis gorunuse bakarak laf atmalar.. bunlar ne zaman bitecek ? bu nasil bir gericiliktir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…