coca cola zaten %2-3 oraninda zarar etmis..sebebi amerikalilarin artik suya ve caya yonelmesiymis...
Almadığınız bir kutu kolayla öyle şeyler kazanırsınız ki !
1- Din kardeşlerinize karşı görevlerinizi yapmış olursunuz
2- Aynı durumda biz olsaydık içmeyin şu kolayııı destek olmayın diyee bağırmazmıydık- haykırmazmıydık...
3- Alkolu terketmiş olursunuz...
4- Alkolun terkedilmesi ile ibadetlerden haz alınmaya başlanır! ( Alkol ibadetlerden uzaklaştırır )
5- Allah'ın yasakladığı alkol ve zararlı şeyleri Allah için terk ederek Allah katında yükselmiş olursunuz!!
6- Cennetin kapıları aralanır.
7- Paranızı israf etmemiş olursunuz...
8- O paralarla Hayır işlersiniz...
Ve daha bir çok şey..
Bu içecekleri yapanların kendilerinin içmediğini biliyor muydunuz? İçmezler! Çünkü bu içeceklerin amacı neslimizin tükenmesi! Hayasızlığın çoğalması işte yediğimiz ve içtiklerimizden dolayıdır!
aynen..bi ayri gicik oldugum olay Ramazan geldi geleli ha bire reklamlari cogalttilar..birde oyle reklamlar hazirliyorlarki milletin duygusunu somuruyorlar..ben ne zaman izlesem gozlerim doluyor bazi reklamlarda..
arkadaşlar israilin bu ramazan ayında filistin halkına yaptıkları katliamdan başka hiçbir şey değil....ve en kötüsü de tüm dünya buna sessiz kalıyor....
bizler ise sedece haberlerde izleyerek o an üzülüp 2 dk sonra unutuyoruz.elimizden hiçbir şey gelmezse bile en azından mallarını boykot ederek,filistinli kardeşlerimize destek olabiliriz.
ne dersiniz var mısınız???
Ben bir konuda danismak istiyorum. Daha önceleri herkes gibi bu mallari çokça kullaniyordum. Hepsinden vazgecebilirim düşünmeden ama bez konusunfa tereddüt ediyorum prima yerine turk markasi olarak alternatifleri bileb varmi ?
Teşekkür ederim canım.Biraz göz attım da çoğunda molfix türk mali demişler ama yine de emin değilim canım ya
ALKOL DERKEN içindeki kafeinden mi bahsediyorsunuz...
kola ve bircok asitli icecegn icine alkol bulundugu aciklanmisti gectigimiz senelerde
canım o kafein çay ve kahvede de var ve insan şuurunu etkilemediği için dinimizce sakıncası yok.....bende alkol deyince yanlış birşey mi yazdım dedim...zira 27 yaşındayım hayatımda hiç alkol sigara vs kullanmadım...tadını bilmem
Saçma olması dışında komik bir kampanya.
İsrail nasıl bir ülkedir, neler yaşamış bugünlere nasıl gelmiştir, hiç bilmeyenlerin, Gazze'deki müslümanları çok seven (her yerdekileri sevmez, mesela kendi ülkemizde veya dibimizde öldürenleri görmez) uzun boyuna bayıldıkları adamdan duyduklarıyla, Filistin halkı için üzülmeye başlayıvermesiyle başlamış kampanya.
Çok komik kampanya.
Hayati önem taşıyan ilaçlardan tutun teknolojik çok şey İsrail'in elinde.
Tohumsuz sebze ve meyvaya kadar İsrail'den alan AKP hükümetinin televizyonda numaradan üzülmesi, miting meydanlarında İsrail'e bağırıp çağırmasıyla olmaz bu işler.
İsrail tüm müslüman ülkeleri yönetenleri, para gücü ile almış durumdadır.
AKP hükümetiyle de para bağı var para, bunları görün.
Elinizde internet var, çok değil azıcık, minnacık okuyun.
Gerçekçi olun.
İsrail nasıl bir ülkedir, neler yaşamış bugünlere nasıl gelmiştir, hiç bilmeyenlerin, Gazze'deki müslümanları çok seven (her yerdekileri sevmez, mesela kendi ülkemizde veya dibimizde öldürenleri görmez) uzun boyuna bayıldıkları adamdan duyduklarıyla, Filistin halkı için üzülmeye başlayıvermesiyle başlamış kampanya.
Çok komik kampanya.
Tohumsuz sebze ve meyvaya kadar İsrail'den alan AKP hükümetinin televizyonda numaradan üzülmesi, miting meydanlarında İsrail'e bağırıp çağırmasıyla olmaz bu işler.
Gerçekçi olun.
Bu akp yi sevmeyenlerin her firsatta akpye sarmalarina gercekden anlam veremiyorum. Allaha Şükür herkesin herseyden haberi var arastrmayida biliyor.filistinin bircok seye sahip oldugunuda.ama olene zavallı insanalara bebeklere uzulmememk hangi insanin vermeyeceği bir tepkidir heleki ölen bir müslümansa cevremzdede yasanan seyler var ama bu orda olan olaylara uzulmemiz anlamina gelmiyor. Evet aldigimiz tek bir israil mali bile onlara faydadir.benim mevzum kendimle biz burda akpyi yadavherhangi birini savunnyrz tek konstgmz bebeklerin ölmesi ne gerek var simdi bunla bagdastrmaya
Çok komik kampanya.
Gerçekçi olun.