israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

İsrail nasıl bir ülkedir bugünlere nasıl gelmiştir açıklar mısınız ? Kimse kimsenin boyuna posuna kara kaşına kara gözüne bayıldığından yapmıyor bu kampanyayı bu düşünce yapısına sahip olanların her yapılanı ona mâl edip muhalefet olma çabalarına muhalefet olurkende karşıdakini cahillikle suçlayarak 'ben her şeyin farkındayım ' siyaseti izlemesi inanın çok daha komik ve çok daha saçma . Karşınızdakinin bilgi seviyesini böyle basit bi şekilde nasıl oluyorda ölçüyorsunuz ve hakarete varan söylemlerde bulunuyorsunuz ? Bu kampanyalar ya da israil karşıtı olan söylemlerin günümüze ait olduğunu üzülmeye şimdi başladığımızı size düşündüren nedir ? Açın araştırın bakalım 1970 ve 1980li yılları elinizin altında internet var çok değil azıcık araştırsanız bulursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimizin altinda internet var ama herseyide internetten ogrennmiyoruz degilmi.cocuklugumuzdan beri biliyoruz israilin nasil bir ülke oldugunu müslümanlara ne eziyetler yaptiklarini arkadas israilin bugünlere öyle gelmesinden bahsedyor herhalde

canım o kafein çay ve kahvede de var ve insan şuurunu etkilemediği için dinimizce sakıncası yok.....bende alkol deyince yanlış birşey mi yazdım dedim...zira 27 yaşındayım hayatımda hiç alkol sigara vs kullanmadım...tadını bilmem:KK76:

Kafeinle birlikte alkol var... Bildiğin alkol... Kafeinin fazlası zarar ancak alkol haram bilindiği üzere. Tüm içeceklerin içerisine konan meyveler olduğu gibi katılmıyor. Önce meyve petrol haline getiriliyor. Petrol haline gelen meyve suda erimiyor bu nedenle alkolle eritip katıyorlar. Yani her içeceğin içinde alkol var... ( Sade Soda Hariç )

Ancak meyve petrolü bir de pahalı ve helal bir ürünle eritilebilmekte. Bu helal ürünle eriten "helal gıda platformunun meyvesularını rahatlıkla alabilirsiniz..."

içtiğinizde saf ve doğal olduğunu farkedeceksiniz... ( meysu, yörsan, aifa bilinen markalar olarak helal gıda içecekleridir... Bölgeye göre bir çok adını saymadığım ürünlerde mevcut... )

bu nasil bir mantiktir anlamiyorum... ne yani masum insanlarin olumune uzulen bir insan illa AKP li mi oluyor ?
hayir degilim arkadas AKP li degilim.. boykotumu da yaparim kime ne?

onyargilar, dis gorunuse bakarak laf atmalar.. bunlar ne zaman bitecek ? bu nasil bir gericiliktir...

Ben gercekden anlamiyorum akpyi sevmeyenlerin diger tüm canlıları akpli gibi gormesini cok enteresan arkadasim ben insanim bi tarafi tutmuyorum.insanlari nasilda guruplara ayriyorlar.akpyi sevenler sevmeyenler falan ne bu ya insaniz biz tarafsiz sadece insan.masum insanlarini ölmesine üzülen insanlar

canım o kafein çay ve kahvede de var ve insan şuurunu etkilemediği için dinimizce sakıncası yok.....bende alkol deyince yanlış birşey mi yazdım dedim...zira 27 yaşındayım hayatımda hiç alkol sigara vs kullanmadım...tadını bilmem:KK76:

Kafeinle birlikte alkol var... Bildiğin alkol... Kafeinin fazlası zarar ancak alkol haram bilindiği üzere. Tüm içeceklerin içerisine konan meyveler olduğu gibi katılmıyor. Önce meyve petrol haline getiriliyor. Petrol haline gelen meyve suda erimiyor bu nedenle alkolle eritip katıyorlar. Yani her içeceğin içinde alkol var... ( Sade Soda Hariç )

Ancak meyve petrolü bir de pahalı ve helal bir ürünle eritilebilmekte. Bu helal ürünle eriten "helal gıda platformunun meyvesularını rahatlıkla alabilirsiniz..."

içtiğinizde saf ve doğal olduğunu farkedeceksiniz... ( meysu, yörsan, aifa bilinen markalar olarak helal gıda içecekleridir... Bölgeye göre bir çok adını saymadığım ürünlerde mevcut... )

21 yaşındaym kendimi bildm.bileli bu konu hep vardr icimizde ve bircok duyarli insanin icinde.. sizin o uzun boylu biyikli adama.olan nefretiniz hastalikli bi hal almis herkesi kendinz gbi dusunuyor saniyorsunuz... merak etmeyn biz sizin gbi sadece kendi cevremzdekiler olunce degl masum olen herkese uzuluyoruz ve emin ol hepsi icin elmzden geleni yapyrz.. cikarn o at gozluklerni

Benim kimseye nefretim yok. Akılsızlığa karşıyım.

Farkımız da şu, ben gerçekleri takip ediyorum. Yaşınızı iki ile çarpın ve iki sene daha ekleyin. İşte o benim yaşım.

Kendinize sormanızın zamanı gelmiş:

Neden kendimi bildim bileli bu konu var, neden çözülmüyor?

Çözülmüyor çünkü bu mağduriyeti yaşayan müslüman ülkelerin yönetimlerinin hep kendi çıkarına göre ülkeyi yönetme meselesi.

Matematiğiniz varsa, soru basit: Dünyadaki yahudi sayısı 15 milyon bile değil.

Müslüman sayısı 1,5 milyar civarı. Hristiyan sayısı 2,5 milyara yakın.

Ve İsrail tüm dünyayı istediği gibi parmağında oynatıyor.

Bu nasıl oluyor?

Hiç merak etmiyor musunuz?

Son 100-105 yılda yahudiler 100'ün üstünde bilim dalında Nobel ödülü kazandı.

Teknoloji onlarda, bilim onlarda.

İslam ülkelerinde ne var?

Afedersiniz alevi diyen yöneticiler, ramazan gelince serum orucu bozar mı diyen, oruç tutmayanı döven insanlar. Ayakkabı kutularında paraları görüp hırsızlığı içselleştirenler, cüzdanımı alsa oyumu yine veririrm diyen aymazlar. Karıları özel uçaklarla öğle yemeğine veya manikür yaptırmaya giden krallar. Birbirinin kafasını kopartıp top oynayanlar. Biraz farklı biraz ağzı yüzü düzgün Türkiye vardı, onun da son yıllarda düştüğü durum ortada.

Sonra da "dua edelim" topikleri açarsınız.

Kendinizi bildiniz bileli bu konu varsa, o kadar uzun zamandır da dua ediliyor bu konuda.

Ama insanlar ölmeye devam ediyor.

Demek ki dualarla olmuyor bu iş!

Belki de Allah yarattığı kuluna verdiği "aklı" görmek istiyor. Olabilir mi?

Bence öyle. Çıkan tablo bunu söylüyor. :KK49:

Son düzenleme:

Farkımız da şu, ben gerçekleri takip ediyorum. Yaşınızı iki ile çarpın ve iki sene daha ekleyin. İşte o benim yaşım.

Çözülmüyor çünkü bu mağduriyeti yaşayan müslüman ülkelerin yönetimlerinin hep kendi çıkarına göre ülkeyi yönetme meselesi.

Bu nasıl oluyor?

Afedersiniz alevi diyen yöneticiler, ramazan gelince serum orucu bozar mı diyen, oruç tutmayanı döven insanlar. Ayakkabı kutularında paraları görüp hırsızlığı içselleştirenler. Karıları özel uçaklarla öğle yemeğine veya manikür yaptırmaya giden Krallar.Birbirinin kafasını kopartıp top oynayanlar. Biraz farklı biraz ağzı yüzü düzgün Türkiye vardı, onun da son yıllarda düştüğü durum ortada.

Kendinizi bildiniz bileli bu konu varsa, o kadar uzun zamandır da dua ediliyor bu konuda.

ee napalim musluman yonetimler boyle diye ben napabilirim ben mi getirdim onlari basa ??
akil yasta degildir merak etmeyin yeterince okurum arastirirm da belki de bu yuzden vicdanim nefretimin onune gecmiyor...
evet dunyada kac musluman var biliyorum hepsini.. banane bunlardan.. adi muslumanlardan banane ?
ben kendi uzerime duseni yapmaya calisiyorum yapana destek veririp yapmayan da yoluna gider..
o bisey yapmiyor bu bisey yapmiyor diye soylenirken neden karinca kararinca birsey yapmak isteyenlere laf atiyor sunuz?
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Son düzenleme:
Ben gercekden anlamiyorum akpyi sevmeyenlerin diger tüm canlıları akpli gibi gormesini cok enteresan arkadasim ben insanim bi tarafi tutmuyorum.insanlari nasilda guruplara ayriyorlar.akpyi sevenler sevmeyenler falan ne bu ya insaniz biz tarafsiz sadece insan.masum insanlarini ölmesine üzülen insanlar

hayata dar pencerelerden bakanlarin sacmaliklari iste naparsin...
sadece kendi taraflarindan baktiklarinda tabiki birtek akilli kendileri olur baska herkes aptal olur....

İsrail nasıl bir ülkedir bugünlere nasıl gelmiştir açıklar mısınız ? Kimse kimsenin boyuna posuna kara kaşına kara gözüne bayıldığından yapmıyor bu kampanyayı bu düşünce yapısına sahip olanların her yapılanı ona mâl edip muhalefet olma çabalarına muhalefet olurkende karşıdakini cahillikle suçlayarak 'ben her şeyin farkındayım ' siyaseti izlemesi inanın çok daha komik ve çok daha saçma . Karşınızdakinin bilgi seviyesini böyle basit bi şekilde nasıl oluyorda ölçüyorsunuz ve hakarete varan söylemlerde bulunuyorsunuz ? Bu kampanyalar ya da israil karşıtı olan söylemlerin günümüze ait olduğunu üzülmeye şimdi başladığımızı size düşündüren nedir ? Açın araştırın bakalım 1970 ve 1980li yılları elinizin altında internet var çok değil azıcık araştırsanız bulursunuz.

arkadaşım senin benim kampanya yapmamıza gerek yok, başbakan bu hükümetin başı. öyle mitinglerde israil'e atarlanarak olmaz bu iş.

hadi israil mallarına ambargo koysun. İki lafına bakar.

neden koymuyor onu bana bir açıklar mısınız?

niye yapmıyor? niyeeeee?

bir merak edin yaaaa!

Son düzenleme:

Bu nasıl oluyor?

Afedersiniz alevi diyen yöneticiler, ramazan gelince serum orucu bozar mı diyen, oruç tutmayanı döven insanlar. Ayakkabı kutularında paraları görüp hırsızlığı içselleştirenler, cüzdanımı alsa oyumu yine veririrm diyen aymazlar. Karıları özel uçaklarla öğle yemeğine veya manikür yaptırmaya giden krallar. Birbirinin kafasını kopartıp top oynayanlar. Biraz farklı biraz ağzı yüzü düzgün Türkiye vardı, onun da son yıllarda düştüğü durum ortada.

Bence hayata bakis acilari cok farkli ne desek bos.ama burasi siyaset yeri degil burda konu acilanlarin amacida bu degil biz burda birbirimizi cok net anladik ve ne hissettimizi paylasyoruz.ayrica bu akilsiz diye adlandiginza biz vicdan diyoruz.amacimiz siz gibi birini kotulemek yada savunmak degil.amacimiz insanlik farklikik yaratma cabasi degil ayrica her serde bi hayir vardir yuce yaradan ne isterse o. Yuce yaradan ne isterse onu yasariz ve ayrica duayla her is olur siz emin olun.suan olmasada eninde sonunda olur.hersey duayla.konuyu gercekden cok saptirdiniz burdaki konu bu degil

arkadaşım senin benim kampanya yapmamıza gerek yok, başbakan bu hükümetin başı. öyle mitinglerde israil'e atarlanarak olmaz bu iş.

niye yapmıyor? niyeeeee?

bir merak edin yaaaa!

etmedigimizi sen ne biliyosun ya ?
ona da tepki gostermedigimizi sen ne biliyosun oturdugun yerden ??
insanlari akilsizlikla suclayacak kadar gozunu kor eden bu nefret ne ?

niye yapmıyor? niyeeeee?

bir merak edin yaaaa!

Ya bunun bizde farkındayız tabiki bizim cabamiz yetermi yetmez.biz sadece kendi aramzda almayalim diyoruz.keske koysun almasin ülkeye savundgmuz sey ayni ama sizin bizi vurdgnuz sey baska biz kimseyi savunmuyoruz bireysel konusyoruz sizse birine karsi dolup bize sacmalamayin diyorsunuz.

ee napalim musluman yonetimler boyle diye ben napabilirim ben mi getirdim onlari basa ??
akil yasta degildir merak etmeyin yeterince okurum arastirirm da belki de bu yuzden vicdanim nefretimin onune gecmiyor...
evet dunyada kac musluman var biliyorum hepsini.. banane bunlardan.. adi muslumanlardan banane ?
ben kendi uzerime duseni yapmaya calisiyorum yapana destek veririp yapmayan da yoluna gider..
o bisey yapmiyor bu bisey yapmiyor diye soylenirken neden karinca kararinca birsey yapmak isteyenlere laf atiyor sunuz?
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

tamam siz kahve ve kola içmeyin bakın israil nasıl kesecek bombalamayı. :)

Şöyleki zaten parasal olarak senin benim almamamla ciddi bir zarar görmüyorlar burda amaç bilinçli olduğumuzu göstermek ayrıca size bahseden kişi kendi ekmek parası olduğunu ekmek parasıyla oynadığımızı düşündüğünü söylemiş onun bakış açısından bakarsak bende benim sağlığımla oynandığını düşünüyorum. Ben o ürünleri almayı yıllar önce bıraktım mesela örnek vereceksek coca cola oda senin benim sağlığıma zararlı ve bu kanıtlanmış bir şey peki o çalışanlar hiç rahatsız olmuyorlar mı vatandaşın sağlığıyla oynayanların çalışanı olmaktan(yanlış anlaşılmasın çalışabilir bunda bir sorun yok bence sadece almayanlara niçin vicdan yaptırmaya çalışıyor anlamadım ) kul hakkı dersek o başka bir iş bulabilir ama biz sağlığımızı geri alamayız . O insanlarında tüketici gözünden olaya bakmaları lazım .

siz çok farklı bi bakış açısıyla bakmışsınız olay sağlığa gelirse dükkanlara ilk girmemesi gereken şey sigara.. hiç biriside Türk malı değil ama millet çılgınlar gibi içmeye devam ediyor.. neden sigarayı kimse bırakmıyor neden kimse boykot etmiyor bunu? kim bilir onların paraları nerelere gidiyor.. hemde üreticisine o kadar ciddi bir kar bırakırken..

kesmeyecegini biz de biliyoruz.. ya birakirmisin ben herseyi biliyorum ayaklarini allah askina...
sen ne yapiyosun acaba??
sende otur kahveni kolani ic o zaman birakiyo cunku bombalamayi...
hicbirsey bildigin yok kibrin boyunu asmis

Son düzenleme:
etmedigimizi sen ne biliyosun ya ?
ona da tepki gostermedigimizi sen ne biliyosun oturdugun yerden ??
insanlari akilsizlikla suclayacak kadar gozunu kor eden bu nefret ne ?

Cok hiddetlendim boşver arkadasim hic germe kendini bizim hayata bakis acimiz baska arkadasla.o kime neye takdysa yapsin polemigini. Son yazisini okudun dimi... siz almayin kahve kola kesecek israil bombalamiyi...gercekden bosver biz ne desek bos biz anliyoruz birbirimizi ve burda anlatilmak isteneni.

Cok hiddetlendim boşver arkadasim hic germe kendini bizim hayata bakis acimiz baska arkadasla.o kime neye takdysa yapsin polemigini. Son yazisini okudun dimi... siz almayin kahve kola kesecek israil bombalamiyi...gercekden bosver biz ne desek bos biz anliyoruz birbirimizi ve burda anlatilmak isteneni.

haklisin canim :13:
boyle bi kampanyaya golge dusuremeyecek kadar onemsiz aslinda:KK34:

niye yapmıyor? niyeeeee?

bir merak edin yaaaa!

Ambargo koyamaz zaten sizde sebebini söylemişsiniz başta bunu sormanız pekte mantıklı değil çünkü üretici konumunda değiliz . Bende şunu merak ediyorum hep şu kadar bilim adamı var yahudi şu kadar şirket var niye müslüman yok diyorsunuz/diyorlar . Bunu derken bile neden başka müslüman veya Türk farketmez onların bilim adamı olmasını bekliyorsunuz kendiniz ne yaptınız şu zamana kadar üretim adına ?(eleştirim sadece size değil) Bu konulara girersek çıkamayız herkes bir başkasını suçluyor değiştirmeye çalışıyor çünkü madem beğenmiyorsun baştakini o zaman senin sesin yüksek çıksın ama sadece kuru kuru laflada olmuyor o yapılsın bu yapılsın diyipte bu zamana kadar hiç birşey yapmadıysan insanlar tarafındanda önemsenmeyeceğini bilmen gerekir.

Bizim boykotumuzla bombalar kesilmesede biz Allah katında görevimizi yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Boğazımıza girecek lokmaların, ürünlerin seçiciliğini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz... Hz. İbrahim'in ile ilgili kıssalar anlatılır ya, ateşe atıldığı vakit bir karıncanın su götürmesiyle karıncaya soruyorlar? Senin götürmenlemi ateş sönecek?

KArıncanın verdiği cevap; En azından o yolda ölürüm...

Bizde ateşi kesemesek bile o yolda çabamız karınca misalidir. Kendimize düşeni yapmak zorundayız.. Keşke elimizden tamamen bir şey gelse... Ancak hiç birimiz ne sen nede biz bunu yapacak güce sahip değiliz...

Bu nedenle boykot ve dua...

En azından benim paramla bombalayamayacak , bireysel olarak yapabileceğim sadece bu ve dua .

Hani hayvanlar üzerinde deney yapan markaları , kanlı markalar diye almamaya çalışıyoruz ya aynı mantık .

X