sadce fikrii söyledim. birşeylerini almamak bana saçma geliyor.
Almak daha saçma değil mi
konu biraz saptırılıyor ama boykotu bende destekliyorum.
son olaylardan olmadan önce de böyleydi olaylardan sonra da devam ediyorum..bir boykot yapılıyorsa sürekli olması gerekli..bakınız kola en çok boykot edilen ürün ve satışları düştükçe değişik pazarlama stratejilerine başladılar..
dünyada 300 e yakın ülke var. 299 ülke bu malları almaya devam ettikçe hiç bir şey değişmez. safınız renginiz yeriniz isminiz belli olsa ne olur olmasa ne olur? gene ölenler olduktan sonra.
dernek açsın biri mesele,çok zengin ve bu şekilde düşünen insanlar boykot yapmaktan ziyade dernek kursun. toplantılara katılsın. hükümetimiz alarma geçmemişken vatandaş ne yapsa bana göre saçma.
valla ben çoğu ürüne hayret ettim....bende varım boykotta....hayatımda keyif alarak içtiğim tek ürün coca colayı hayatımdan çıkarıyorum....hadi biri bana bunun alternatifini önersin.......
cola bağımlısıyım...herhalde yalnızca bu sebepten çocukları düşünerek bırakırım...maden suyu iyi fikir onu da çok severim...O ZAMAN MADEN SUYUNA DEVAM....bence kola hiç içme çok zararlı çünkü ben artık serinlemek için maden suyuna alıştırdım kendimi ve artık çok daha güzel geliyo bana tadı
ama ben meyve suyu filan da kullanmıyorum meyve şekeri içerdiği için
sağlık boyutunu da düşünürseniz bırakmak daha kolay oluyo
herhalde benim almadığım bi kutu kolayla israil batmaz ama en azından ben birey olarak kendime düşeni yapmış olurum vicdanım rahat koyarım kafamı yastığa.....
vicdan diye bişi duydunuz mu pardon....???????