israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

israil gazzeyi alana kadar durmayacak, biz de kınayarak hiçbir şey yapamayız bence..

Boykotu destekliyorum . Kullandığımız ürünleri not aldım evin duvarına asacağım gelen giden okusun duyarlı olanlar almaz ya da desteklemek isteyenler .
Arkadaşlar daha sakin olalım bari bu topiğe siyaset ve tartışma bulaşmasın burdan bu konuyu işlemeye devam edelim .

keşke kınamak dışında elimizden bişeyler gelse..
tüm kalbimle boykota destek veriyorum..
israile lanet edıyorum,ve tüm yandaşlarını allaha havale edıyorum..
hatta canı gönülden işıdin israille dalaşmasını ve çift taraflı helak olmasını diliyorum..
ne güzel olurdu:..

konu biraz saptırılıyor ama boykotu bende destekliyorum.
son olaylardan olmadan önce de böyleydi olaylardan sonra da devam ediyorum..bir boykot yapılıyorsa sürekli olması gerekli..bakınız kola en çok boykot edilen ürün ve satışları düştükçe değişik pazarlama stratejilerine başladılar..

aynen..bi ayri gicik oldugum olay Ramazan geldi geleli ha bire reklamlari cogalttilar..birde oyle reklamlar hazirliyorlarki milletin duygusunu somuruyorlar..ben ne zaman izlesem gozlerim doluyor bazi reklamlarda..

ben yıllardır elimden geldiğince boykot ediyorum zaten
çok zor birşey değil çünkü çok fazla alternatif var

Arkadaşlar başka bildiğiniz markalar varsa ekleyebilir misiniz :26:

Rexsona(şampuan) yazmışsınız koltuk altı deodorantı var İsrail markası mı buda?

herkesin fikrine saygım var fakat baştan sona okudum kendi fikrinden olmayan fikirleri taşlamalar var yorumlarda.
lütfen saygı çerçevesinde olalım.

boykotu desteklemiyorum. benimde içim yanıyor dualarımı asla eksik etmiyorum.
fakat herşeyden önce olası bir savaş durumunda herkes kendi ülkesini düşünmek zorunda, ki herkes kendi ülkesini düşünür.
Ben devletimizin politik davrandığını düşünüyor ve uygun buluyorum, neticede düşman devlet edinmenin manası olmaz.
tek bir devlet değil bir kaç devletin birleşerek bazı önlemler alması daha uygun olur, bizden gidecek herhangi olumsuz bir durum bize dönecek zaten göz önündeyiz. başta kendi çocuklarımızı düşünmeliyiz.. en kısa zamanda bu zulmün son bulmasını ve rabbimden de zalimlerin kahrını bir an önce vermesini istiyorum.

Son düzenleme:
valla ben çoğu ürüne hayret ettim....bende varım boykotta....hayatımda keyif alarak içtiğim tek ürün coca colayı hayatımdan çıkarıyorum....hadi biri bana bunun alternatifini önersin.......

Bende destekliyorum..Çoğuda kullandığım ürünlermiş maleseff :44::44:
Çıktı alıp çantamda bulunduracağım alış veriş yaparken unutmamak için ama
bu yazılan markalar kesin doğrumu acaba ???
yani İnternetten kopyala yapıştır yapılan herşeye de inanamıyorum ki...

dünyada 300 e yakın ülke var. 299 ülke bu malları almaya devam ettikçe hiç bir şey değişmez. safınız renginiz yeriniz isminiz belli olsa ne olur olmasa ne olur? gene ölenler olduktan sonra.

dernek açsın biri mesele,çok zengin ve bu şekilde düşünen insanlar boykot yapmaktan ziyade dernek kursun. toplantılara katılsın. hükümetimiz alarma geçmemişken vatandaş ne yapsa bana göre saçma.

herhalde benim almadığım bi kutu kolayla israil batmaz ama en azından ben birey olarak kendime düşeni yapmış olurum vicdanım rahat koyarım kafamı yastığa.....
vicdan diye bişi duydunuz mu pardon....???????

valla ben çoğu ürüne hayret ettim....bende varım boykotta....hayatımda keyif alarak içtiğim tek ürün coca colayı hayatımdan çıkarıyorum....hadi biri bana bunun alternatifini önersin.......

bence kola hiç içme çok zararlı çünkü ben artık serinlemek için maden suyuna alıştırdım kendimi ve artık çok daha güzel geliyo bana tadı :KK1:
ama ben meyve suyu filan da kullanmıyorum meyve şekeri içerdiği için
sağlık boyutunu da düşünürseniz bırakmak daha kolay oluyo :KK1:

bence kola hiç içme çok zararlı çünkü ben artık serinlemek için maden suyuna alıştırdım kendimi ve artık çok daha güzel geliyo bana tadı :KK1:
ama ben meyve suyu filan da kullanmıyorum meyve şekeri içerdiği için
sağlık boyutunu da düşünürseniz bırakmak daha kolay oluyo :KK1:
cola bağımlısıyım...herhalde yalnızca bu sebepten çocukları düşünerek bırakırım...maden suyu iyi fikir onu da çok severim...O ZAMAN MADEN SUYUNA DEVAM....

Ve sizden ricam topiği konusundan saptırmaya çalışan misyonerler var. görmezden gelin muhattap olmayın.amaçları konuyu saptırıp kapattırmak.onların da safı belli...

Eklentiler

• $10521327_10203313500616786_6063161232849836463_n.jpg
    $10521327_10203313500616786_6063161232849836463_n.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
5 senedir ne kola ne de başka bir içecek tüketmiyorummm. Arkadaşlarrr boykot oldukları gibi aynı zamanda hepsinin içerisinde alkol var! Haramın büyüğüde küçüğüde haramdır... Helal gıda ürünlerini alıyorum. Sizde öyle yapınn. Cola ve benzeri tüm içecekler bağımlılık yapar. Sebebi alkol ve asit... Lütfen verdiğiniz paraları israf etmeyin! O paralarla israil silah yapıp filistini öldürüyor! Duyarsızlığımız bizi katil yapmakta!

Evde kendiniz limonata yapabilirsinizzz. ( Uludağ limonatayı böylece terk edin ) Çok güzel tarifler var çok basit kendim yapıyorum ve inanın dışarıdakiyle hiç bir farkı yok!

5 adet limonun suyunu sıkın
Kabuklarını rendeleyin
3 litre su katın
2 su bardağı şeker koyun ( Ben 2.5 koydum )
Hepsini bir leğende iyice karıştırın ve dolaba koyun.
En az 4 saat kalsın dolapta.
Sonra çıkarın iyice şekeri eriyene kadar karıştırın ve sürahilere süzün. AFİYET OLSUN!!! Hem doğal hem helal hemde şifaa!!!

herhalde benim almadığım bi kutu kolayla israil batmaz ama en azından ben birey olarak kendime düşeni yapmış olurum vicdanım rahat koyarım kafamı yastığa.....
vicdan diye bişi duydunuz mu pardon....???????

Almadığınız bir kutu kolayla öyle şeyler kazanırsınız ki !

1- Din kardeşlerinize karşı görevlerinizi yapmış olursunuz
2- Aynı durumda biz olsaydık içmeyin şu kolayııı destek olmayın diyee bağırmazmıydık- haykırmazmıydık...
3- Alkolu terketmiş olursunuz...
4- Alkolun terkedilmesi ile ibadetlerden haz alınmaya başlanır! ( Alkol ibadetlerden uzaklaştırır )
5- Allah'ın yasakladığı alkol ve zararlı şeyleri Allah için terk ederek Allah katında yükselmiş olursunuz!!
6- Cennetin kapıları aralanır.
7- Paranızı israf etmemiş olursunuz...
8- O paralarla Hayır işlersiniz...

Ve daha bir çok şey..

Bu içecekleri yapanların kendilerinin içmediğini biliyor muydunuz? İçmezler! Çünkü bu içeceklerin amacı neslimizin tükenmesi! Hayasızlığın çoğalması işte yediğimiz ve içtiklerimizden dolayıdır!

bızde aılecek almama kararı aldık 1 haftadır almıyoruzda kullanmazsak bır yerımız eksılmez! etragfımdakı herkese de soyluyorum hatta mahalle bakkalıda satmayacak artık ne kadar mutlu oldum

coca cola zaten %2-3 oraninda zarar etmis..sebebi amerikalilarin artik suya ve caya yonelmesiymis...

Konuya din ve siyaset karıştırmayınız, kimseyi topikten kovmayınız, polemiğe girmeyiniz, hakaret etmeyiniz.

Konu BOYKOT'sa boykot dışına çıkmayınız.

X