israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Ben size hic bir sey demiyorum. Israil mallarini overmisim gibi bir yorum yapmadim. Kisiliginizi elestirmedim. Siz bunlari. Hepsini bana adledip ustelik kisiligimi elestirdiniz.

Durun dusunun bence. Inandiginiz mubarek gunlerde hosgoruyu elden birakmayin.

Inandiginiz ayet vardi ya senin dinin sana benim dinim bana diye inu uygulayin. Islama antipatim de yok. Boyle dusunmeniz bile sacma bence. Ben botle bir yorumda bulunmadim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burda fikrini beyan eden insanların yaptığını saçma bulduğunuzu söyleyerek zaten yargılamış bulunuyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fikri elestirmekle kisiligi elestirmek farkli seyler. Ben bu konuda herkese ayni seyi soyluyorum.

Fikri elestirmekle kisiligi elestirmek farkli seyler. Ben bu konuda herkese ayni seyi soyluyorum.

Kişiliğinizi bilemem tanıyamamda sadece 1 mesaja bakarak ama fikire gelirsek topiğin amacının ne olduğu belli aynı fikirde değilseniz yazmassınız olur biter . İlle de fikrimi söyleyeceğim diyorsanız düzgün bi üslupla kafanıza takılan şeyleri sorarsınız başkalarının fikirlerinin saçma olduğunu söylüyorsanız gayet tabi eleştiri alacağınızıda bilmelisiniz .

Soyledigim elestirilmiyir ku, kisiligim de kimseyi ilgilendirmez.

İsrail zaten evimizi bile kuşatmiş.bu ürünlerin en az 3 tanesi her evde var.ama duyarlı olalim yapabildiğimiz kadar ini yapalim.bu ürünleri almamaya calisalim.

bu vahşete ortak olmak istemiyorsanız bu boykot listesini bilgisayarınıza kaydedin ki unutmayın almayın....

israil soyu helak olacaktır....o gün yakındır....hadisler,kur'an,tevrat buna değinmiştir:israil soyu helak olacaktır.....

Ahh merhametli Allahim,yardimcilari ol,guc kuvvet sabir ver Ya Rabbi..

Soyledigim elestirilmiyir ku, kisiligim de kimseyi ilgilendirmez.

Aksine ben söylediğiniz şeyi eleştirdiğimi düşünüyorum . Neyse desteklemiyorsanız daha fazla burda durmanızda mantıklı değil . Topik amacından uzaklaşmasın

bence de.......topiğe girmeyin gidin israil yanlısı bi topik açın dediğim halde hala bu topikte geziniyo....tövbe tövbe....

dikkat edebildigim kadariyla dikkat ediyorum.. bir zamanlar vazgecilmezim olan cocacolayi yillardir agzima surmuyorum.. diger markalarda da kullanmamaya ozen gosteriyorum.. bilincli olan her insan da dikkat etmeli bende.. elinde cocacolayla savasa hayir diyen bir insan ne kadar samimi olabilir ? ya da cocacola company den birseryle iftar yapilir mi ? hangi akla hizmet ?

olanlar gerçekten üzücü lakin bu markaları boykot etmek bana pekte huzur vermiyor açıkçası.. sonuçta düşünecek olursak bu saydığınız mallardan ekmek yiyen birsürü müslüman kardeşimizde var.. o saydığınız ürünlerin fabrikalarında evine ekmek parası götürecek binlerce işçi var bunları depolarda muhafaza eden depo görelileri ardından satıcıya taşıyan binlerce toptancı ve bunları satarak para kazanan binlerce bayi vs. vs... bi yandanda bunları düşünün.. kimsenin ekmeğiyle oynamak bizlere yakışmaz.. başlangıçta sizinle aynı fikirdeydim ama olaya geniş açıdan bakınca durum çok farklı görünüyor ki bana bunları düşündürende yine bu markalarda çalışan bi abi oldu baya baya saydım sizin sattığınız ürün şöyle böyle diye sonra bana bu ürünlerin kaç elden dolaşıp bize geldiğini ne zorluklar yaşadığını ve aldığı üç kuruşluk maaşı söyledi gerçekten üzüldüm haklıydı sustum.. belki kızıcaksınız ama düşününce almadığınız ürünler onların umrunda olmayacak çünkü yardım aldıkları çok daha büyük para kaynakları var. olan kendi insanlarımıza oluyor sonuç olarak.. orada o zalimlerin ettikleri yanlarına kalmaz rabbim hesabını tez zamanda sorar inşallah.. ama burda kendi kardeşlerimizin ekmeğine mani olmak bana çok daha büyük bi günah gibi geliyor sonuçta kul hakkına giriyor olmuyormuyuz bu şekilde..

ne yapalim o zaman? elimizden dua ve boykottan baska ne gelir? Rizki veren Allahtir.. bize kardes olun emri geldi, bizim aldigimiz mallardan dolayi yetim kalan bebegin hakki ne olacak?

lutfen biraz duiyarli olalim.. belki hepsinden vazgecemeyiz ama en azindan elimizden geleni yapmaliyiz... Cuma suresinin de son ayetinde yazdigi gibi muhakkak ki Allah rizik verenlerin en hayirlisidir...

hanimlar lutfen tartismayalim..
dunyada olan bitene sessiz kalmak istemeyen kendini sorumlu ve huzursuz hissedenler boykot eder , etmeyenler de takmaz olur biter..
fikirlerine saygi bekleyen insanlar da karsit fikirlere saygili olmayi ogrendikleri zaman hersey daha kolay olacak

Şöyleki zaten parasal olarak senin benim almamamla ciddi bir zarar görmüyorlar burda amaç bilinçli olduğumuzu göstermek ayrıca size bahseden kişi kendi ekmek parası olduğunu ekmek parasıyla oynadığımızı düşündüğünü söylemiş onun bakış açısından bakarsak bende benim sağlığımla oynandığını düşünüyorum. Ben o ürünleri almayı yıllar önce bıraktım mesela örnek vereceksek coca cola oda senin benim sağlığıma zararlı ve bu kanıtlanmış bir şey peki o çalışanlar hiç rahatsız olmuyorlar mı vatandaşın sağlığıyla oynayanların çalışanı olmaktan(yanlış anlaşılmasın çalışabilir bunda bir sorun yok bence sadece almayanlara niçin vicdan yaptırmaya çalışıyor anlamadım ) kul hakkı dersek o başka bir iş bulabilir ama biz sağlığımızı geri alamayız . O insanlarında tüketici gözünden olaya bakmaları lazım .

Yapabileceğimiz şeyler sınırlı elimizden pek bir şey gelmiyor..
Bu firmaları ve ürünlerini iyice ezberleyip kesinlikle evime sokmuyorum..

BOYKOT

siz bu ürünleri almaya devam edin........yok ekmek yiyen yok çalışan......ortada bir katliam varken kusura bakmayın da sizin yaptığınız BİR EV YANARKEN DURUN DURUN ATEŞİ SÖNDÜRMEYİN TAVUĞUNU KIZARTANLAR VAR demek oluyor.....ben bu konuyu boykota destek verenlere açtım.siz karşıysanız gidin israil malı lehine bir topik açın.lütfen bu topiği işgal etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de.......topiğe girmeyin gidin israil yanlısı bi topik açın dediğim halde hala bu topikte geziniyo....tövbe tövbe....

Konunuzu en azından destekliyorum diye yazacaktım ama kusura bakmayın şu tavrınız vazgeçirdi beni..Sen gelme,sen çık,sen gir topiğe bu nasıl bir tarz.
Şu yaklaşımınıza devam ettiğiniz müddetçe kolay kolay kimse uğramaz topiğinize haberiniz olsun.
İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…