israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

ne yapalim o zaman? elimizden dua ve boykottan baska ne gelir? Rizki veren Allahtir.. bize kardes olun emri geldi, bizim aldigimiz mallardan dolayi yetim kalan bebegin hakki ne olacak?

lutfen biraz duiyarli olalim.. belki hepsinden vazgecemeyiz ama en azindan elimizden geleni yapmaliyiz... Cuma suresinin de son ayetinde yazdigi gibi muhakkak ki Allah rizik verenlerin en hayirlisidir...

dünyada 300 e yakın ülke var. 299 ülke bu malları almaya devam ettikçe hiç bir şey değişmez. safınız renginiz yeriniz isminiz belli olsa ne olur olmasa ne olur? gene ölenler olduktan sonra.

dernek açsın biri mesele,çok zengin ve bu şekilde düşünen insanlar boykot yapmaktan ziyade dernek kursun. toplantılara katılsın. hükümetimiz alarma geçmemişken vatandaş ne yapsa bana göre saçma.

Konunuzu en azından destekliyorum diye yazacaktım ama kusura bakmayın şu tavrınız vazgeçirdi beni..Sen gelme,sen çık,sen gir topiğe bu nasıl bir tarz.
Şu yaklaşımınıza devam ettiğiniz müddetçe kolay kolay kimse uğramaz topiğinize haberiniz olsun.
İyi günler.
güle güle........bye..............

dünyada 300 e yakın ülke var. 299 ülke bu malları almaya devam ettikçe hiç bir şey değişmez. safınız renginiz yeriniz isminiz belli olsa ne olur olmasa ne olur? gene ölenler olduktan sonra.

dernek açsın biri mesele,çok zengin ve bu şekilde düşünen insanlar boykot yapmaktan ziyade dernek kursun. toplantılara katılsın. hükümetimiz alarma geçmemişken vatandaş ne yapsa bana göre saçma.
"SAFINIZ BELLİ OLSA NE OLUR BELLİ OLMASA NE OLUR" demişsiniz....yazık küçücük hayvan karınca bile ağzıyla ibrahime su taşırken sizin gibi düşünenler verdiği cevap: ateşi söndüremzsem bile en azından safım belli diyerek bunu anlamış ama siz insan aklınızla anlamamışsınız.tamam siz saf tutmayın.konumuz size saçma da geliyor.amacınız konuyu saptırmak bunu da anladık...

Dernekler var zaten.. safımızı belli etmek benim için önemli çnkü benm inancma göre ahirette bundan sorumlu olacağz hz. İbrahim ateşe atılırken ağznda su taşıyan küçk karınca da biliyordu onun yetmeyeceğni ama safını belli etmek istyordu.. bir yandan dernek kurup bir yandan o dernekte o malzemeleri kullanmak bana çok samimiyetsiz geliyor

Dernekler var zaten.. safımızı belli etmek benim için önemli çnkü benm inancma göre ahirette bundan sorumlu olacağz hz. İbrahim ateşe atılırken ağznda su taşıyan küçk karınca da biliyordu onun yetmeyeceğni ama safını belli etmek istyordu.. bir yandan dernek kurup bir yandan o dernekte o malzemeleri kullanmak bana çok samimiyetsiz geliyor
ya boşverin böylelerini ya amaçları belli:konuyu saptırmak....israil misyonerleri burda da varmış!

Benim inancimda bu farkli mesela.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bizim de safımız belli olsun,lütfen boykotu hayatımızdan çıkarmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte sizin inancınz .ben ne diyebilirim ki? Saçma diyemem mesela... herkes farkli inanip farkli hareket edyor herkes vicdanı nasl rahat ediyorsa oyle hareket etsn

Son düzenleme:

hatırlarsanız ilk msjnızda iancınızın farklı müslüman olmadığınız yazmıştım net bi şekilde.evet siz de dile getirmişsiniz...neyse inancınız bizi ilgilendirmiyo herkesin kendine.....okumanız var sanırım lütfen konu başlığını tekrar okuyun derim.boykota evet diyenler davet edilmiş.ve bu size saçma geliyormuş siz bunu defalarca dile getirmişsiniz.sizin de düşünceleriniz bana saçmasapan geliyor.boykota destek olanlar davetli topiğe SADECE....

Ben islama yada muslumanliga sacma demedim. :) davranis halen bana sacma geliyor.

Davranış zaten müslümanın görevleriyle doğrudan alakalı. O bahsedilen karınca olayı kuranda ibret olsun ve yol göstersin diye var... bu da bizim imtihanımz

Son düzenleme:
hatırlarsanız ilk msjnızda iancınızın farklı müslüman olmadığınız yazmıştım net bi şekilde.evet siz de dile getirmişsiniz...neyse inancınız bizi ilgilendirmiyo herkesin kendine.....okumanız var sanırım lütfen konu başlığını tekrar okuyun derim.boykota evet diyenler davet edilmiş.ve bu size saçma geliyormuş siz bunu defalarca dile getirmişsiniz.sizin de düşünceleriniz bana saçmasapan geliyor.boykota destek olanlar davetli topiğe SADECE....

Biraz sakin olur musunuz? Boyle konusarak nasil bir yere varmayi planliyorsunuz??
Sakin olun karşı taraf nasıl sakinlikle yazıyorsa sizde öyle yazın cnku bu sekilde konustugunuz da sizi ve soylediklerinizi dikkate aldgni pek sanmyrm

Davranış zaten müslümanın görevleriyle doğrudan alakalı. O bahsedilen karınca olayı kuranda ibret olsun ve yol göstersin diye var... bu da bizim imtihanımz

O bahsettiginiz olay hangi ayette soyler misiniz? Okumak istiyorum.

Biraz sakin olur musunuz? Boyle konusarak nasil bir yere varmayi planliyorsunuz??
Sakin olun karşı taraf nasıl sakinlikle yazıyorsa sizde öyle yazın cnku bu sekilde konustugunuz da sizi ve soylediklerinizi dikkate aldgni pek sanmyrm
ortada bir insanlık vahşeti var ve biri gelip alaylı alaylı saçma diyecek....ne dememi bekliyorsunuz....kişinin niyeti belli zaten konuyu saptırmak topiği kapattırmak. ee o da kendi görevini yapıyor!!!safı çok belli!!!neyse....artık cevap verecek kadar bile kaale almıyorum.

soyun kuruyacak israil o gün yakındır....

Eklentiler

• $10557246_10201418106494305_9196460952455015013_n.jpg
    $10557246_10201418106494305_9196460952455015013_n.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $10561671_10203330497921708_3734162587054944948_n.jpg
    $10561671_10203330497921708_3734162587054944948_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
konu biraz saptırılıyor ama boykotu bende destekliyorum.
son olaylardan olmadan önce de böyleydi olaylardan sonra da devam ediyorum..bir boykot yapılıyorsa sürekli olması gerekli..bakınız kola en çok boykot edilen ürün ve satışları düştükçe değişik pazarlama stratejilerine başladılar..

X