israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

arkadas herseye cevap vermek zorunda degilsin
burda saf boykot cagrisi var katilcaksan katil
katilmiyacaksan ayak bagi olma
sanki adam oldurun diyoruz
muhalefet istemiyorum
boykota cagiriyorum

istediğim yere fikirlerimi yazarım özgürüm sizin kadar..gezi parkında ölen çocuk işin oh olsun demiyorsunuzdur inşallah sizde

Siz burda birliği sağlamıyorsunuz. Böyle yaparak mı terör biter sanıyorsunuz?

evet ülkemizde terör bitti dua etmiyoruz kardeşlerimiz in askerliği doğuya çıkmasın diye..huzurluyuz mutluyuz..
Suriyeli kadınlar kuma gelmeye razıymış bilginize kızlar..ama onlarda Müslüman kardeşimiz değilmi..

O bahsettiğiniz olay bir kardeş kavgasıdır. Ama israil olayı islam düşmanlarına karşı bir harekâttır.

benim kardeşim doğuda askere gitseydi terör kurbanı olsaydı kardeş kavgasımı olacaktı:KK53:
yada suriyedekiler mezhep yüzünden öldürülmek zorundamı kardeşlik bunun neresinde..

İsrail filistinin yaşadığı toprak kavgası toprak arkadaşlar..hamas her ramazanda ordu olarak zayıf olduğundan Filistinli kardeşleri yem yapıyor Yahudilere..dünyaya birşeyler göstermek için ama bunun sonu yok..oradaki Filistinli kardeşler bundan memnun değildir sanmam her ramazan ayında katliam kim ister..hükümet hiç bir şey yapamıyormu..yada diğer Müslüman ülkeler..

benim kardeşim doğuda askere gitseydi terör kurbanı olsaydı kardeş kavgasımı olacaktı:KK53:
yada suriyedekiler mezhep yüzünden öldürülmek zorundamı kardeşlik bunun neresinde..

Kürtler ile Türkler din kardeşidir. Terör dediğiniz şeyin nasıl ve kimler tarafından başlatıldığına bakın, gerçekleri göreceksiniz.

Mezhep yüzünden öldürenlere, fitne çıkaranlara Allah hesap sormazmı zannediyorsunuz?

geç oldu ama ben de burdayım.
çok güzel konu açmıssınız. ürünlerin birçoğunu kullanıyoruz. haberlerde görüp israili kınıyoruz ama ne yazikki ürünlerini kullandığımızı fark edememişim nedense aklımdan çıkmış.umarım bir an önce bilinçleniriz..

Kürtler ile Türkler din kardeşidir. Terör dediğiniz şeyin nasıl ve kimler tarafından başlatıldığına bakın, gerçekleri göreceksiniz.

Mezhep yüzünden öldürenlere, fitne çıkaranlara Allah hesap sormazmı zannediyorsunuz?

apoyuda assınlar ozamn beslemsinler daha fazla..30 bin kişi öldü..kadınların kızların ırzına geçtiler..gençlerin beynini yıkadılar..

bunlara göz yumanlar varsa Müslüman ve ülkelerin başındakiler zenginler onlr versin bunun hesabını

siz boyle tartisa durun boykot etsekmi etmesekmi
israildeki tum marketlerde turk mallari raflardan indirilmis bile
hey allahim ne tuhaf milletiz
ne kadar cok onarilmasi gereken beyin var

Ben evime yabanci marka hic almamata calisirim. Kola asla icmem. Meyvemi sebzemi memlektten alirim. Boykot etsek mi demiyirum. Bn savstan bagimsiz olarak yabanci uretime karsiyim. Yerli mali haftasi vardi buzler kucukken. Artik yok. Elimizden gelen bu kadar. Ama savunma sanayimiz israile bagimli. Insansiz hava araclarini yapabilece kapasitemiz varken israilden aliyoruz. Ucak muhendisiyim biliyorum. Neden yani neden? Cildiriyorum bu olanlar karsisinda!

geç oldu ama ben de burdayım.
çok güzel konu açmıssınız. ürünlerin birçoğunu kullanıyoruz. haberlerde görüp israili kınıyoruz ama ne yazikki ürünlerini kullandığımızı fark edememişim nedense aklımdan çıkmış.umarım bir an önce bilinçleniriz..
bizim ürünlerimiz 869 koduyla.....

evet başta at gözlüğü takanlarınki onarılmalı:KK14:

allah aşkına ya gelme oyunlarına ya.yoklar gibi davran.bizim burda amacımız boykot....terör falan da filan değil.....bu yazdıkların tercüme olmşsn bana.o terör dedikleri var ya kimin nasıl ne şekilde ve nedenli kmlern yarattğı ortada.neyse lütfen ......... en güzel cevap susmaktr.ben cevap yazmyrm çünkü yazdıkları boş laflara ayıracak zamanım yok.lütfen son kez rica edyrm:amaçlarına ulaşmalarna alet olmayn cevap vermyn.AMAÇLARI ORTADA....

Son düzenleme:
dış mihraplara kimse güç yetiremiyormuş demekki..en mükemmel gördükleri şahıs bile

Son düzenleyen: Moderatör:
evet oyuna geliyoruz arkadaşlar hep kandırılıyoruz..benimde istemediğim şeyler oldu ülkede göç istemiyordum oldu af istemiyordum oldu..sadece siz uğramadınız haksızlığa..

Tek amaç:boykot................

Eklentiler

• $10521327_10203313500616786_6063161232849836463_n.jpg
    $10521327_10203313500616786_6063161232849836463_n.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 107
X