israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Burdaki boykot isteğinin amacını anlayamayanlar bu hadisi bir okusun..

"Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalbiyle karşı koysun. Ki bu, imamın en zayıf derecesidir" [Müslim, iman, 78; Ebu Davud, salât, 248]

niye gücümüz yetmiyormuş koskoca ülkeyiz..hadise gerek yok ..hadis çıkarmakta moda oldu..

candan arkadaş eğriyide doğruyuda kabul etmek lazım..evet sempatim var ama şurada hatalı diyebilecek yürek olsun ya..bunu istiyorum..benim ailemyıllarca ecevite vermiş ben hatasını görebiliyorum..
bunlarda peygamber değil sonuçta insan..
böyle at gözlüğüyle bir adım ileriye gidemeyiz..

haklısın.

gitmiyoruz da zaten. :KK50:

niye gücümüz yetmiyormuş koskoca ülkeyiz..hadise gerek yok ..hadis çıkarmakta moda oldu..

Hükümet bütün gücünü 700.000 dolarlık saatlere harcadığı için, sempatizanları da güçsüzlüğün nedenine bakıp eğriye eğri demek yerine, böyle kapli imanlı hadislerden medet umar haline geldi.

Barış Atay'ın dediğini çok çok beğendim:

"2 otel sahibi, garimenkul zengini, 100 yılın hokkabazı Nihat HATİPOĞLU...

Program başı 15 bin dolar alır, Peygamberin hayatı boyunca bir odalı bir evde, şilte üzerinde yaşadığını söyler FAKİRLİĞİ över, insanların beynini uyuşturur...

Havuzlu villasına gider...

Çok ironik değil mi?"

Barış ATAY

Son düzenleme:
Biz birey olarak yapabildiğimiz kadar yapmak zorundayız. Bu katliam böyle durdurulmaz tabiki. Onun sorumluluğuda müslüman devletlere (Türkiyede dahil) düşüyor. Bizim yaptığımız her boykotun israile illaki zararı vardır. Diyorsunuzki facebook'da yahudinin o da yahudinin bu da yahudinin. Ben şöyle bakıyorum, şimdilik facebook kullanmak bize bir yararı varmı var. Sesimizi duyuyoruz. Ama müslümanlar tarafından alternatifi çıktımı hemen oraya geçebiliriz. Bu da facebook'a fazladan reklam ve ziyaretçi kaybı oluşturur. Tabi şu da var , düşmanı kendi silahıyla vurmak lazım. Sen yine facebook'a gir protestonu et. Ama reklamlarına tıklama. Bilinçli ol. Bu bile zarar verecektir emin olun. Kâr zarar açısından düşünmek lazım. Facebook bir sosyal medyadır. Kullanmanın yararı olduğunu söyledik. O zaman ne yapmak ? İlk etepta kullanmasakda olur diyebileceğimiz ürünleri hiç almamamız lazım. En güzel boykot bu şekilde olur. Mesela kola ürünleri. Allah aşkına kola içmesek ne olur ya ölürmüyüz. Zaten susuzluğu gidermiyor aksine daha da arttırıyor. Hiç kola ürünleri almayalım. Çünkü bir yararı yok. İkinci olarak giyim. Onlara destek olabileceğini düşündüğümüz giyim almayalım. Allah aşkına bizim kendi tekstilimiz var ya. Yani kısaca demek istediğim bir ürünü kullanırken zararı ve kârını hesap ederek boykot edersek, en doğru boykot amacına ulaşmış oluruz.

Hükümet bütün gücünü 700.000 dolarlık saatlere harcadığı için, sempatizanları da güçsüzlüğün nedenine bakıp eğriye eğri demek yerine, böyle kapli imanlı hadislerden medet umar haline geldi.

Program başı 15 bin dolar alır, Peygamberin hayatı boyunca bir odalı bir evde, şilte üzerinde yaşadığını söyler FAKİRLİĞİ över, insanların beynini uyuşturur...

Çok ironik değil mi?"

Barış ATAY
dolandırmadan direk amacınızı belirtmeniz daha mantıklı bence....

bu vahşete ortak olmak istemiyorsan 869 kodunu unutma....

Eklentiler

• $10500372_782551498434471_5870896065994603322_n (1).jpg
    $10500372_782551498434471_5870896065994603322_n (1).jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $10460499_781857075170580_6059194619727262081_n.jpg
    $10460499_781857075170580_6059194619727262081_n.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 39
ben iyi bilmiyorsam açıklayın ki öğreneyim.

kendi mesajlarınızı okuyun. israilli çocuklara ne olursa olsun filistinlilere üzülelim biz mantığınızı göreceksiniz. cümleleriniz ortada.

sonra da kendi mantığınızı açıklayamıyor ve bana saydırıyorsunuz. bence sakıncası yok ama bu düşünme tarzının ölümlere felaketlerin çözümüne faydası yok.

bu akp fanatikleri her forumda aynı şeyi yapmak zorunda mı?

bilgi sunanın fikri bilgiyle çürütülür.

siz hemen karşnızdakini küçük dağları yaratmış gibi olmakla ya da kaf dağında olmakla suçluyorsunuz.

komik.

:)))))))

Bir yazınızda hatırlayın ki, ağacı savunanlara saydırıyorsunuz diye ithamlarda bulunmuştunuz.. Soruyorum size ağacı savunayım derken kaldırımlardan, otobüs duraklarından, esnafın dükkanının camlarından, bankalardan ne istediniz? Her yeri yakıp kavurursunuz devlet zarar görsün diye gece gündüz çabalarsınız, ama bu insanlara gelince israil çocuklarına acımıyorsunuz şeklinde sömürü yaparsınız...

Sizlerin niyeti çok açık... Yürekten filistin ve daha bir çok yerde zulüm gören insanların acısını yaşayan insanlara da akp li dersiniz. Sizin tek derdiniz RTE.
Akp li olmayanlar demek ki acısını hissetmiyorlar. Amacınız saldırmak, ortalığı karıştırmak, insanları galeyana getirmek... Sonra da sokaklara dökülüp ( güya iyi niyetten ) esnafa zarar verirsiniz...

Devletten bekliyorsunuz da önce sizler iyi bir vatandaş olun. Neyi savunuyorsanız istediğiniz kadar yürüyüş yapın, ancak çevreye zarar vermek eylem değil saldırganlıktır... Devleti düşürmek için yapılan plandır...

Şimdi bu yazdıklarıma da binbir türlü o ezberlediğiniz cevapları vereceksiniz... Artık ezberledik :KK36: :KK52: :KK53: :21:

Çok ironik değil mi?"

Barış ATAY

Bu insanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor? Sizin biz müslümanız sizin gibi değiliz hadisden medet umarız çünkü bu hadisler peygamberimizin sözleridir. Önce hadislere küçümsemeyerek saygı göstermeyi öğrenin.

Önce hadise saygı göstermeyi bi öğrenin derim. Hadis çıkarmak da ne demek?

nereden biliyorsunuzki benim hadi okumadığımı..hadislere gerek yok gerçeyi görmek için..arkadaşın dediği gibi bazıları bundan yeterince nemalandı..bir hocanın din öğretilerini para karşılığında paylaştığına göre kıyametinde gelmesi yakındır..:44:

Bir yazınızda hatırlayın ki, ağacı savunanlara saydırıyorsunuz diye ithamlarda bulunmuştunuz.. Soruyorum size ağacı savunayım derken kaldırımlardan, otobüs duraklarından, esnafın dükkanının camlarından, bankalardan ne istediniz? Her yeri yakıp kavurursunuz devlet zarar görsün diye gece gündüz çabalarsınız, ama bu insanlara gelince israil çocuklarına acımıyorsunuz şeklinde sömürü yaparsınız...

Sizlerin niyeti çok açık... Yürekten filistin ve daha bir çok yerde zulüm gören insanların acısını yaşayan insanlara da akp li dersiniz. Sizin tek derdiniz RTE.
Akp li olmayanlar demek ki acısını hissetmiyorlar. Amacınız saldırmak, ortalığı karıştırmak, insanları galeyana getirmek... Sonra da sokaklara dökülüp ( güya iyi niyetten ) esnafa zarar verirsiniz...

Devletten bekliyorsunuz da önce sizler iyi bir vatandaş olun. Neyi savunuyorsanız istediğiniz kadar yürüyüş yapın, ancak çevreye zarar vermek eylem değil saldırganlıktır... Devleti düşürmek için yapılan plandır...

Şimdi bu yazdıklarıma da binbir türlü o ezberlediğiniz cevapları vereceksiniz... Artık ezberledik :KK36: :KK52: :KK53: :21:

Orda "ağaçseverdiler" sözde. Burda insanlar katlediliyor, gösterilen tepkiyi bile müslümanlara çok görüyorlar. Bunların ne olduğu belli.

tüm batıya boykot diyoruz.lütfen bu kodu 869 unutmayın.

Eklentiler

• $10468352_10152277876453174_4338719297939422833_n.jpg
    $10468352_10152277876453174_4338719297939422833_n.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 41
evet yine birilerini dinsizlikle suçlama moduna gelmiş konu..

kapanması yakındır

Bu insanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor? Sizin biz müslümanız sizin gibi değiliz hadisden medet umarız çünkü bu hadisler peygamberimizin sözleridir. Önce hadislere küçümsemeyerek saygı göstermeyi öğrenin.

size bir sorum olacak şehit aileleri için yapmayı düşündüğünüz birşeyler varmı..yada doğuya gönderdiğimiz askerlerimi teröre kurban gitmesin diye..

Orda "ağaçseverdiler" sözde. Burda insanlar katlediliyor, gösterilen tepkiyi bile müslümanlara çok görüyorlar. Bunların ne olduğu belli.

belki biz sizden çok ibadet yapıyoruz nereden biliyorsunuz..günaha girmeyin..suryedekilerde katledildi yazdık o başka diyor arkadaş..neden başkaki:44:

6 senedir kola içmiyorum. Günde 2.5 tl den toplam 5250 tl yapar. Az mı? Bişey olmaz demeyin zarar zarardır.

mesele ağaç meselesi değildi ben geziye falanda katılmadım..canının istediği gibi at koşturamazsın ülkede..görüldü buda ..padişahlık bitti demokrasi var bunu unutmayın..bazılarını egosu tavan yaparsa halk o egoyu indirmesini bilir..

Burda nihat hatipoğlunu suçlayanlar ihsan eliaçık gibi dine yenilik getirmeye çalışan birinin zehirli düşüncelerinden beslendikleri açık ortadadır.

X