israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Her öküzün altinda buzaği aramaya alişmişsiniz biz ne desek bos basbakani filistinlileride alsada oyumuz katlansa ya ne guzel olurdu... hem israilde amacina ulaşir bir avuç toprak gözünü doyurur belkim...

bizim için toprağımız ne kadar değerliyse onlar içinde değerli..bir avuç toprağı vermek ödün vermek demektir..bizde doğuyu doğuya verelim adamlar özgürlük istiyor yıllardır..

Evet haklisin cnm cennet gibi vatanimiz var cok şükür Rabbim bozmalarina girsat vermesin...

ben göç istemiyorum ranana göçe karşıyım..eğtim falan yok Suriyelilerde..kadın parkta oynatmıyor çocuğu gelip bizim kapalı bahçede oynatıyor bir şey desekte umuru bile değil..

bizim için toprağımız ne kadar değerliyse onlar içinde değerli..bir avuç toprağı vermek ödün vermek demektir..bizde doğuyu doğuya verelim adamlar özgürlük istiyor yıllardır..
Bazilari onu istiyor iste sonra filistin de hakkini savunmaya kalkincada olaylari başlatmiş oluyorlar biliyor musunuz acaba israilliler nasil kişkirtiyorlar filistinlileri hamile bayanlara bir tasta iki kuş diyerek silah sikip tişört bastiriyorlar
Ama biz görmüyoruz israil hakli nefsi müdahale ediyor degil mi

ben göç istemiyorum ranana göçe karşıyım..eğtim falan yok Suriyelilerde..kadın parkta oynatmıyor çocuğu gelip bizim kapalı bahçede oynatıyor bir şey desekte umuru bile değil..

Neyse cnm dozlerim sana değil kirilmani istemem sana saygim sevgim var karşı karsiya gelmekten sakinirim sözüm samimiyetsiz bulup saygisizlik edenlere
Benden bu kadar iyi bak kendine
Hayirli günler cnm.

İsrail niye kışkırtsın ranana İsrail zaten güçlü..zayıf olan filistin..hamas denilen örgüt huzursuzluk vermek için yapıyor tıpkı bizim doğudaki teröristler gibi..bizim teröristlerin neden kökü kurutulmadı bunca zaman..üstümüzde büyümü varki:44:

Neyse cnm dozlerim sana değil kirilmani istemem sana saygim sevgim var karşı karsiya gelmekten sakinirim sözüm samimiyetsiz bulup saygisizlik edenlere
Benden bu kadar iyi bak kendine
Hayirli günler cnm.

bende aynı düşünceler içindeyim ranana..

bu boykot ikiyüzlülüğü ne zaman son bulacak bakalım..

ben en fazla 1 ay veriyorum ofişim..unutulur gider israilin filistini bir daha ki bombalayışına,çocukları öldürüşüne kadar.

neleri unutmadık ki bunu da unutmayalım

büyü var üstümüzde büyü

neyse araya Ramazan bayramı ve C.başkanlığı seçimi girer.. sonra okul açıldı, kış geldi, zamlar derken herşey normale döner.. 30 yaşındayım, her sene aynı geyik.. kola almayarak bir ülkenin kurtulacağını düşünüyoruz..

geçen gün ünlü bir blogger'ı linç ediyorlardı.. çünkü kız instagramın ruhuna uygun olarak kek fotoğrafı paylaşmıştı.. wohooo hakaretler, küfürler uçuştu etrafta.. çünkü parçalanmış bir bebek fotografının üzerinie "" yapmadığı için.. öyle yapınca ne kadar üzüldüğünü göstermiş oluyorsun.. instagramda toplanmadan dua bile edemeyen boykotçulara selam olsun efenim.. saygılar..

şöyle bir yazı buldum nette;

"Şu markalar İsrail malı,almayalım" diyorsun ya sevgili kardeşim heh işte o satırları yazdığın Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'te bir yahudi...Hatta bi sır daha vereyim mi sana o Facebook'a girdiğin bilgisayarın var ya heh iste onun işletim sistemi Windows'un üreticisi Microsoft'un sahibi Bill Gates'te bir yahudi...Yani adamları protesto ederken bile onların ürettikleriyle yapıyorsun eylemini...Acı gerçek bu !!!

Son 100 yılda 104 yahudi nobel almış,hem de bilim alanında...Su uyuyor düşman uyumuyor iste...
adamlar üretiyor,üretiyoorr,üretiyooorrr....

O yüzden şu protestoculuk oyununu bir kenara bırakıp herkes çocuğunu iyi, TÜRK gibi yetiştirmeye çalışsın...Belki o zaman 50 yıl sonra İsrail'i durdurabilecek bir yaptırım gücümüz olabilir.."

at gözlüklerini çıkarmak lazım kadesa..Suriyelileri alacaklarına esada savaş açılsa daha iyiyiydi...asgari ücretle geçinen ünüversite öğrencileri var ülkemizde..ne Suriyeli mağdur olurdu..ne ülkemiz zarar görördü..

yok savaş da açılmasın artık askerimiz yok yere ölmesin.yeterince şehit verdik.bak filistin halkına nasıl onurlu nasıl ülkesine sahip çıkıyor.yıllardır her türlü zulme karşı dimdik ayaktalar.başka bir konuda gördüm 13 yaşındaki filistinli kızın kolu yaralanmış hem de çok feci anestezi verip tedavi edecekler kızcağız anestezi istemiyorum dayanırım orucum bozulur yoksa diyor..düşünebiliyor musun?bu insanlara saygı duyulmaz da ne yapılır? keşke aynısını suriye halkı da yapabilseydi ama işler öyle olmadı..her şey kapıları açalım buyurun ülkemize güzelliğiyle kalmadı.düşünülmeden atılmış her adımın cezasını biz halk çekiyoruz.

aynını düşünüyorum..kızkardeşim dedi batan gemiyi önce fareler terk eder diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…