israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

kalite alışkanlığımızdan vazgeçmedikçe bu boykot anlamsız olacak bu durumda.. hangimizin evinde domestos yok en basitinden örnek yaa.. cif kullanmayanımız varmı temizlikte? bi kaç markayı almayıp ben boykot yapıyorum bu ürünleri almıyorum diyen kişi bana göre tutarsızdır kendiyle çelişmiştir... en azından dikkat ediyorum bildiklerimi almıyorum demekte saçma madem bi iş yapıyorsun tama yapacaksın araştıracaksın evinde bi tane o markadan bulundurmayacaksın.. kaçınız yapıyor bunu merak ediyorum açıkçası... ha yanlış anlaşılmasın ben o zıkkımları savunmuyorum gebersin adiler ama bu iş böyle boykotla neyin olmaz anacım olmaz.. onlara zararı dokunmuyo çünkü olan garibana oluyo yine...

Eskiden beri Türk Mallari Haftasi kutlanir. O zaman onemini anlamazdim. Her urunun muadili uretiliyor ulkemizde. Onlara yonelsek yeter diye dusunuyorum. Tum temizlik malzemeleri, daha da sagliklisi ve tertemiz yapani arapsabunu, kremler, icecek, yiyecek...Hersey var...Tek basima birseyleri degistiremesem de, benim gibi dusunenlerle herkesin dikkatini cekecek bir adim atabilir, hesap gunu "Sen ne yaptin?" diye soruldugunda Allah izin verirse "ben onlarin ekmegine yag surmedim " diyebilirim diye dusunuyorum..Allah vicdan ve merhametten bizi yoksun birakmasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakikaten niyetini anlamış değilim. Bu da ortalık karıştırmanın bir başka yolu sanırım.. Arkadaşım dediklerinde çok çok haklısın. Senin benimle olacak bir durum değil bu. Kanlar dökülmeye devam eder. Ancak bir noktayı hep atlıyorsun... Her koyun kendi bacağından asılır! Bizler ne devleti değiştirebiliriz ( Sen değiştirebilirsen önden buyur ) ne de bu kanı durdurabiliriz... Ancak hiç bir şey yapamanın verdiği acıyla elimizden geleni yapmak görevimizdir.

Elimizden bu geldiği halde " sankii seninlemiii bu savaş bitecekkk " diyip elimizden gelenide yapmazsak vay halimizee. Herkes amaaan benlemi bitecek demese üzerine düşen görevi yapsaa o ürünleri çıkaranlar sürekli zarara uğrayacakk. Hiç değilse bizim elimizle verdiğimiz paralarla kan dökülmeyecekk. Nasılsaa bu savaş bitmez diyip bizde mi katkıda bulunalım? Bu nasıl bir düşüncedir?
Sürekli devletten bahsediyorsun da yapabileceğimiz bir şey var mı onu söyle... Öyle devlet şöyle şunlar böyle siz anca boykot yapın demeyle de iş bitmiyor.. Varsa bir yolu söyle uygulayalım?

Yolu olsaydı bunları uzatmak yerine yolunu söylerdin zaten... Hepimiz boykot etseydik boğazlarımıza haram lokmalar girmez ve böylece daha farklı kişiliklere sahip olurduk. O malları tükete tükete ne hale geldik... Yeni doğan bebekler dahi hep hasta!

Bize saldırıları bu şekilde oluyor. Ancak bunun saldırı olduğunu görmeyenler boykot yapıcaksında noluyor sonuç aynı diyip dururlar. Boykot yapmazsak ne oluyor? Devlet değişiyor mu? Savaş duruyor mu? İkisinde de sonuç aynı. Ancak elimizden geleni yaparak duyarlılığımızı göstermiş olup ve Allah katında elimden geleni yaptım elimden gelmeyen için ellerim sana açtım diyebiliyoruz...!

Boykot mallarına gelince; Evet hepsi israil malı değildir.. Paylaşan arkadaşımız duyarlılığını üzüntüsünü göstermiş. Bunu her defasında yargılamanız kusur arama çabalarınızı gösterir. İsrail filistine saldırıyor ama siz bu insanlara neden saldırıyorsunuz bilemedim açıkcası!

Güzel bir dille uyarırsınız konu kapanır. Alay etmeniz sizin kişiliğinizi anlatır. Boykot denince sadece israil malı olmak zorunda değildir. İsraile destek veren okadar marka, firma ve ürünler var ki hepsi boykot edilecek listededir! Bu yüzden şu israil malıdır, şu fransa malıdır vs ayırmaya gerek yok. Sonuç; BOYKOT...

Devlet şunu yapsaydı bunu yapsaydı muhabbetleri dolu oluyorda, elimizden geleni ardımıza koymamak mı boş muhabbet oluyor! Buna gülüyorum :)

Saydığınız çarelerin adımını atın arkanızdan gelelim. Bu kadar basit...

Bende yürekten destekliyorum
Algida
Danone
Ace
Omo
Tikveşli(yoğurt)
Fanta
Freşa
Kotex
Maggi
Mcdonels
Nestle
Boykot.....

Kim ne kadar azaltırsa Zamanla sadece türklerden giden para azalır hiç değilse biz üzerimize düşen görevimizi yapalım. Bi taneden nolur demeyelim.

Keyfinin bir parçasından ödün versen yeridir. Gerçek müslüman bi tane iki taneye bakmaz ne almazsa kar sonuçta.
Filistindeki ölümler engellenemez ztn allah izin vermezse. Ama hiç değilse sen müslüman olarak yap görevini be hem ülkene faydan olsun hem gavura yedirme paranı Allah sorcakbunların hesabını bize. Daha çok duycaksın ayrıca bu boykotu ve senin gibiler ister yapsın ister yapmasın içinde azcık vicdanı olan müslümanın eli kola ya vs ye gitmez arkadaş!!!

Canim ben candan arkadasa cvp vermyi biraktim bu laflari bana.sende kendini uzup yorma onun dogrusu baska bizimki baska bizde herseyin farkindayiz bilincindeyiz peygamverimizim demiski zulme engel olamiyorsan sesizde kalma.biz bunu savunuyoruz o siyaset pesinde.bizim mantigimizi sacmalamamizi konsmak ona düşmez. Evet boykot edyoruz bir tane bisey amasak vicdanimizi rahatlatcaz varmi.

[/B]
Hımmm. en harika müslümanlar sizsiniz elbet.

Nasıl müslüman olunur dersleri vereceğinize müslümanların dünyadaki çok acıklı durumunu ve nedenlerini, inceleyin.

ben boykot yapacaksın da ne olacak demiyorum, boykot yapman saçma komik ve hatta imkansız diyorum.

niye?

sen bir kahve veya temizlik eşyası almayacaksın ama hasta olunca alacağın ilaçların hemen hepsine yakını israil kökenli.

ne olacak o zaman? hastan ölecek mi?

yediğimiz domatesin marulun tohumu israi'den ve artık almaya mecbursun çünkü bizzat hükümetin yerli tohumu yasakladı. ya-sak-la-dı. ve üreticiyi tohum vermeyen tek kullanımlık, toprağın yapısını değiştiren israil tohumuna mecbur etti. bu iş siyaset dışı düşünülemez. bunların hepsi AKP ZAMANINDA oldu.

hangi AKP?

şimdi israil'e atarlanan AKP!

bunlardan haberdar olma, filistin'de ölen çocukları görünce gel burda kola içmeyelim de.

bu o felaketlerin olma sebebi zaten. buradakilerin ne tohumlardan haberdar olması ne ilaçların nerden geldiğinden.

lafın kısası şu:

biz israil'e boykot yaparsak hiç ama hiç bir şey olmaz. türkiye onlar için çok önemli bir pazar değil.

ama onlar bize ambargo koyarsa fellaket olur. başta hayati tehlikesi olanlar patır patır ölür.

çareyi açıkladım: allah'ın verdiği "akıl" kullanılmalı. bilimin peşine takılmalı. diğer müslüman ülkeleri bırakalım bir yana, bu ülkede açın bütçeden diyanete ayrılan paraya bakın ve bilime ayrılan paraya bakın, bu acıklı durumun sebebini anlayın.

inşallah bu sefer anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

Haklısın kardeşim.. Bir çözüm üretirken ( ürettiğini zannederken ) o çözüm için uğraşacaksın ki insanlara tesir etsin. Kuru kuru çözümü şu bu, akletmek, düşünmek demekle hiç bir kan durmaz. Anlaşılan derdi oy verip vermeme derdi. Kendi siyaseti içerisinde boğulsun dursun. Nereye varacaksa artık...

Bende yürekten destekliyorum
Algida
Danone
Ace
Omo
Tikveşli(yoğurt)
Fanta
Freşa
Kotex
Maggi
Mcdonels
Nestle
Boykot.....

algida - unilever şirketi (o da hollanda şirketi. ne israil ne yahudi,lerle bir ilşkisi yok)
danone (fransız şirketi)
ace (procter & gamble-amerikan şirketi)
omo (unilever şirketi, hollanda şirketi.)
fanta, coca cola ( amerikan şirketi.)

freşa (türk... en komiği bu oldu galiba. :)))))))))))

kotex ( Kimberly-Clark, Amerikan şirketi.)

Maggi ( Nestle şirketine ait, İsviçre)

Nestle ( İsviçre)

neyi boykot edeceğinizi bilin bari.

duygusallığı bırakıp bilgi sahibi olmaya ne zaman başlayacaksınız?

bu şirket hissedarları arasında yahudi de var hristiyan da müslüman da.

israil filistinlileri öldürüyor hadi boykot edelim diye bekleyenlere belki de piyasadaki rakip şirketlerce sunulan bu listeleri okuyup bodoslama dalmışsınız.

araştırın öğrenin deyince de sadece kızıyorsunuz.

hadi şimdi güle güle boykot edin.

[url=http://postimage.org/]

resim upload[/URL]

kaynak?

böyle cümleler yazıp fotoğrafını facebookta paylaşmanın hiç bir bilimsel yanı yok.

bu arada boykot edeceklere yardımcı olacak bir bilgi vereyim: yahudi boykot etmeye meraklıysanız derhal facebook hesaplarınızı kapatın. biliyorsunuz sahibi Mark Zuckerberg yahudidir. (gerçi sonradan ateist olmuş ama yahudilik doğuştan biliyorsunuz.)

hadi bakalım görelim kaçınız facebook hesabınızı kapatacaksınız. bunu yaparak ya da yapmayarak kendi samimiyetinizi sınayabilirsiniz.

hadi bakalım görelim kaç müslüman destek verecek.

Son düzenleme:
Guzllikten de sertlikten de anlamayan arkadaslar var :) hala AKP diyen var ya haha cok guldum d asıl sacmalıgn daniskası bu d bizm alnmzda Akp temslcisi fln mı yazyr AKP ylr sorunun varsa git ona ilet bize ne kardeşm.. bizmi getrdk onu başa. Ne laftan anlamaz insansn ya... Tayyip de tayyip... filistine uzulmek icn akp li degl insan olmak gerekyo... neyse artk mumknse kimse bu arkadasa cvp vermesin ztn hep ayni seyleri sylyp duruyo cevp vermeynce..
Arkadasimiz gzlce anlatms israili destekleyn sirketlrde var orada diye.. daha gecms o amerikan diyo engin bilgisiyle alla alla amerikayka israil birbrleryle cok alakasszdi ztn dmi hangi dunyada yasiyorsa artk...

Son düzenleme:

İşid haber salmış, Allah onlara Şiilerle savaşmaları konusunda emir göndermiş. İsrail'le savaşmaları için değilmiş gelen emir. :44:

Neden size tepki verildiğini anlamış değilim. :44:

Son düzenleme:
araştırma için teşekkürler..faydalı oldu..

Sen şakamısın??? Amerikada ,hollandada diğer devletlerde siyonist yahudiler yaşamıyormu?

İşid haber salmış, Allah onlara Şiilerle savaşmaları konusunda emir göndermiş. İsrail'le savaşmaları için değilmiş gelen emir. :44:

Gülmeyi severim ve yazmak istedim ki bu ifadenize koptum. :)))))))))))))))))))

Neden size tepki verildiğini anlamış değilim. :44:

Bana niye kızdıklarını ben anlıyorum galiba.

Müslümanlar durduk yere saldırıya uğruyor inancııyla yaşamak istiyorlar. Müslümanlar, yöneticileri, halkı ile falan mükemmel, yahudisi hristiyanı bunlara haksız yere saldırıyorlar düşüncesine kimse dokunmasın. Böyle ağlaşsınlar, dua etsinler, beddua etsinler. Yüzyıllardır bu yapılıyor ve bir faydası oldu sanki.

İslam coğrafyasındaki cahilliği bilgisizliği ezberciliği bilinçsizliği akılsızlığı hırsızlığı sahtekarlığı ikiyüzlülüğü görmek, duymak ve bilmek istemiyorlar.

Boykotumuzu edelim etmesine ama hangi markalar olduğu aşikar, bu konuda bilinçli değiliz bir liste vardı bu İsrail neymiş ki dedim bütün dünyayı bunlar mı yönetiyor ???? Hemen hemen herşey onların gibi gösterilmiş...

Allah'ın laneti üzerine olsun İsrail !!!

Sen şakamısın??? Amerikada ,hollandada diğer devletlerde siyonist yahudiler yaşamıyormu?

Ortada bir şaka var ama o ben değilim. Gerçekleri görmezden gelmek en büyük şaka olmalı.

Detayıyla açıkladım. Türkçe ve anlama sıkıntısı olmayan herkes anladı diye umuyorum.

Hatta dedim ki; (Büyük harfle yazarsam belki gözünüzü kulağınızı aşıp aklınıza yerleşir.)

TÜRKİYE BÜTÇESİnden daha fazla "parası" olan yahudiler var. Şirket değil şahıs. YAHUDİ ŞAHSIN TÜRKİYE BÜTÇESİNDEN ÇOK PARASI VAR.

Siz şimdi tüm dünya ekonomisini kucağında zıplatan yahudilere, vatandaş olarak (siyonist ayrımını yapacak kapasiteniz, bilginiz varmış gibi) boykot yapacağınızı mı sanıyorsunuz?

Yapamazsınız.

İçtiğiniz sudan giydiğiniz dona kadar her malın içindeler, doğrudan ya da dolaylı olarak.

Yapılacak şeyi devlet yapmalıydı, en azından tarlalarımızda, yiyeceğimizde etimizde sütümüzde bizi onlara mahkum bırakmamalıydı. Bu ülkeyi yönetenler özellikle son yedi sekiz senede bizi özellikle İsrail'e bağımlı kıldı.

Daha bunlar iyi zamanlar. Görür veya görmeyiz. Açın okuyun Güneydoğu'da satın alınan İsrail topraklarını. (AKP ZAMANINDA OLDU)

Başbakanımız (sonradan moderatöre dedim diye kıvırdı ama bunu duyan olmadı) İsrail başkanına van minüt dedi naralarıyla kompleks tatmin edenler, gerçeklere körleşirken düşünecekti bunları.

Bu ülkenin İsrail'i sözde tehdit eden Başbakanı'nın oğlunun yandaş şirketlerinin İsrail ile ticaret bağına bakın da sonra şaka nedir gerçek nedir ayırım yaparsınız belki.

İsrail'in savaşla hallettiği hiç bir şey yok hepsini parasını bastırıp yapar. Koluna 700.000 liralık saat takmayı bir halt sananlarla, görgüsüz Arap krallarla.. Anladınız?

AKP yüzünden, hepimize geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…