israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

İşid haber salmış, Allah onlara Şiilerle savaşmaları konusunda emir göndermiş. :KK31: İsrail'le savaşmaları için değilmiş gelen emir. :44:

Neden size tepki verildiğini anlamış değilim. :44:

Canım tepkilerimizz verdiği bilgilere değil uslubuna! Söylediklerini biliyoruz ancak bu söyledikleriyle boykotumuzu kınıyor! Biz buna tepkiliyiz. Elbette doğru olabilir dedikleri ancak bizler ne yapabiliriz ki bu durumda! Başa geçme şansı olan varsa buyrun geçsin seve seve destekleriz. Ancak elimizden şuan boykot ve dua geliyor. Araştırın, düşünün diyip duran bu arkadaşımız araştırma ve düşünme sonucunda acaba hangi icraatlere koyuldu bide bunları açıklasa!

Verdiğimiz tepkiler ilk mesajlarını okursan eğer bizlere savaş açmışcasına siyaset yaparak konuşma tarzıdır... Bilgin olsun.

Son düzenleme:
Boykotumuzu edelim etmesine ama hangi markalar olduğu aşikar, bu konuda bilinçli değiliz bir liste vardı bu İsrail neymiş ki dedim bütün dünyayı bunlar mı yönetiyor ???? Hemen hemen herşey onların gibi gösterilmiş...

Allah'ın laneti üzerine olsun İsrail !!!

Efendim herşey onların gibi gösterilmemiş, onların. En azından her şirkette hissedarlar. Ülker mesela. Marketlerde o kadar gülerim ki. Ülker hiçbir şey üretmez. Üreten şirketlerle anlaşır ve anlaştığı çoğu şirket ortağı yahudi.

Onun için İsrail veya yahudilerin geçmişini okuyun dedim. 2. Dünya Savaşında yaşadıkları acılardan sonra dünyada iki şeyde en büyük olmaya karar verdiler ve çok çalışarak oldular: Ekonomi ve Bilim.

Zaten Bilimde onlara bağımlıysan, gerisi boş. Onlar harıl harıl çalışıp bilimsel veya ekonomik, ilerlerken, müslümanlar birbirinin kafasını koparmakla meşguldü. hala öyle.

Canım tepkilerimizz verdiği bilgilere değil uslubuna! Söylediklerini biliyoruz ancak bu söyledikleriyle boykotumuzu kınıyor! Biz buna tepkiliyiz. Elbette doğru olabilir dedikleri ancak bizler ne yapabiliriz ki bu durumda! Başa geçme şansı olan varsa buyrun geçsin seve seve destekleriz. Ancak elimizden şuan boykot ve dua geliyor. Araştırın, düşünün diyip duran bu arkadaşımız araştırma ve düşünme sonucunda acaba hangi icraatlere koyuldu bide bunları açıklasa!

Verdiğimiz tepkiler ilk mesajlarını okursan eğer bizlere savaş açmışcasına siyaset yaparak konuşma tarzıdır... Bilgin olsun.

arkadaşım uslubum bana ait. size hakaret var mı cümlelerimde?

haklıysam, bozulduğunuz nedir?

gerçekleri duymaktan dolayı hissettiğiniz rahatsızlığın faturasını bana çıkarmayın.

dürüst olun lütfen.

aaa yanlış markalarla boykota kalkışmışız bu ne kadar yanlış deme samimiyetini bari gösterin.

arkadaşım uslubum bana ait. size hakaret var mı cümlelerimde?

haklıysam, bozulduğunuz nedir?

gerçekleri duymaktan dolayı hissettiğiniz rahatsızlığın faturasını bana çıkarmayın.

dürüst olun lütfen.

aaa yanlış markalarla boykota kalkışmışız bu ne kadar yanlış deme samimiyetini bari gösterin.

Yanlış boykot listesi veren arkadaşlarla dalga geçmek yerine güzel uslupla açıklama getirebilirdiniz. Yaşınızı bir mesajınızda belirtmişsiniz ancak keşke konuşmalarınız da bunu yansıtsaydı. Sizde sadece alay ve insanları bilgisizlikle suçlama, herşeyi ben bilirim edası var. Bu edayla gideceğiniz yollar önünüze her zaman engel çıkarır. evet konuşmalarınızın çoğuna katıldığımı söylerken dürüsttüm. Ancak siz karşınızda ki insanların hatalarını ( hata sandıklarınızı ) kabul etmelerini bekleyecek kadar burnu havadasınız üzgünüm ama beni bu cümlelere mecbur bıraktınız..

Gerçekten amacınız insanları bilinçlendirme olsaydı burda kimse size tepki göstermezdi. Aksine öğrenen varsa size teşekkür bile edebilirdi. Bu üslupla umarım yolunuz açık olur... Sizde bunları kabul edin.. Kabul beklerken kendinizi unutmayın.. Selam ve dua ile..

Ortada bir şaka var ama o ben değilim. Gerçekleri görmezden gelmek en büyük şaka olmalı.

Detayıyla açıkladım. Türkçe ve anlama sıkıntısı olmayan herkes anladı diye umuyorum.

Hatta dedim ki; (Büyük harfle yazarsam belki gözünüzü kulağınızı aşıp aklınıza yerleşir.)

TÜRKİYE BÜTÇESİnden daha fazla "parası" olan yahudiler var. Şirket değil şahıs. YAHUDİ ŞAHSIN TÜRKİYE BÜTÇESİNDEN ÇOK PARASI VAR.

Siz şimdi tüm dünya ekonomisini kucağında zıplatan yahudilere, vatandaş olarak (siyonist ayrımını yapacak kapasiteniz, bilginiz varmış gibi) boykot yapacağınızı mı sanıyorsunuz?

Yapamazsınız.

İçtiğiniz sudan giydiğiniz dona kadar her malın içindeler, doğrudan ya da dolaylı olarak.

Yapılacak şeyi devlet yapmalıydı, en azından tarlalarımızda, yiyeceğimizde etimizde sütümüzde bizi onlara mahkum bırakmamalıydı. Bu ülkeyi yönetenler özellikle son yedi sekiz senede bizi özellikle İsrail'e bağımlı kıldı.

Daha bunlar iyi zamanlar. Görür veya görmeyiz. Açın okuyun Güneydoğu'da satın alınan İsrail topraklarını. (AKP ZAMANINDA OLDU)

Başbakanımız (sonradan moderatöre dedim diye kıvırdı ama bunu duyan olmadı) İsrail başkanına van minüt dedi naralarıyla kompleks tatmin edenler, gerçeklere körleşirken düşünecekti bunları.

Bu ülkenin İsrail'i sözde tehdit eden Başbakanı'nın oğlunun yandaş şirketlerinin İsrail ile ticaret bağına bakın da sonra şaka nedir gerçek nedir ayırım yaparsınız belki.

İsrail'in savaşla hallettiği hiç bir şey yok hepsini parasını bastırıp yapar. Koluna 700.000 liralık saat takmayı bir halt sananlarla, görgüsüz Arap krallarla.. Anladınız?

AKP yüzünden, hepimize geçmiş olsun. :KK51:

Sizin sorununuz ne biliyormusunuz??? Burda insanlar küçük de olsa tepkilerini ortaya koyuyorlar. Hiçbirşey olmasada tarafları belli olsun. Siz verilen tepkileri küçümseyerek aslında tarafınızı belli ediyorsunuz. Yani diyorsunuz ki "Bende siyonizm yanlısıyım ve bu tepkilerinizden rahatsızım". Ben sizi çok iyi anlıyorum. Aslında siz gezi olaylarında sözde "ağaç severler" densiniz. Bunu da anlıyorum. Size kalsa müslümanlar hiçbir yerde tepki göstermesin. Her tarafda koyun gibi güdülsün öldürülsün ve seslerini hiç çıkarmasınlar. Bu düşüncenizi de anlıyorum. Ama sizin anlamadığınız BİRŞEY var. O çok güçlü gördüğünüz israilin ve bütün yahudilerin üstünde bir güç var O da ALLAH. Bizim çabamız küçük de olsa bu zalimleri alt etmek için bir şeyler yapmak. Işte sizde bunu anlayamazsınız.

Yanlış boykot listesi veren arkadaşlarla dalga geçmek yerine güzel uslupla açıklama getirebilirdiniz. Yaşınızı bir mesajınızda belirtmişsiniz ancak keşke konuşmalarınız da bunu yansıtsaydı. Sizde sadece alay ve insanları bilgisizlikle suçlama, herşeyi ben bilirim edası var. Bu edayla gideceğiniz yollar önünüze her zaman engel çıkarır. evet konuşmalarınızın çoğuna katıldığımı söylerken dürüsttüm. Ancak siz karşınızda ki insanların hatalarını ( hata sandıklarınızı ) kabul etmelerini bekleyecek kadar burnu havadasınız üzgünüm ama beni bu cümlelere mecbur bıraktınız..

Gerçekten amacınız insanları bilinçlendirme olsaydı burda kimse size tepki göstermezdi. Aksine öğrenen varsa size teşekkür bile edebilirdi. Bu üslupla umarım yolunuz açık olur... Sizde bunları kabul edin.. Kabul beklerken kendinizi unutmayın.. Selam ve dua ile..

siz benim niyetimi okuma hakkına sahip değilsiniz. (hakaretse budur hakaret bizzat şahsımın niyeti okunuyor.)

kimseye hakaret olmayan cümlelerimdeki "sırf gerçekleri duyma rahatsızlığınızdan dolayı" beni suçlayarak kendinizi rahat ve huzurlu hissedecekseniz buyrun hissedin. ama lütfen bana uslup dersi vermeye kalkışmayın. ben de yumuşak yumuşak yazılmış içinde hiç bir bilgi veya gerçek barındırmayan mesajları sevmiyorum ama kimseye böyle yazmayın demiyorum.

tekrarlıyorum ki rahatsız olduğunuz benim uslubum değil, benden duyduklarınızla şahit olduğunuz gerçekler ve bunları bilmeyişiniz. fikirlerimi yazarken asla hakaret etmem. yazdıklarımdan bulun çıkarın "hakaret" olan bir yer varsa derhal özür dileyeyim.

yoksa?

Son düzenleme:
siz benim niyetimi okuma hakkına sahip değilsiniz. (hakaretse budur hakaret bizzat şahsımın niyeti okunuyor.)

kimseye hakaret olmayan cümlelerimdeki "sırf gerçekleri duyma rahatsızlığınızdan dolayı" beni suçlayarak kendinizi rahat ve huzurlu hissedecekseniz buyrun hissedin. ama lütfen bana uslup dersi vermeye kalkışmayın. ben de yumuşak yumuşak yazılmış içinde hiç bir bilgi veya gerçek barındırmayan mesajları sevmiyorum ama kimseye böyle yazmayın demiyorum.

tekrarlıyorum ki rahatsız olduğunuz benim uslubum değil, benden duyduklarınızla şahit olduğunuz gerçekler ve bunları bilmeyişiniz. fikirlerimi yazarken asla hakaret etmem. yazdıklarımdan bulun çıkarın "hakaret" olan bir yer varsa derhal özür dileyeyim.

yoksa?

Görüyorum ki bildikleriniz size zerre kadar insanlık katmamış. Insan ne kadar bilirse bilsin zulme kayıtsız kalıyorsa "0" dır..

arkadaslar yahudi yaninda Amerikan mallarinin da boykot edilmesi iste bu yuzden..
Zaten ikisinin de birbirinden pek bir farki yok :KK45:

Amerika'dan İsrail'e Tarihin En Büyük Yardımı

Kabul edilen tasarı onaylanırsa ABD, İsrail'e 680 milyon dolar hibe edecek.

ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Alt Kurulu, İsrail'in alacağı kısa menzilli savunma füzeleri için 680 Milyon Dolarlık yardımı kabul etti.

"Demir Kubbe"

Geçtiğimiz hafta iki Cumhuriyetçi milletvekili tarafından hazırlanan tasarı İsrail'in "Demir Kubbe" dediği kısa ve orta menzilli füze saldırılarına karşı geliştirdiği füze savunma sistemini kapsıyor.

Bu kapsamda yapılacak yardımla savunma amaçlı kısa menzilli füze alınması planlanıyor.

Obama'nın Oyu Gerekli

Alt kurulda kabul edilen tasarının hayata geçirilebilmesi için önce Temsilciler Meclisi'nden ardından da ABD Başkanı Barrack Obama'dan onay alması gerekiyor.

Öte yandan Cumhuriyetçiler ise ABD Başkanı Barack Obama'yı, İsrail'e yeteri kadar destek vermemekle eleştiriyor.

Tasarı onay alırsa alırsa 680 milyon dolarlık yardım ABD bugüne kadar yaptığı en büyük silah yardımı olacak.

ABD 2010 yılında da İsrail'e 205 milyon dolarlık silah yardımı yapmıştı.

http://tr.shafaqna.com/topnews/item/4851-amerikadan-israile-tarihin-en-b%C3%BCy%C3%BCk-yard%C4%B1m%C4%B1.html

Bunun disinda evet listede yanlis markalar.

Sizin sorununuz ne biliyormusunuz??? Burda insanlar küçük de olsa tepkilerini ortaya koyuyorlar. Hiçbirşey olmasada tarafları belli olsun. Siz verilen tepkileri küçümseyerek aslında tarafınızı belli ediyorsunuz. Yani diyorsunuz ki "Bende siyonizm yanlısıyım ve bu tepkilerinizden rahatsızım". Ben sizi çok iyi anlıyorum. Aslında siz gezi olaylarında sözde "ağaç severler" densiniz. Bunu da anlıyorum. Size kalsa müslümanlar hiçbir yerde tepki göstermesin. Her tarafda koyun gibi güdülsün öldürülsün ve seslerini hiç çıkarmasınlar. Bu düşüncenizi de anlıyorum. Ama sizin anlamadığınız BİRŞEY var. O çok güçlü gördüğünüz israilin ve bütün yahudilerin üstünde bir güç var O da ALLAH. Bizim çabamız küçük de olsa bu zalimleri alt etmek için bir şeyler yapmak. Işte sizde bunu anlayamazsınız.

mevlana demişti değil mi sen ne söylersen söyle söylediklerin karşısındakinin anladığı kadardır, diye?

yine de bir umut yazıyoruz işte.

şimdi benim ortaya koyduğum bilgiye dayalı gerçekler hakaret ama sizin bana siyonist yanlısı demeniz hakaret değil?

konu, problem, filistin'de çocukların ölme nedeni tam da bu!

gerçekle ilgilenmiyor, bilgisizliğinizle yüzleşemiyor, bunun yerine size bilgi sunanları kötü biliyuorsunuz.

bu düşünce sistematiğiniz değişmedikçe, (bu tam bir ortadoğu zihniyetidir) daha çok ağlar daha çok dua edersiniz, allah'a ettiğiniz duaların neden kabul olmadığını kendinize hiç sormazsınız.

yazık.

siz bana istediğiniz yakıştırmayı yapın hiç şikayetim olmaz. isterseniz küfredin. eksilemem yönetime bildirmem.

bunu yaparak çocuk ölümlerini durdurmak mümkün olsa keşke.

durmaz.

siz gerçekleri görene kadar bu haksızlıklar zulümler ve ölümler devam edecek. israil yüzünden değil. eskiden israil mi vardı? her devirde zulüm vardır ve her devirde, boşluğu bulanlar tarafından yapılır.

bugün israil yarın başkası.

boşluk, diiğerlerinin akla dayalı bir yaşam yerine, bilinçsiz yaşamasıdır.

lutfen artik kimse ikili polemige girmesin..
olan konuya olacak.. lutfen rica ediyorum...

alay da en az hakaret kadar inciticidir bence.. alay da etmeyelim hakarette lutfen..
hepimiz insaniz insanca konusalim olsun bitsin..

rica ediyorum kimse ikili polemige girmesinn

kimse merak etmesin herkes arastirmasini yapiyor kimse netten buldugu bilgilere bodoslama dalmiyor..

ve burasi AKP ye kufretme yeri degil.. konu boykot..
AKP ye kufredecek onun yaptiklarindan bahsedecek kisi ilgili konuyu bulsun orada anlatsin meramini..
bizim AKP yle bi ilgimiz alakamiz yok..

Son düzenleme:
Bu arada gercek israil ve Amerikan urunlerini iceren bir liste uzerinde calisiyorum.. Bir aksilik olmazsa en kisa zamanda burada sizlerle paylasicam insallah:KK34:

mevlana demişti değil mi sen ne söylersen söyle söylediklerin karşısındakinin anladığı kadardır, diye?

yine de bir umut yazıyoruz işte.

şimdi benim ortaya koyduğum bilgiye dayalı gerçekler hakaret ama sizin bana siyonist yanlısı demeniz hakaret değil?

konu, problem, filistin'de çocukların ölme nedeni tam da bu!

gerçekle ilgilenmiyor, bilgisizliğinizle yüzleşemiyor, bunun yerine size bilgi sunanları kötü biliyuorsunuz.

bu düşünce sistematiğiniz değişmedikçe, (bu tam bir ortadoğu zihniyetidir) daha çok ağlar daha çok dua edersiniz, allah'a ettiğiniz duaların neden kabul olmadığını kendinize hiç sormazsınız.

yazık.

siz bana istediğiniz yakıştırmayı yapın hiç şikayetim olmaz. isterseniz küfredin. eksilemem yönetime bildirmem.

bunu yaparak çocuk ölümlerini durdurmak mümkün olsa keşke.

durmaz.

siz gerçekleri görene kadar bu haksızlıklar zulümler ve ölümler devam edecek. israil yüzünden değil. eskiden israil mi vardı? her devirde zulüm vardır ve her devirde, boşluğu bulanlar tarafından yapılır.

bugün israil yarın başkası.

boşluk, diiğerlerinin akla dayalı bir yaşam yerine, bilinçsiz yaşamasıdır.

Bakın siz o bilgilendirmelerinizde dediniz ya cocacola amerika markası diye..
O zaman bu tabloya iyi bakın.
Dünyadaki yahudi nüfusu..

getupaja.jpg

Son düzenleme:

yoksa?

Garip... İnsanların sizin niyetinizi okumalarından dolayı rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz lakin sizde onkarınkini okumuşsunuz bir sonraki cümlenizde . Şunu merak ediyorum size ısrarla üslubunuzun itici olduğunu söylerlerken siz gerçeklerden rahatsız olunduğunu söylemişsiniz . Nasıl oluyorda bi insan kendi düşüncesini söylerken siz 'hayır o senin düşüncen değil seninki bu' diyerek çapınızda psikolojik baskı uyguluyorsunuz o insanın düşündüğünü daha iyi bildiğinizi iddia etme cüretiniz şaşılası .
Halbuki yazdıklarınızda doğruluk payı olduğunu söyleyenler bile olmuş sanırım cımbızla laf seçip kin kusuyorsunuz .
Amacınız siyasetse ilgili topikler var sorununuz ve öne sürdüğünüz çözümleri (varsa tabi. bilim bilim diyorsunuz siz ne yaptınız acaba bilim adına başkalarını değil kendinizi değiştirmeye çalışın) orada yazın oradakilerle tartışın istediğiniz kadar .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakın siz o bilgilendirmelerinizde dediniz ya cocacola amerika markası diye..
O zaman bu tabloya iyi bakın.
Dünyadaki yahudi nüfusu..

getupaja.jpg

Ben bunu biliyorum ama bundan ne anlamalıyım?

Kapitalist düzende siz şirketlerin dini ya da ırkı mı var sanıyorsunuz? Öyle sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Bu tabloyu gören her insanın düşünmesi ve sorması gereken sorular şunlar: adamlar bu kadar az insanla nasıl dünya ekonomisinde en büyük güç olmuş?

Onlar en büyük güç olurken biz ne yapıyoruz?

Acaba sürekli mağdur olanların ve zulüm görenlerin hatası ne?

Bizi İsrail veya yahudilerin gücüne değil, kendi güçsüzlüğümüze, bunun nedenlerine kafa yormalıyız.

Bu yıllardır devam eden bir şey. Duayla bedduayla boykotla falan da çözülememiş ve çözülmeyecek belli.

Garip... İnsanların sizin niyetinizi okumalarından dolayı rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz lakin sizde onkarınkini okumuşsunuz bir sonraki cümlenizde . Şunu merak ediyorum size ısrarla üslubunuzun itici olduğunu söylerlerken siz gerçeklerden rahatsız olunduğunu söylemişsiniz . Nasıl oluyorda bi insan kendi düşüncesini söylerken siz 'hayır o senin düşüncen değil seninki bu' diyerek çapınızda psikolojik baskı uyguluyorsunuz o insanın düşündüğünü daha iyi bildiğinizi iddia etme cüretiniz şaşılası .
Halbuki yazdıklarınızda doğruluk payı olduğunu söyleyenler bile olmuş sanırım cımbızla laf seçip kin kusuyorsunuz .
Amacınız siyasetse ilgili topikler var sorununuz ve öne sürdüğünüz çözümleri (varsa tabi. bilim bilim diyorsunuz siz ne yaptınız acaba bilim adına başkalarını değil kendinizi değiştirmeye çalışın) orada yazın oradakilerle tartışın istediğiniz kadar .

Her şeyi kişisellleştirip ders verme çabanızı bırakın lütfen. Siz benim konuşma tarzımı değiştiremezsiniz.

Kimseye durup duruken bilgisiz demiyorum. Birine yazdıklarının doğru olmadığını "bilgilye dayandırarak" bilgisiz demek hakaret falan değildir. Bilmedikleriyle ve yanlış bilgilerle beddua etmekten ala kin kusmak mı olur?

Bahse girerim ki şu katılımcıların çoğu "yerli" tohumla ürettiği marul satan köylülerin hapse atıldığından habersiz. E söyleyin bana, bu konu hakkında bilginiz yoksa, bu konuda nasıl ahkam kesersiniz?

Sen şunu dedin ben bunu dedimle uğraşmıyorum. Boş sözler bunlar. Konuya dair içi dolu bir şey yazarsanız cevaplarım.

ben boykot yapacaksın da ne olacak demiyorum, boykot yapman saçma komik ve hatta imkansız diyorum.

niye?

sen bir kahve veya temizlik eşyası almayacaksın ama hasta olunca alacağın ilaçların hemen hepsine yakını israil kökenli.

ne olacak o zaman? hastan ölecek mi?

yediğimiz domatesin marulun tohumu israi'den ve artık almaya mecbursun çünkü bizzat hükümetin yerli tohumu yasakladı. ya-sak-la-dı. ve üreticiyi tohum vermeyen tek kullanımlık, toprağın yapısını değiştiren israil tohumuna mecbur etti. bu iş siyaset dışı düşünülemez. bunların hepsi AKP ZAMANINDA oldu.

hangi AKP?

şimdi israil'e atarlanan AKP!

bunlardan haberdar olma, filistin'de ölen çocukları görünce gel burda kola içmeyelim de.

bu o felaketlerin olma sebebi zaten. buradakilerin ne tohumlardan haberdar olması ne ilaçların nerden geldiğinden.

lafın kısası şu:

biz israil'e boykot yaparsak hiç ama hiç bir şey olmaz. türkiye onlar için çok önemli bir pazar değil.

ama onlar bize ambargo koyarsa fellaket olur. başta hayati tehlikesi olanlar patır patır ölür.

çareyi açıkladım: allah'ın verdiği "akıl" kullanılmalı. bilimin peşine takılmalı. diğer müslüman ülkeleri bırakalım bir yana, bu ülkede açın bütçeden diyanete ayrılan paraya bakın ve bilime ayrılan paraya bakın, bu acıklı durumun sebebini anlayın.

inşallah bu sefer anlatabilmişimdir. :KK51:

herkes candan arkadasımıza yüklenmiş belki haklısınızdır bilemiyorum bütün yorumlarını okumadım ama şu alıntı yaptığım yorumu altına imza atılacak kadar doğru. siz neresine karşısınz anlamadım

Ben bunu biliyorum ama bundan ne anlamalıyım?

Kapitalist düzende siz şirketlerin dini ya da ırkı mı var sanıyorsunuz? Öyle sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Bu tabloyu gören her insanın düşünmesi ve sorması gereken sorular şunlar: adamlar bu kadar az insanla nasıl dünya ekonomisinde en büyük güç olmuş?

Onlar en büyük güç olurken biz ne yapıyoruz?

Acaba sürekli mağdur olanların ve zulüm görenlerin hatası ne?

Bizi İsrail veya yahudilerin gücüne değil, kendi güçsüzlüğümüze, bunun nedenlerine kafa yormalıyız.

Bu yıllardır devam eden bir şey. Duayla bedduayla boykotla falan da çözülememiş ve çözülmeyecek belli.

Siz şirketlerin dini yokmu sanıyorsunuz?
Sorun kapitalizm degil. Sorun kapitalist şirketlerin(siyonizm yanlısı ve islam düşmanı ateist ve diğerleri) müslümanlara şirin gözüküp ,müslümanların kanını adeta vampir gibi emmelerinde. Tabi ki bu sorunlar bir kişinin iki kişinin boykotuyla çözülebilecek sorunlar değil. Ama bizim amacımız 1. Allah katında tarafımız belli olsun. 2. Zalime karşı birey olarak elimizden geleni sonuna kadar yapmak. Bizde biliyoruz bu tür sorunlar devlet statüsünde ancak çözülür. Müslüman devletler (Türkiye de dahil) eğer mazlum kanı dökülmesine göz yumuyolarsa o mesuliyet de o devlet yöneticilerinindir. Allah bunun hesabını sorar.

Her şeyi kişisellleştirip ders verme çabanızı bırakın lütfen. Siz benim konuşma tarzımı değiştiremezsiniz.

Kimseye durup duruken bilgisiz demiyorum. Birine yazdıklarının doğru olmadığını "bilgilye dayandırarak" bilgisiz demek hakaret falan değildir. Bilmedikleriyle ve yanlış bilgilerle beddua etmekten ala kin kusmak mı olur?

Bahse girerim ki şu katılımcıların çoğu "yerli" tohumla ürettiği marul satan köylülerin hapse atıldığından habersiz. E söyleyin bana, bu konu hakkında bilginiz yoksa, bu konuda nasıl ahkam kesersiniz?

Sen şunu dedin ben bunu dedimle uğraşmıyorum. Boş sözler bunlar. Konuya dair içi dolu bir şey yazarsanız cevaplarım.

Anlatamıyorum yok . Farkındalık oluşturma çabasındasınız ama biri sizin kusurunuzu söyleyince hemen ters tepki . Size defalarca denildi bende dedim yine diyorum sorduğunuz sorunun , beklediğiniz yanıtın burayla alakası yok ilgili yere gidin ve oradakilerle bir çözüm oluşturun yapabiliyorsanız .
Hala sorunlu yasalardan dert yanıp birde birilerinin onu savunmasını bekliyorsunuzki sizde tırnaklarınızı gösterebilesiniz . Burda kimse yasaları tartışmak için toplanmadı . Okur-yazarlığınız var çok şükür konunun adına bir daha bakmanızı ısrarla rica ediyorum .

Siz şirketlerin dini yokmu sanıyorsunuz?
Sorun kapitalizm degil. Sorun kapitalist şirketlerin(siyonizm yanlısı ve islam düşmanı ateist ve diğerleri) müslümanlara şirin gözüküp ,müslümanların kanını adeta vampir gibi emmelerinde. Tabi ki bu sorunlar bir kişinin iki kişinin boykotuyla çözülebilecek sorunlar değil. Ama bizim amacımız 1. Allah katında tarafımız belli olsun. 2. Zalime karşı birey olarak elimizden geleni sonuna kadar yapmak. Bizde biliyoruz bu tür sorunlar devlet statüsünde ancak çözülür. Müslüman devletler (Türkiye de dahil) eğer mazlum kanı dökülmesine göz yumuyolarsa o mesuliyet de o devlet yöneticilerinindir. Allah bunun hesabını sorar.

Kapitalizmin dini paradır.

İslam ülkelerini yönetenler de parayı görene kadar müslüman.

Bu temel ekonomi okuyan herkesin bildiği en basit gerçeği bir tarafa bırakıp istediğiniz gibi akıl yürütün. Yıllardır yapılan bu yıllardır alınan sonuç aynı.

Böyle düşünmeye devam ederek bir kaç yüzyıl daha kaybeder islam ülkeleri.

herkes candan arkadasımıza yüklenmiş belki haklısınızdır bilemiyorum bütün yorumlarını okumadım ama şu alıntı yaptığım yorumu altına imza atılacak kadar doğru. siz neresine karşısınz anlamadım

konumuz ne AKP ne devlet ne millet.. Biz Akp yi savunmuyoruz.. onun yapmasi gerekenleri biliyoruz zaten..
yorum konuyla alakasiz..
AKP yapmiyorsa biz ne yapabiliriz?
Bize ne Tayiipten kac defa diyecegiz bunu ?
siz aday olun basbakanliga sizi destekleyelim.. nasil duzelteceginizi anlatin sizi destekleyelimm..
sanki AKP nin yaptiklarindan biz sorumluymusuz gibi bunlari burda anlatmak yersiz..
konuyu amacindan saptirmayin lutfen..

X