Bence hayata bakis acilari cok farkli ne desek bos.ama burasi siyaset yeri degil burda konu acilanlarin amacida bu degil biz burda birbirimizi cok net anladik ve ne hissettimizi paylasyoruz.ayrica bu akilsiz diye adlandiginza biz vicdan diyoruz.amacimiz siz gibi birini kotulemek yada savunmak degil.amacimiz insanlik farklikik yaratma cabasi degil ayrica her serde bi hayir vardir yuce yaradan ne isterse o. Yuce yaradan ne isterse onu yasariz ve ayrica duayla her is olur siz emin olun.suan olmasada eninde sonunda olur.hersey duayla.konuyu gercekden cok saptirdiniz burdaki konu bu degil
sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. ben de siyaset yapayım.
:)))))))))))))))))))))))))
okuyun öğrenin deyince kızıyorsunuz.
söyleyeyim, listesini çıkardığınız markaların çoğu israiil'e bile ait değil.
ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.
başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.