israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Bence hayata bakis acilari cok farkli ne desek bos.ama burasi siyaset yeri degil burda konu acilanlarin amacida bu degil biz burda birbirimizi cok net anladik ve ne hissettimizi paylasyoruz.ayrica bu akilsiz diye adlandiginza biz vicdan diyoruz.amacimiz siz gibi birini kotulemek yada savunmak degil.amacimiz insanlik farklikik yaratma cabasi degil ayrica her serde bi hayir vardir yuce yaradan ne isterse o. Yuce yaradan ne isterse onu yasariz ve ayrica duayla her is olur siz emin olun.suan olmasada eninde sonunda olur.hersey duayla.konuyu gercekden cok saptirdiniz burdaki konu bu degil

sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. ben de siyaset yapayım.

:)))))))))))))))))))))))))

okuyun öğrenin deyince kızıyorsunuz.

söyleyeyim, listesini çıkardığınız markaların çoğu israiil'e bile ait değil.
ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.

başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.

sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. ben de siyaset yapayım.

ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.

başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.

siz ne yapiyorsunuz bu durumu duzeltmek icin o zaman ?
siz basbakan olun duzeltin turkiyeyi.. tutan mi var ?

siz çok farklı bi bakış açısıyla bakmışsınız olay sağlığa gelirse dükkanlara ilk girmemesi gereken şey sigara.. hiç biriside Türk malı değil ama millet çılgınlar gibi içmeye devam ediyor.. neden sigarayı kimse bırakmıyor neden kimse boykot etmiyor bunu? kim bilir onların paraları nerelere gidiyor.. hemde üreticisine o kadar ciddi bir kar bırakırken..

Aksine ben bahsettiğiniz çalışanın bakış açısını kullanırsam ortaya çıkacak tabloyu resmetmeye çalıştım . Sigarada bağımlılık söz konusu öyleki bırakın boykot etmeyi kişi kendi sağlığı için bile olsa bırakamıyor .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amacınız bir sorunu çözmek değil galiba. neyse. vakit kaybı.
protesto ettiğiniz(i sandığınız) markaların bazıları israil'le ilgisiz. bari onları araştırın diyorum ve kitabıma dönüyorum. :KK68:

Ben ogretmenim ogretmekden hic usanmam ama inanin sizle siyaset yapamam cunku sizin amaciniz farkli bizimki farkli.siz yolunzda savunun ama burasida bizim yolumuz birakin siz bizi, biz burda farkli birseylerin pesindeyiz.siz ve sizin gibilerin yeri burasi degil burasida siyaset meydani degil.sizin icinizi nefret burumus hepimizi akpli sanıyorsun. Ama biz burda baska seyler konsyrz.gercekden bu konu artik ilgi alanim değil siz savunun savundgunuz seyi ama bize karismayin

Devlet yasaklayamaz iki gün sonra diktatör diye sokaklara dökülürüz böyle bir mantık yok zaten tepemizde bomba patlamıyor diye bizimle savaşmıyor sanmayın
israil bize topla tüfekle saldırmıyor gıdayla hastalıkla saldırıyor

sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? Kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. Ben de siyaset yapayım.

Söyleyeyim, listesini çıkardığınız markaların çoğu israiil'e bile ait değil.
Ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
Bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.

Başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.

dua etmeyelim... Kahrolsun demeyelim... Boykotta etmeyelim... Lıkır lıkır içelimm israil ürünlerini ve destek çıkan ürünleri ?
Eee ? Sonuç? Yine aynı... Ama tek fark bizim duyarsızlığımız olur.... Her şey küçük adımlarla başlar... Hiç bir şey hooop birden kaybolmaz...

Başbakan durumlarını başbakana ilet... Bizlerin bir alakası yok bu durumda...

Konu nasil da siyasete gelmis, hic ustume alinmiyorum, vicdan sahipleri siz de alinmayin. Ne siyasetle isim oldu simdiye kadar ne de partizanlikla. Ve bu konuya destek verenlerin de isi olduklarina zerre kadar inanmiyorum. Zaten belli, yorumlardan anlasiliyor. Tabi anlayana...
Boykota devam. Allah dunyanin neresinde zulum goren varsa yardimcilari olsun. En guzel KİTABI okuyarak onlara dua, bu mezalime seyirci kalanlara lanet ediyorum..

Saçma olması dışında komik bir kampanya. :KK53:

İsrail nasıl bir ülkedir, neler yaşamış bugünlere nasıl gelmiştir, hiç bilmeyenlerin, Gazze'deki müslümanları çok seven (her yerdekileri sevmez, mesela kendi ülkemizde veya dibimizde öldürenleri görmez) uzun boyuna bayıldıkları adamdan duyduklarıyla, Filistin halkı için üzülmeye başlayıvermesiyle başlamış kampanya.

Çok komik kampanya. :KK52:

Hayati önem taşıyan ilaçlardan tutun teknolojik çok şey İsrail'in elinde.

Tohumsuz sebze ve meyvaya kadar İsrail'den alan AKP hükümetinin televizyonda numaradan üzülmesi, miting meydanlarında İsrail'e bağırıp çağırmasıyla olmaz bu işler.

İsrail tüm müslüman ülkeleri yönetenleri, para gücü ile almış durumdadır.

AKP hükümetiyle de para bağı var para, bunları görün.

Elinizde internet var, çok değil azıcık, minnacık okuyun.

Gerçekçi olun. :KK6:

bırak uzun boylu adamı gözün kör mü görmüyor musun o masum çocukları..... bunun akp ile veya chp ile ne alakası var.....insan değil misin vicdanın yok mu....sen de o kör gözünü aç iyi bak bu topicte akp lisi de var chp lisi de ateisti de deisti de müslümanı da....konuya bodoslama dalma hemde alaycı bir uslupla....
ben interneti açar birşeyler öğrenirimde sen vicdanı insanlığı nasıl nerden öğrenirsin bilmem:KK47:

Aksine ben bahsettiğiniz çalışanın bakış açısını kullanırsam ortaya çıkacak tabloyu resmetmeye çalıştım . Sigarada bağımlılık söz konusu öyleki bırakın boykot etmeyi kişi kendi sağlığı için bile olsa bırakamıyor .

e kolada aynı oda bağımlılık yapıyor benim kuzenlerim bi günde 5 6 litre kola tüketiyorlarmış evde.. :KK53: inanamamıştım ama şahit olunca hakkaten doğruymuş dedim hatta vermedim kuzenim resmen yalvardı bana nooolur kola ver ben içmeden duramam diye.. bi ürün üretilir ve alıcının onu alıp almaması o kişiye kalmıştır sigara gibi alkol gibi diğer bütün zarar veren ürünler gibi.. benim bahsettiğim bakış açısıyla örtüşmüyor söylediğiniz bu durumda bağımlılık ve zarar vericilik ikisindede var bu bi bahane olamaz sigara tüketimi için.. ha bide şu var türkiyede kaçak sigara oranı hiç yabana atılır değil eminim aramızda kullananlarda vardır nerden geliyo o sigaralar haberleri varmı acaba içenlerin hadi yasal olanları vergi mergi ayağına üç beş kuruş sokuyo türkiyeye e o kaçaklar doğruca savaşa gidiyo ya... kola içmem ordan gelen gelir savaşa gidiyor ama sigara içerim bağımlıyım ben.. bu mudur yani... mantıksız...

canım o kafein çay ve kahvede de var ve insan şuurunu etkilemediği için dinimizce sakıncası yok.....bende alkol deyince yanlış birşey mi yazdım dedim...zira 27 yaşındayım hayatımda hiç alkol sigara vs kullanmadım...tadını bilmem:KK76:

olabilir canim tam bilmiyorum zaten icmedigim icin cok da uzerinde durmamistim :)

e kolada aynı oda bağımlılık yapıyor benim kuzenlerim bi günde 5 6 litre kola tüketiyorlarmış evde.. :KK53: inanamamıştım ama şahit olunca hakkaten doğruymuş dedim hatta vermedim kuzenim resmen yalvardı bana nooolur kola ver ben içmeden duramam diye.. bi ürün üretilir ve alıcının onu alıp almaması o kişiye kalmıştır sigara gibi alkol gibi diğer bütün zarar veren ürünler gibi.. benim bahsettiğim bakış açısıyla örtüşmüyor söylediğiniz bu durumda bağımlılık ve zarar vericilik ikisindede var bu bi bahane olamaz sigara tüketimi için.. ha bide şu var türkiyede kaçak sigara oranı hiç yabana atılır değil eminim aramızda kullananlarda vardır nerden geliyo o sigaralar haberleri varmı acaba içenlerin hadi yasal olanları vergi mergi ayağına üç beş kuruş sokuyo türkiyeye e o kaçaklar doğruca savaşa gidiyo ya... kola içmem ordan gelen gelir savaşa gidiyor ama sigara içerim bağımlıyım ben.. bu mudur yani... mantıksız...

Sizin bakış açınızı kullanmadımki kiminkini kullandığımı farkındaysanız zaten belirttim . Ben burda kaçak sigarayı savunacak değilim ve kolayı misal olarak verdim bütün israil malları zararlı diğerleri zararsız demedim . Bırakma güçlüğünden bahsettim sigarayı ve ikisininde bağımlılık seviyesi aynı değil . Ayrıca neden öyle söylediniz ki son cümlenizden bahsediyorum sanki sigarayı savunurmuşum gibi sadece onu bırakma güçlüğünden bahsettim yani bi boykot olsa herkes katılamaz çünkü bırakamazlar diye düşünüyorum .

Sizin bakış açınızı kullanmadımki kiminkini kullandığımı farkındaysanız zaten belirttim . Ben burda kaçak sigarayı savunacak değilim ve kolayı misal olarak verdim bütün israil malları zararlı diğerleri zararsız demedim . Bırakma güçlüğünden bahsettim sigarayı ve ikisininde bağımlılık seviyesi aynı değil . Ayrıca neden öyle söylediniz ki son cümlenizden bahsediyorum sanki sigarayı savunurmuşum gibi sadece onu bırakma güçlüğünden bahsettim yani bi boykot olsa herkes katılamaz çünkü bırakamazlar diye düşünüyorum .

bende şunu demek istiyorum bu sayılan çoğu ürün mutfaklarımızda evlerimizde gerekli olarak kullandığımız ürünler evet alternatifleri var ama aynı kaliteye sahip değil çoğu.. israile tepki için kalitemizden ödün verebiliyorsak alışkanlıklarımızdanda verebilmeliyiz fikrimce.. sizin için söylemedim inanın zaten kullanıp kullanmadığınızdan bile haberim yok ama genel durumumuz bunu göstermiyormu gerçekten.. kalitede insanların bağımlı olduğu bişey ve bu ürünleri kullananlar insanlık suçu işlemiş gibi bakılıyor.. bi örnek verecek olursak marlboro içen bi kişiye bunun parası israile gidiyor birtek maltepeninki gitmiyor onu iç derseniz içilir mi o sigara der marlborosuna devam eder durum bundan ibaret aslında ki oda varmış listede farkettimde..

Madem inanmiyosun daha niye bu topige girip duruyosun

Mune de soyledi.

Topige girmeme engel yok. Istedigim yere yorum yaparim. Kimseden alinti yapmadim satasmadim.

Kusura bakmayin ama alintilamazsaniz size de cevap vermem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende şunu demek istiyorum bu sayılan çoğu ürün mutfaklarımızda evlerimizde gerekli olarak kullandığımız ürünler evet alternatifleri var ama aynı kaliteye sahip değil çoğu.. israile tepki için kalitemizden ödün verebiliyorsak alışkanlıklarımızdanda verebilmeliyiz fikrimce.. sizin için söylemedim inanın zaten kullanıp kullanmadığınızdan bile haberim yok ama genel durumumuz bunu göstermiyormu gerçekten.. kalitede insanların bağımlı olduğu bişey ve bu ürünleri kullananlar insanlık suçu işlemiş gibi bakılıyor.. bi örnek verecek olursak marlboro içen bi kişiye bunun parası israile gidiyor birtek maltepeninki gitmiyor onu iç derseniz içilir mi o sigara der marlborosuna devam eder durum bundan ibaret aslında ki oda varmış listede farkettimde..

Aynı şeyi savunuyoruz zaten şu an benim sadece değinmek istediğim nokta katılım bu kadar çok olmaz sigara olursa yani o da çevremdeki insanları gördüğümden yola çıkarak yorum yapıyorum( kendim kullanmıyorum ). Dediğiniz gibi konu alışkanlıklar olunca malesef aynı hassasiyet olmuyor .

Mune de soyledi.

Topige girmeme engel yok. Istedigim yere yorum yaparim. Kimseden alinti yapmadim satasmadim.

Kusura bakmayin ama alintilamazsaniz size de cevap vermem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

"Sataşmadım" . İki kere düşünün isterseniz yorum yazmadan önce .

Ben ogretmenim ogretmekden hic usanmam ama inanin sizle siyaset yapamam cunku sizin amaciniz farkli bizimki farkli.siz yolunzda savunun ama burasida bizim yolumuz birakin siz bizi, biz burda farkli birseylerin pesindeyiz.siz ve sizin gibilerin yeri burasi degil burasida siyaset meydani degil.sizin icinizi nefret burumus hepimizi akpli sanıyorsun. Ama biz burda baska seyler konsyrz.gercekden bu konu artik ilgi alanim değil siz savunun savundgunuz seyi ama bize karismayin

bu düşünce sistematiği ile üzüldüğünüzü söylediğiniz şeylerin hiç birini değiştirmeniz mümkün değil. dost acı söyler.

ben size diyorum ki, boykot ettiğiniz malların bazısı israil malı bile değil. bu cümle kimsenin dikkatini bile çekmiyor. gelen cevaba bakıyorum. ben öğretmenim sen şöylesin biz harikayız siz bilmem nesiniz.

cıks. düşünme sistamatiği yanlış. duygusal hareketler bunlar.

size kendinizi iyi hissettirebilir ama filistin'deki ölümleri önlemez. :KK6:

çareyi söylüyorum, akıl, bilim, dürüst yöneticiler. bunlar olmadığı sürece bu acılar sürer. zaten sürüyor.

heralde bu duyduğum yüzüncü falan israil boykotu.

bana neden kızıyorsunuz? ben mi çıkardım savaşı?

birisi size bilinçsizce yaptığınız bir şeyi uyardı diye o kişiye kızınca noluyor? (bilinçsizsiniz işte. bakınız:llisteniz. bilgileriniz yanlış. bilmiyorsunuz çünkü tvden duyduğunuz bazı gazetelerde okuduğunuz kadar biliyorsunuz. )

filistin'de ölüm duruyor mu?

diyelim ki hepimiz boykot ettik, hatta resmen ambargo koyduk.

yine bir şey olmaz.

kulağınızı açın: TÜRKİYE'NİN BÜTÇESİNDEN daha fazla parası olan yahudiler var. açın biraz dünya hakkında okuyun.

ya da kulağınızı kapatın, kahve içmeyin, bana falan bağırın, bu boş muhabbete devam edin. :101:

Son düzenleme:
X