- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi Safir Taht
-
Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????
diğer ülkelerden bize ne değil mi ? Biz İsrail elçisini sınır dışı ediyor muyuz ben ona bakarım...
laf peynir gemisisiz anladınız beni ...
diğer ülkelerden bize ne değil mi ? Biz İsrail elçisini sınır dışı ediyor muyuz ben ona bakarım...
almanya israili desteklediğini açıkladı...sonuçta bu da israilin lehine olan bir duruş..
biz...kınadık..mesela bende herhangi bi insan olarak kınıyorum yani basit bi vatandaşım o kadar ve işte israili çok kınıyorum..hükümet benimle aynı duruşu sergiliyorsa bi sorun var orada demektir.üstelik şu saydığın ülkeler ne müslüman ne ortadoğuya yakınlar..ama işte...
bakın başka bir Filistin konusunda bir arkadaş şunları yazmış,aynen kopyaladım buraya
Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????
buraya kadarı o arkadaştan alıntı yaptım...
peki biz ne yaptık...kınadık..bende basit bi vatandaş olarak kınadım israili koskoca Türk hükümeti de.. aramızda bi fark olması gerekmez miydi..
yukarıda sayılan ülkeler ne Müslüman ne ortadoğya yakın..ama verilen tepkiler bi bakın..
kadesa şu yorumuna helal diyorum. diğer kapatılan konuda yazmışsın. (bende yanlışla oraya yazmışım:). )
onlar kadar olamadık. venezuella kadar. bunlaki müslüman bile değiller.birde bizim hükümette hep denen şuydu.
din kardeşlerimm.
ee noldu. bakın onlar din kardeşi bile değiller.
buraddan ne çıkarıtrım ben.
timsah gözyaşları. o kadar
yapilacak hicbirsey yok maalesef israilin karsisinda hic bir guc duramaz. bi ara bizim geziciler vardi eger bu sitede de varsa destekcileri ve bunlari da okuyorlarsa buyursunlar toplanip gazeeye gitsinler bakalim kac dakika direnebilecekler. nokta....
ben kisaca geziciler gitsin gazzeliler gelsin demek istedim. ne hukumet yanlisiyim nede muhalefet saksakcisi gercekler bunu soyler buyrun hodri meydan geziciler ve onun gibi dusunenlere sesleniyorum korkaksiniz , samimiyetsizsiniz dunyayi ayaga kaldirdiniz ya hadi buyrun sizi gazzeye alalim bakalim kac dakika direneceksiniz direnme sureniz bizlerce malum.Sürekli her lafı geziye getirmek nasıl bir mantıktır yahu!!!????
Pes..
Gideceğim bir yer varsa, orası Türkmeneli'dir... Gazze'de ne işim var?
Evet çok üzülüyorum. Çocuklar için.. Henüz hiç bir şeyin farkında değiller..
Ya da bilmiyorum benden daha çok farkındalar.Acıyı yaşıyorlar. İzlemiyorlar...
Dua ediyorum.
Ama gezicilere laf atmışsınız, sanırım öfkeli oluşunuzdan kaynaklı...
Gezicilere ateş püskürenler büyük çoğunluğu hükümet yanlısıdır.
O çok destekledikleri hükümet kınamaktan başka ne yapıyor?
Sanki mahalle kavgası var da biri çıkmış "israil ayağını denk alsın" diyor... Demesinin üzerinden iki gün geçmeden kara harekatı başlıyor...
Sonra bunu diyenin kardeşi İsrail'e ticaret yapan şirket sahibi oluyor.
Sonra bir de duyuyoruz ki, israile bomba atan uçakların yakıtları Türkiye'den gitmiş...
Sonra, zaten siyonistlerden üstün cesaret madalyası almış bir başkan onlara nasıl tepki verebilir? verebileceği tepki ancak dilini yuvarlayarak "kınamak" olur... geziciler ne yapsın?
Yine söylüyorum... Üzüldüğüm dua ettiğim çocuklar ve sivil halk...
Allah kahhar ismi şerifiyle bu acıyı onlara yaşatanları, bilerek ya da aptallıklarından dolayı bilmeden destek olanların hepsini kahretsin... lanet etsin...
yapilacak hicbirsey yok maalesef israilin karsisinda hic bir guc duramaz. bi ara bizim geziciler vardi eger bu sitede de varsa destekcileri ve bunlari da okuyorlarsa buyursunlar toplanip gazeeye gitsinler bakalim kac dakika direnebilecekler. nokta....
ben kisaca geziciler gitsin gazzeliler gelsin demek istedim. ne hukumet yanlisiyim nede muhalefet saksakcisi gercekler bunu soyler buyrun hodri meydan geziciler ve onun gibi dusunenlere sesleniyorum korkaksiniz , samimiyetsizsiniz dunyayi ayaga kaldirdiniz ya hadi buyrun sizi gazzeye alalim bakalim kac dakika direneceksiniz direnme sureniz bizlerce malum.
ben kisaca geziciler gitsin gazzeliler gelsin demek istedim. ne hukumet yanlisiyim nede muhalefet saksakcisi gercekler bunu soyler buyrun hodri meydan geziciler ve onun gibi dusunenlere sesleniyorum korkaksiniz , samimiyetsizsiniz dunyayi ayaga kaldirdiniz ya hadi buyrun sizi gazzeye alalim bakalim kac dakika direneceksiniz direnme sureniz bizlerce malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?