• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

Uyuyamadim icimde bi sıkıntı. Nasil uyunur:50:

Aynen
Lanet olsun tv de açık, sürekli bombalar yağdırıyorlar ...
Yardım ekipleri , ambulanslar bölgeye ulaşamıyormuş . Ölü , yaralı sayısı çok fazla deniyor .

Allah belalarını versin .

Aynen
Yardım ekipleri , ambulanslar bölgeye ulaşamıyormuş . Ölü , yaralı sayısı çok fazla deniyor .

5 kisi olmus simdiden. Biri cocuk :50: Kimbilir kac hayat sonecek bu gece. Hastaneleri de vurmuslar pislikler. Allah yardimcilari olsun. Malesef hicbi musluman hicbi insan yanlarinda degil biz dahil

Simdi kac anne cocuklarini etrafina almis korkuyla sikica sariliyordur evlatlarina kac baba esi cocuklari icin endiseleniyordur kac cocugun gozlerinde korku vardir ??? Oyunmu saniyorlardir kulaklarini tikiyorlardir bomba seslerine ? Artik onlarda biliyorlar bunun bi oyun olmadigini...yillardir hep ayni seyler..hep ayni izdirap hep ayni oyun...

Sizleri uyarmaktan yoruldum, artık kendimi yormam direkt basarım banı:51:
Eveeettttt başka ban isteyen var mı?
Beeeennnn :52:
Şaka şaka mapusa dusmek istemiyorum ama bu ara girmesem ne iyi olur yine gozlerim fena bozuldu...

Aynen

Amin onunda zamani gelecek tabi Rabbim bir muhlet verdi kim kazanacak bakalim
Ben izleyemiyorum ya sütüm kesilecek diye zaten bakamıyorum o yavrucaklara

Amin onunda zamani gelecek tabi Rabbim bir muhlet verdi kim kazanacak bakalim
Ben izleyemiyorum ya sütüm kesilecek diye zaten bakamıyorum o yavrucaklara

Bizler görecekmiyiz bilmem ama elbet hesap verecekleri gün gelecek .
Allah korusun Gazze de katliam tehlikesi yaşayan herkesi .

lanetlenmiş israiloğulları nice peygamberleri öldürdüler de bu zavallı halkı mı öldürmekten sakınacaklar?

benim israil'e diyecek sözüm yok söylenecekler kur'anı kerim'de söylenmiş. ben bize kızıyorum başta müslüman ülkelere sonra tüm dünyaya seyirci kalan herkese kendim de dahil. biz bunun hesabını nasıl vereceğiz acaba?

Allah orada bulunanlara yardım etsin :50: Keşke elimizden bir şey gelse sadece duayla da olmuyor ki:14:

lanetlenmiş israiloğulları nice peygamberleri öldürdüler de bu zavallı halkı mı öldürmekten sakınacaklar?

benim israil'e diyecek sözüm yok söylenecekler kur'anı kerim'de söylenmiş. ben bize kızıyorum başta müslüman ülkelere sonra tüm dünyaya seyirci kalan herkese kendim de dahil. biz bunun hesabını nasıl vereceğiz acaba?

Çok haklısın aqualilly.Ben de bunu düşünüyorum.Ne cevap vereceğiz ?

Verilecek cevap yok maalesef dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden .

Keşke gidebilsem...Gidebilsek...

Hiçbir şey yapamasam bile zalime karşı yanlarında olabilmek için gittim diyebilsem...Bir bomba da bana isabet etse,parçalansam...Senin adını anan insanlarlayken vuruldum diyebilsem...Keşke...Ama nerde...

Allahim filistinli kardeş lerimize oyle bir guc verki israilin i si bile kalmasin.yeter artik hep mi masum cocuklar vurulur hem mi kadinlar yahu el insaf .Allahın sen onlari koruuuuuu biz muslumanlar olarak hic bisey yapamiyoruz.offf ki ne offf icim yaniyor

Bu katliama dünya bir ses çıkaramıyorsa siyonistlerin dünyayı yönettiğindendir.

Taa en başta yapılan hatanın sonuçlarını çekiyorlar. Paraları çok diye onlara toprak satmak zorundalar mıydı? Abdulhamit aptalmıydı ki satmadı?

Hamas'a gelince; o örgüt İsrail'i tahrik ediyor ve İsrail'in elini güçlendiriyor. İsrail saldırıyı kesince yeşil hatta ve diğer yerlerde intihar bombalı saldırganlarla İsrail'in ekmeğine yağ sürüyorlar.

Bunları yazmam üzülmüyorum seviniyorum anlamına gelmez. Çok üzülüyorum. Ama bir yerlerde büyük yanlışlar yapılıyor. Bu konu Birleşmiş Milletlerde ve Lahey Adalet Divanı'nında çözülebilir.

Bunun tek suclusu yahudiler mi? Butun dunya bu konuda yahudilerin arkasinda. Muslumanlar olurken anca #prayforgaza derler. Israili yahudilere verirken zaten herkes bunun olucagini biliyodu.

hep israile kiziyoruz gunlerdir etmedigim dua etmedigim lanet kalmadi bunlara
ama bence hamas da masum degil. halkin hic bir sucu yok ama hamasinda onlarin bu cileyi cekmesinde payi buyuk diyorim. bu durumdan hamasin da bir parmagi ballaniyor bence. Allah yardim etsin ordaki masum vatandaslara dili dini irki farketmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAH belalarını versin..

Şerefsizler..Sahurda izlerken içim parçalandı...

Bu köpeklere kimse durrrr diyemiyor izleyip kahroluyoruz sadece

Back