• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

Orasını bilemem.Ben Türkiye,Doğu ülkeleri,Batı ülkeleri...Tüm dünyayı kast ettim.Bu pislikler 1947'den beri böyle.Bir avuçlar ya bir avuç...Tükürükle boğarsın. Ama BM'si de aynı,bilmem nesi de...

ben evlenmeden önce bizim siteye savaştan bi çok Filistinli geldi
çeçenide var,suriyeliside var
tam demin yazdım okursun aşağıda
batının zaten hiçbir ülke umrunda değilki.

ben evlenmeden önce bizim siteye savaştan bi çok Filistinli geldi
çeçenide var,suriyeliside var
tam demin yazdım okursun aşağıda
batının zaten hiçbir ülke umrunda değilki.

Bak geliyorlar gelmesinler demiyorum.Ama bu konuda ben kendi samimiyetsizliğime de kızıyorum.Gelsinler.Eeee ? Ben bu insanları evime alacak mıyım ? Bir aileyi kardeş edinip ihtiyaçlarını karşılayacak mıyım ? Hayır.Neden ? Geçim sıkıntısından...Ya da daha doğrusu fakirleşme korkusundan.Anlatabildim mi derdimi bilmiyorum.Hani bu olgunlukta olabilsek,Muhacir ve Ensar gibi...Bilmem çok mu hayalperestim?

Hiç bişey demek istemiyorum :47: birileri üstümüze atlamasın bu sinirle sınırsız banlanmıyayım :ssz:

banamı dedin o lafı?
sen niye üstüne alındın,senle muhatap olanmı oldu
seni düşünerek bile yazmadım o yazıyı :)
bana dediğin gibi bu laftan nasıl negatif elektrik aldın
sevdalinkaya yazmıştım ben,yoksa sevdalinka senmisin
senin gibiler üzülmüş numarası yapar,ama buraya gelmesinler der
gitsinler kendi ülkelerine derisniz,sonrada ah yavrum resimlerine baktımda dayanamadım dersiniz
bana bak tehditlerden hiç hoşlanmam
bi defol git terbiyesiz!
sınırsız banlancakmış ne diyeceksin söylede içinde kalmasın :)
kimse gelipte yorum yazmasın yazıma!

Bak geliyorlar gelmesinler demiyorum.Ama bu konuda ben kendi samimiyetsizliğime de kızıyorum.Gelsinler.Eeee ? Ben bu insanları evime alacak mıyım ? Bir aileyi kardeş edinip ihtiyaçlarını karşılayacak mıyım ? Hayır.Neden ? Geçim sıkıntısından...Ya da daha doğrusu fakirleşme korkusundan.Anlatabildim mi derdimi bilmiyorum.Hani bu olgunlukta olabilsek,Muhacir ve Ensar gibi...Bilmem çok mu hayalperestim?

neyse bilahere konuşuruz birazdan banlanırım :)

Kendi içimizde anlaşamıyoruz,birlik olmak nerdeee...Toplanalım,güçlenelim desek,başkan kimlerden olacak diye yeriz birbirimizi.
Aynen oyle.bu konuda bi hikaye var;padisahin biri bir cesme yaptrir bu cesmeden sadece gayrimuslimler faydalanabilir der.nasil olur diye ayaklanir musluman halk.padisah zaman ister durun gorecksnz neden boyle dedgimi.ertesi gun bir papazi zindana atar tum gayrulimuslim ayaklanir onu bize verecksn kiyametler kopar.padisah birakir papazi.sonra yahudi bir esnafi atar zindana hakszlk ediyor diye tum yahudiler ayaklanir.esnafi kurtarir.bir imam vardr cok sevilen deger goren padisah onu atar zindana musluman halk once olur mu oyle sey diye soylenir sonra da e padisahn bi bildgi var yok zaten bu adam serefszn namusuzn tekiydi hak etti asilsin bile derler.padisah gordunz mu iste muslumanlar boyle birbirne sahip cikmaz birbirlerni yerler.ondan oyle dedim der haksz.miym..

bazıları istiyorki hep bizim düşündüğümüz olsun söylensin
karşı taraf düşüncesini söylemesin
görmek istemiyorum derler hemen
sinirleniyormuş,biz napalım o zaman?
beğenmeyen siteyi terk etsin o zaman
burda her çeşit insan var
sınırsız banlancakmış,kadına bak bana sövecekmi ne anlamadımki
hayır yani kötü bişeyde yazmadım,neye sinirlendiyse artık.

Son düzenleme:
Aynen oyle.bu konuda bi hikaye var;padisahin biri bir cesme yaptrir bu cesmeden sadece gayrimuslimler faydalanabilir der.nasil olur diye ayaklanir musluman halk.padisah zaman ister durun gorecksnz neden boyle dedgimi.ertesi gun bir papazi zindana atar tum gayrulimuslim ayaklanir onu bize verecksn kiyametler kopar.padisah birakir papazi.sonra yahudi bir esnafi atar zindana hakszlk ediyor diye tum yahudiler ayaklanir.esnafi kurtarir.bir imam vardr cok sevilen deger goren padisah onu atar zindana musluman halk once olur mu oyle sey diye soylenir sonra da e padisahn bi bildgi var yok zaten bu adam serefszn namusuzn tekiydi hak etti asilsin bile derler.padisah gordunz mu iste muslumanlar boyle birbirne sahip cikmaz birbirlerni yerler.ondan oyle dedim der haksz.miym..

Malesef haklısın.Elbet bir gün toparlanacağız ama biz görür müyüz bilmiyorum.

Bu hep boyle devam edecek bizde boyle izlicez!!! Cocuklar kadinlar olecek kocalar savasa gidecek hep ayni senaryo her ramazan her kurban bayrami boyle olacak bizim bu sessizligimiz boyle devam ederse. uc tane ac kopegin arkasinda uc bes cakal durdukca bu savas dinmicek... ac kopekler Allah belanizi versin o masum cocuklarin kanli elleri ahirette iki yakanizda olsun insallah..!!!

banamı dedin o lafı?
sen niye üstüne alındın,senle muhatap olanmı oldu
seni düşünerek bile yazmadım o yazıyı :)
bana dediğin gibi bu laftan nasıl negatif elektrik aldın
sevdalinkaya yazmıştım ben,yoksa sevdalinka senmisin
senin gibiler üzülmüş numarası yapar,ama buraya gelmesinler der
gitsinler kendi ülkelerine derisniz,sonrada ah yavrum resimlerine baktımda dayanamadım dersiniz
bana bak tehditlerden hiç hoşlanmam
bi defol git terbiyesiz!
sınırsız banlancakmış ne diyeceksin söylede içinde kalmasın :)
kimse gelipte yorum yazmasın yazıma!

Acaba sen neden üstüne alındın ki :ssz: ayrıca senin şu yazına cevap vericek seviye yok bende ben çok terbiyesizim çünkü :60:

Acaba sen neden üstüne alındın ki :ssz: ayrıca senin şu yazına cevap vericek seviye yok bende ben çok terbiyesizim çünkü :60:

bana söylediğini bildiğim için desem,neyse canım seviye yok bende :)
o zaman niye alıntılayıp seviyeme düştün :)
he birde birine laf söyleyeceğiniz zaman lütfen alıntı yapın
ortaya laf atmakla olmuyor
o zaman kme dendiğini daha rahat anlarız,sonra yan çizmeyede gerek kalmaz :)

Son düzenleme:
bazıları istiyorki hep bizim düşündüğümüz olsun söylensin
karşı taraf düşüncesini söylemesin
görmek istemiyorum derler hemen
sinirleniyormuş,biz napalım o zaman?
beğenmeyen siteyi terk etsin o zaman
burda her çeşit insan var
sınırsız banlancakmış,kadına bak bana sövecekmi ne anlamadımki
hayır yani kötü bişeyde yazmadım,neye sinirlendiyse artık.

Neden üstüne alındığı merak ettim gerçekten :ssz: farkındaysan bemde linkayla yazışıyorum araya giren sensin :ssz:

bana söylediğini bildiğim için desem,neyse canım seviye yok bende :)
o zaman niye alıntılayıp seviyeme düştün :)

Herşeyi kendin kendine söylüyosun farkındamısın neyse kendini bilmekte güzel :34: polemik yapabileceğin son kişi benim belkide yanlış seçim ben işine yaramam canım :24:

Neden üstüne alındığı merak ettim gerçekten :ssz: farkındaysan bemde linkayla yazışıyorum araya giren sensin :ssz:

linkaya cevap verdim ve cevap verdiğim aynı mesajı alıntılayıp saydırdın
orada başka kimse bişey yazmamıştı zaten,bana olduğu aşikar değilmi?
neyse çıkıyorum yemek hazırlıcam.

linkaya cevap verdim ve cevap verdiğim aynı mesajı alıntılayıp saydırdın
orada başka kimse bişey yazmamıştı zaten,bana olduğu aşikar değilmi?
neyse çıkıyorum yemek hazırlıcam.

Okumanda da bi sorun var ozaman ben bişey yazdım linka beni alıntıladı bende linkaya alıntıyla cevap yazdım ama şaşırmıyorum zaten genelde tarzın bu hep bişeyleri üstüne alıp hakaret içeren msjlar yazıyosun :6:

bugün gazeteye bakayım dedim ve açar açmaz Allah'ım diye çığlığı bastım denize eğlenmeye giden çocukların bombalanmış paramparça olmuş cesetlerini öylece yayınlamışlardı..dondum kaldım,bi süre o fotolara baktım feryat etmek istedim neler geçti içimden sanki kendi çocuğummuş gibi içim yandı..

şimdi de tv de kara harekatını izliyorum.diyeceğim tek şey var; Allah bin belanızı versin geberin İnşallah!!
Amin cnm inşallah Rabbim kahhar ismi ile kahru bela etsin inşallah soyunuzu tuketsin cehennem ateşi sarsin insallah
Yaşasin zalimler için Cehennem.

Back