• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

nasıl da belli hiç göçmen almayan bir ülke olduğumuz değil mi? insanların iltica etme hakları var, bir çok ülke iltica alıyor.. ama onlar yasal oturumları gelene kadar belli bir bölgede kalıyor daha sonra da o ülkenin kanunlarına göre yaşıyorlar.. aşılanıyorlar, sağlık testinden geçiyorlar v.s.

yani hiç kimse ülkeye göçmen alırken "valla hacı bizimkiler nasıl yaşıyorsa sende öyle yaşa" demiyor.. burada sorun ülkeye gelen göçmenler değil, kuralsızlık ve kanunsuzluk.. daha yurdum insanı kanunlara uymazken, dışarıdan gelen neden uysun ki.. saldım çayıra yaşıyor millet..

bu arada ben siyasete yazmazken ne kadar mutluydum yahu :27:

Evet, çok haklisin. Ben avrupada yasiyorum ve burda iltica bir sefer az aliniyor, neden? ülkenin dengesini bozmamak adina. Sen sinir koymazsan, her ülkeden insan gelip, o ülkeden faydalanip dengeyi bozacaklar.

Gelen ilticacilarda ilk önce kamp gibi yerlerde kaliyorlar, onlara egitim veriyorlar bu ülkenin yasam tarzi, kurallari üzerine (o egitim iltica olmayan, buraya yasal gelen insanlarada veriliyor). Cocuklar okula gönderiliyor fakat ilk önce özel siniflarda ders aliyorlar bu ülkenin dilini ögrenmek için, sonradan normal okula yollaniyorlar.

Yani daha neler neler var. Birçok insanin dini damarlarina vuruyorlar, Tr müslüman süriyeliler aliyor diye hoslarina gidiyor fakat bunu kuralsiz sualsiz bir biçimde yaparsan hem o süriyelileri yakmis olursun, hem Türk vatandaslari yakmis olursun.

Yok canım, derecesini sormadım.
Bizlerin belki daha fazlasınoda yapıyor olabileciğimizi sen bilebilir misin diyorum.
Ben çok rahatsız olanlardan biriyim çünkü yaşıyorum.
Biz hükumet aklınca yardım etmek için kontrolsüzce Suriyelileri alıp, bizlerin can güvenliğini hiçe saymasını eleştiriyoruz hep.
Bu konuda çok şey anlatırımda yeri değil.
Ama senin yaşamadan bilmeden " vicdansızlar " tadında yaklaşımların kırıcı oluyor.
Takılmışsın bir noktaya, ne yaşanmışlıklara inanıyorsun, ne haberi yapılan olaylara.

pislik yazsını görünce bir konu aklıma geldi parkon..gezicilerden ölen çocukla ilgili pislikdi oh oldu yazmıştı bir arkadaş..Suriyelilere gösterilen hassasiyet i kendi halklarınada gösterseylerdi keşke:31:

Olsun diyen gormedim Meryem her yorumu da okumuyorum zaten. Gorup gormedigimizi bilmeyerek samimiyet sorgulamasina girmen yanlis.

Değil bence, çünkü en ufak bir kelimeye bile takılıyor burda insanlar işlerine gelince. Bunu lütfen özel algılama

şu ölsünleri kim demiş. merak ettim . link yokmu.

bir kaç yorum:

sen söyle sen dinle hiç oralı olmuyorlar bende çocukları havuza götürüyordum baktım benim karşı komşunun oğlanlar acayip acayip atlıyor havuza biride kızımın kafasına atladı görüyorda kapıcı arapca biliyo söyledim uyarsın diye adam söylüyor hiçç duymammazlıktan geliyorlar ya bende patlattım valla en son bitane yolladım eve yetti bunlar ya sakın kmse acıyıp para mara vermesin gitsinler ülkelerinde şehit olsunlar burda bizden daha rahat yaşıyorlar yada çok zenginleri çok fakirlerini doyursun benim vergim benim vatandaşıma baksın

kendi ülkemin dilencisi bitti bide elin suriyelisine sadaka vercek kendi fakirime veririim bari bir hayır dua eder kesinlikle vermiyorum gitsinler bu ülkeden kendi ülkesinde ölüyormu savaşıyormu ne yaparsa yapsın

Bu sadece bir kaç yorum
konuda şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735402

bir kaç yorum:

sen söyle sen dinle hiç oralı olmuyorlar bende çocukları havuza götürüyordum baktım benim karşı komşunun oğlanlar acayip acayip atlıyor havuza biride kızımın kafasına atladı görüyorda kapıcı arapca biliyo söyledim uyarsın diye adam söylüyor hiçç duymammazlıktan geliyorlar ya bende patlattım valla en son bitane yolladım eve yetti bunlar ya sakın kmse acıyıp para mara vermesin gitsinler ülkelerinde şehit olsunlar burda bizden daha rahat yaşıyorlar yada çok zenginleri çok fakirlerini doyursun benim vergim benim vatandaşıma baksın

kendi ülkemin dilencisi bitti bide elin suriyelisine sadaka vercek kendi fakirime veririim bari bir hayır dua eder kesinlikle vermiyorum gitsinler bu ülkeden kendi ülkesinde ölüyormu savaşıyormu ne yaparsa yapsın

Bu sadece bir kaç yorum
konuda şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735402
çok acımasızca.. şaşırdım.

çok acımasızca.. şaşırdım.

Beni anlıyorsun değil mi? Ben de ülkemizin böyle hepsini alıp ilgilenmemesine kızıyorum onlardan gelen şiddete kızıyorum ama kızmak demek bu düşncelere tepki göstermiceğim anlamına gelmez.
Anlaşılmıyorum bir türlü bu yorumların tepki almaması beni rahatsız etti.

Beni anlıyorsun değil mi? Ben de ülkemizin böyle hepsini alıp ilgilenmemesine kızıyorum onlardan gelen şiddete kızıyorum ama kızmak demek bu düşncelere tepki göstermiceğim anlamına gelmez.
Anlaşılmıyorum bir türlü bu yorumların tepki almaması beni rahatsız etti.
yok ben bu mesaja ve bu düşünceye zaten hoş bakmadım. o konuyu okumamışım ben.
tek suçlu burada hükümet zaten. sadece ülkeye almak ve başıboş bırakmak değildir yardım.

Son düzenleme:

10393592_267742426756143_6274795917581264281_n.jpg

Kara saldırısıyla ilgili ilk açıklamalar Türkiye, Fransa ve İngiltere'den geldi.

Türkiye kaygısını dile getirirken, Fransa ve İngiltere 'orantılı güç' vurgusu yaptı. En sert tepki ise Venezüella ve Şili'den geldi. Venezuella, İsrail Büyükelçisini sınırdışı etti, Şili ise ticari ilişkilerini askıya aldığını duyurdu.

Türkiye, operasyonla ilgili kaygısını bildirirken, Fransa ve İngiltere ise İsrail'in savunma hakkına ve orantılı güç kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Türkiye Dışişleri Bakanlığı, operasyon haberinin duyulmasının hemen ardından yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatmasından kaygı duyulduğu" belirtildi.

http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/07/18/israile-en-sert-tepki-sili-ve-venezuelladan

Helal olsun Şili'ye ve Venezüella'ya :ssz:

Not düşelim:

En sert tepki ise Venezüella ve Şili'den geldi. Venezuella, İsrail Büyükelçisini sınırdışı etti, Şili ise ticari ilişkilerini askıya aldığını duyurdu.

Venezüella ve Şili İsrail Büyükelçisi'ni sınırdışı etti, Şili ticari ilşkilerini askıya aldı.

Özellikle burada AKP hükümetini savunanlara soruyorum: Türkiye'nin Hükümeti (biliyorsunuz AKP hükümet ediyor) ne yaptı?

Birisi bana anlatabilir mi?

Son düzenleme:
Not düşelim:

En sert tepki ise Venezüella ve Şili'den geldi. Venezuella, İsrail Büyükelçisini sınırdışı etti, Şili ise ticari ilişkilerini askıya aldığını duyurdu.

Venezüella ve Şili İsrail Büyükelçisi'ni sınırdışı etti, Şili ticari ilşkilerini askıya aldı.

Özellikle burada AKP hükümetini savunanlara soruyorum: Türkiye'nin Hükümeti (biliyorsunuz AKP hükümet ediyor) ne yaptı?

Birisi bana anlatabilir mi?

Daha öncede demistim ben, mavi marmarada bizzat Türk vatandaslara karsi saldiri düzenlendi. Adam kendi vatandaslari için bile birsey yapmiyor. Biz savasa gir, israile atom bombasi at demiyoruz. Yani ticari iliskileri bozmak bu kadar zormu? Yani adam kendi vatandaslari için yapmadigi seyi, baska ülkenin vatandasi içinmi yapacakmis? :ssz:

Ha bu arada, feystede görüyorum, herkez niye basbakandan tepki bekliyor diye, bu cehape mentalitesine bak felan gibisine. Yav arkadas, basbakandan degil, kösedeki bakkal amcadanmi tepki beklememiz lazim? :27:

Daha öncede demistim ben, mavi marmarada bizzat Türk vatandaslara karsi saldiri düzenlendi. Adam kendi vatandaslari için bile birsey yapmiyor. Biz savasa gir, israile atom bombasi at demiyoruz. Yani ticari iliskileri bozmak bu kadar zormu? Yani adam kendi vatandaslari için yapmadigi seyi, baska ülkenin vatandasi içinmi yapacakmis? :ssz:

Ha bu arada, feystede görüyorum, herkez niye basbakandan tepki bekliyor diye, bu cehape mentalitesine bak felan gibisine. Yav arkadas, basbakandan degil, kösedeki bakkal amcadanmi tepki beklememiz lazim? :27:

Burda bile öyle. Çiftçiyim diyor biri, bu tohum yasası bizi mahvetti ama AKP ile ne alakası var diyor. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bazı arkadaşlar bu videoyu İsraillerin Filistinli çocuğa işkence ettiğini söylemişlerdi
bende bu videoyu ararken karşıma burası çıktı
haber asılsızmış,lübnalılarmış Suriyeli çocuğu dövüyormuş
nasıl bir vicdansızlıksa,suriyelilerdenmi rahatsız oldular
mezhep yada din çatışması acaba?
yazık çocuk nasılda sinmiş köşede ağlıyor

http://www.medyafaresi.com/haber/Co...-Dovenler-Israilli-degil-Lubnanli_340051.html

Son düzenleme:
Yazik dünya uyumakta cocuklar katlediliyor. Binlerce yetim binlerce öksüz kaldi. Minicik bir ulke dunyaya kafa tutuyor sen neymissin be israil. İnşallah haritadan silindigin gunu gorecegiz.

Turkmen kardeslerimizinde rabbim yardimcisi olsun.su ışidinde allah belasini versin hergun kasap misali kesiyolar insanlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunyanin civisi çıkmış yaşanacak taraf kalmamış

Bu cuma gunu hurmetine zalimlere fırsat verme rabbim.

Back