• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

1624673_604188032967659_157028866_n.jpg

İşte savaşın eseri...kaldırım kenarına sığınan bir can.

Son düzenleme:
Okumanda da bi sorun var ozaman ben bişey yazdım linka beni alıntıladı bende linkaya alıntıyla cevap yazdım ama şaşırmıyorum zaten genelde tarzın bu hep bişeyleri üstüne alıp hakaret içeren msjlar yazıyosun :6:

bibicim arkadaş daima böyle durmadan birilerin banlanmasına neden olmaktan zevk duyuyor durmadan bana da sataşıyor.

kimsenin umrunda değil baska bir ülkede avrupa ülkeleri yada amerika da baska birine birşey olsa operasyonlar havada uçardı
islamfobia yüzünden bu masumlar cennete gidiyor şimdi :(

bazılarının pis siyasi ilişkileri için olan filistinli masum çocuklara oluyor...pislikler....

Son düzenleme:
bir haber spikeri gazzeden canli yayinda şöyle soyledi kimse bana masal anlatmasin israil bizim araclarimizi plakasina kadar havadan herseyi görüyor yani o cocuk ve sivilleri oldurmesi kaza falan degil bilincli yapiyor.dondum kaldim gözlerini kan burumus masum kani ....sıkıyor sa kassam tugayini vursun masum halka ugrasmasin.israilden simdiye kadar ölüm haberi gelmedi neden acaba.rabbim güç verr kardeslerimize

Allahım sen yardım eyle orda küçücük bebekler ölüyor. Bebek katili siyosit yahudi terör örgütüdür israil.

Yıkılasin israil enkazini göreyim
Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim.
Necip Fazıl Kısakürek

Gazze'ye saldırı konusunda geri adım atmayacaklarını belirten İsrail Başbakanı Netanyahu "Kara harekatını genişletmeye hazırız." dedi.
$netanyahu.jpg
Gazze'ye yönelik operasyon 11'inci gününe girerken, İsrail kanadından yapılan açıklamalar saldırıların devam edeceği yönünde.

Konuyla ilgili son açıklama İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan geldi. Netanyahu, yaptığı açıklamada "Kara harekatını genişletmeye hazırız." dedi.

DÜN GECEDEN BERİ 24 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'ye kara saldırısı başlatan İsrail ordusunun dün geceden bu yana süren saldırında ölen Filistinli sayısı 24'e yükseldi, 200 kişi yaralandı.

haberler.com

Son düzenleme:
Oky bu fotoyu geçenlerde gördüm sürekli gözümün önüne geliyor şimdi bir daha gördüm kahroluyorum...
Yavrum nasılda kalmış öyle elimi uzatamıyorum:43::43::43:
ben her resime baktığımda, resmin içine girip, onu kucağıma alıp kaçmak istiyorum.
korkma güvendesin diyerek:(

Son düzenleme:
İsrail plajlarina dev ekran tv kurcakmis katliami daha iyi izlemek icin...insan değilsiniz.:5:

içler acısı bir durum, askerlerin kendi arasında ne halt ettiği açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Fakat sivil halka yapılan bu saldırının; ne özrü, ne affı, ne de telafisi mümkün değildir. BM gibi uluslararası kurumların bu durum karşısında sadece izlemesi ise utancın başka boyutudur.

Bu sebeple şunu artık anlamalısınız; bizim bizden başka dostumuz yok lütfen artık birbirinizi ötekileştirmeyi bırakın. Bakın orada siviller ölüyor ve avucunu ovuşturan güçler keyifle bunu izliyor. Çanakkalede binler kaybettik orada biz vardık kimse kimsenin düşüncesine tipine ırkına bakmadı bu vatan içinde yaşayan her millet oradaydı. Böyle büyük kayıplar ile birlikte olmayalım iyi günlerde birlikte olalım.

Bazı acılar ders almamızı sağlar, lütfen artık şu siyasi polemiklere bir son verin. İnsanları düşünceleri inançları ve doğruları ile sorgulamayın. Başka bir konuda gene hakaretler havada uçuyor, taraflar oluşturuluyor yazık...

Gazze harekatını kınıyorum, Yeryüzünde yaşayan ve 2014 senesinde bu tabloyu izleyenlerden utanıyorum.

neyse saçma sapan yazdım ama işte anlayan anlamıştır....

içler acısı bir durum, askerlerin kendi arasında ne halt ettiği açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Fakat sivil halka yapılan bu saldırının; ne özrü, ne affı, ne de telafisi mümkün değildir. BM gibi uluslararası kurumların bu durum karşısında sadece izlemesi ise utancın başka boyutudur.

Bu sebeple şunu artık anlamalısınız; bizim bizden başka dostumuz yok lütfen artık birbirinizi ötekileştirmeyi bırakın. Bakın orada siviller ölüyor ve avucunu ovuşturan güçler keyifle bunu izliyor. Çanakkalede binler kaybettik orada biz vardık kimse kimsenin düşüncesine tipine ırkına bakmadı bu vatan içinde yaşayan her millet oradaydı. Böyle büyük kayıplar ile birlikte olmayalım iyi günlerde birlikte olalım.

Bazı acılar ders almamızı sağlar, lütfen artık şu siyasi polemiklere bir son verin. İnsanları düşünceleri inançları ve doğruları ile sorgulamayın. Başka bir konuda gene hakaretler havada uçuyor, taraflar oluşturuluyor yazık...

Gazze harekatını kınıyorum, Yeryüzünde yaşayan ve 2014 senesinde bu tabloyu izleyenlerden utanıyorum.

neyse saçma sapan yazdım ama işte anlayan anlamıştır....

kırmızı ile belirttiğim cümle hariç tüm yazdıklarına katılıyorum Kazen.

Herkes izliyor çünkü İsrail = Amerika = parasal çıkarlar
İsrail ortadoğunun şımarık eşkiya maşası
Sivil halk 100 yıldır katlediliyor
Hepimiz izliyoruz
Allah yardımcıları olsun
Hele o kaldırıma sığınan çocuk off offf

Herkes izliyor çünkü İsrail = Amerika = parasal çıkarlar
İsrail ortadoğunun şımarık eşkiya maşası
Sivil halk 100 yıldır katlediliyor
Hepimiz izliyoruz
Allah yardımcıları olsun
Hele o kaldırıma sığınan çocuk off offf

beni de o foto çok etkiledi....:14::14::14::14:
allah kahretsin nasıl vicdandır....

Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????

Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????

diğer ülkelerden bize ne değil mi ? Biz İsrail elçisini sınır dışı ediyor muyuz ben ona bakarım...

laf peynir gemisi ;) siz anladınız beni ...

Back