- Konu Sahibi Safir Taht
İşte savaşın eseri...kaldırım kenarına sığınan bir can.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumanda da bi sorun var ozaman ben bişey yazdım linka beni alıntıladı bende linkaya alıntıyla cevap yazdım ama şaşırmıyorum zaten genelde tarzın bu hep bişeyleri üstüne alıp hakaret içeren msjlar yazıyosun
ben her resime baktığımda, resmin içine girip, onu kucağıma alıp kaçmak istiyorum.Oky bu fotoyu geçenlerde gördüm sürekli gözümün önüne geliyor şimdi bir daha gördüm kahroluyorum...
Yavrum nasılda kalmış öyle elimi uzatamıyorum
ben her resime baktığımda, resmin içine girip, onu kucağıma alıp kaçmak istiyorum.
korkma güvendesin diyerek
içler acısı bir durum, askerlerin kendi arasında ne halt ettiği açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Fakat sivil halka yapılan bu saldırının; ne özrü, ne affı, ne de telafisi mümkün değildir. BM gibi uluslararası kurumların bu durum karşısında sadece izlemesi ise utancın başka boyutudur.
Bu sebeple şunu artık anlamalısınız; bizim bizden başka dostumuz yok lütfen artık birbirinizi ötekileştirmeyi bırakın. Bakın orada siviller ölüyor ve avucunu ovuşturan güçler keyifle bunu izliyor. Çanakkalede binler kaybettik orada biz vardık kimse kimsenin düşüncesine tipine ırkına bakmadı bu vatan içinde yaşayan her millet oradaydı. Böyle büyük kayıplar ile birlikte olmayalım iyi günlerde birlikte olalım.
Bazı acılar ders almamızı sağlar, lütfen artık şu siyasi polemiklere bir son verin. İnsanları düşünceleri inançları ve doğruları ile sorgulamayın. Başka bir konuda gene hakaretler havada uçuyor, taraflar oluşturuluyor yazık...
Gazze harekatını kınıyorum, Yeryüzünde yaşayan ve 2014 senesinde bu tabloyu izleyenlerden utanıyorum.
neyse saçma sapan yazdım ama işte anlayan anlamıştır....
Herkes izliyor çünkü İsrail = Amerika = parasal çıkarlar
İsrail ortadoğunun şımarık eşkiya maşası
Sivil halk 100 yıldır katlediliyor
Hepimiz izliyoruz
Allah yardımcıları olsun
Hele o kaldırıma sığınan çocuk off offf
Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????