İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

Bir ülkeye katliam yapmayı insanlık(!) olarak gören bir ülke yaşasın istemiyorum ! :84::84::84::84::104::104:

Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????

söyleyecek çok şey var da oky..neyse..

elimde gucum olsa ben size bi harekat baslatirdim ya hadi neyse bye :))

hay geziciler kadar taş düşsün başınıza!!! ne geziymiş nasıl bir korku salmış ki geziciler yüreğinize gazze konusuna dahi gelip olay çkarmaya çalışıyorsunuz..korkmayın 1 yol oldu gezi olayları olalı,sakinleşin artık..ayrıca öyle boş boş tehditlerle gelmeyin kimin ülkesinde kime harekat başlatıyosunuz siz haddinizi bilin! önce gezi ruhu korkusunu yenin sizde fobi olmuş belli..gidin kininizi başka yere kusun az ötede oynayın burası gazze topiği..biz oradaki insanlar için üzülüp canımız yanarken hala gezi gezi yeter ya çileden çıkarmayın insanı.

bu laflari yahudi ustun cesaret madalyali basbakana soyleyin.Turk doktorlarina guvenmeyip israile zirt pirt giden kemal unakitana da soyleyebilirsiniz.

türkiyenin israil,mısır ve suriye ile deniz ticareti yapan tek şirketinin sahibi bilin bakalım kimin oğlu imiş? hala geziciler de geziciler..

Bak bak bak gezicileri oraya sürecekmiş. Bu lafları söyleme cesaretini nereden buluyo bunlar ya. Üstelik kurmaya çalıştığı mantığa bak. Beyin kırıntısı bile yok. Nedir bu kafanın nedeni. Ayran mı bonzai mi. Neyse biraz azaltın.
Ayrıca sizin atatürkün kurduğu ülkede ne işiniz var. Siz defolun gidin de ülkemiz kaybettiği itibarını geri kazansın.

elimde gucum olsa ben size bi harekat baslatirdim ya hadi neyse bye :))

Gezicilerin konuyla ne ilgisi var ?

Burda böyle tehditkar mesajlar yazınca ne oluyor yani amaç nedir acaba ?

Gezici benim biseymi dediniz?

Buyur ben geziciyim. Bi problem mi var?

Niye Gazzeye gitmem gerekiyor? Dunyayi ayaga neden kaldirdigimiza dair en ufak bir bilgi kirintin olduguna inansam anlatirdim da maleser yok. Hukumet Israille iliskileri sifira indiremez kinar sadece korkak geziciler olur. Vay anasini ya.

İçim acıyor, yüreğim dağılıyor, son bir kaç günden beri kendimi keyifsiz hissediyorum..
Yediğim lokmalar boğazımda sıralanıyor,
Yine çocuklar ölmüş bu nasıl bir hayat,
Bir gecede 12 masum çocuk..
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26841656.asp
Bu haberi okuyunca daha da kötü oldum...
Biz burada yorum yazsak ne olacak ki,
Yazdıklarımız sadece içimizdeki öfkeyi kusmaktan öteye gidemiyor...
Bir de bu fotoğrafı gördüm. Diyecek, yazacak bir şey bulamıyorum, kınıyoruz işte görevimiz bitti der gibi...

ilgili haber
http://t24.com.tr/haber/akpnin-6-bin-kisilik-iftarina-unluler-akin-etti,264856

Son düzenleme:
İki kutuplu dense de şekilde görüldüğü gibi tek kutuplu bir dünya siyaseti var. Kimse gık demiyor, diyemiyor. Allah büyük!

Zalimler için yaşasın cehennem!!!

Sahurun evde,iftarin cennette yapildigi yerdir Filistin... Sana bu zulmu yapanlar elbet hesap verecektir..Susanlarda , yok olusuna GULENLERDE....

iftar acmissiniz , siritarak resim cektirmenin ne anlami var ki boyle bir gunde .
halka ornek olacak insanlar ve basbakan .
her seyleri yalan oldugu gibi olen cocuklara da uzulmeleri yalan.
sadece gostermelik yarim agizla kinayin.

Vicdan rahatlatmak mı bu şimdi!

Yardıma gelince ülkeye almaya gelince merhamet bizim neyimize diyenler

Neden ?

Bu kadar vicdan yaptığına göre sanırım siz eve 1 kaç suriyeli aile aldınız Meryem

Hani biz sözde üzülülüp siz gerçekten üzülüyorsunuz ya

benim ne yapıp yapmadim nerden biliyorsun alnimda mi yazıyor
eve almiyorum ama yetim cocuklara yardım programlarına katılıyorum
hiç olmadı gitsin kendi ülkesinde ölsün demedim

Neden ?

Bu kadar vicdan yaptığına göre sanırım siz eve 1 kaç suriyeli aile aldınız Meryem

Hani biz sözde üzülülüp siz gerçekten üzülüyorsunuz ya

ayrıca sözde üzülen dediklerm de savaştan kalanları istemeyen ölsün diyen insanlar yani neden üzerine alındn

filistinlilere kapıları açmakla bitecekse bu savaş hiç durmayalım hemen açalım tüm sınır kapılarını alalım hepsini ülkeye.peki çözüm bu mudur böyle mi rahatlayacak vicdanlar?

ıraklılara,suriyelilere açtık kapları durum ortada..onlar savaştan kaçıp geldi ama ülkelerin dönme niyetinde değiller..ülkenin içinde olduğu durum malum,artık kendi vatanımıza yabancılaşmaya başladık..salgın hastalıklar tavan yaptı..orada yaşayan arkadaşlar anlattı bunu.yani her şey hadi buyrun gelin demekle bitmiyor devletin alt yapısını oluşturmadığı bir durum var ortada..

vicdanı buna bağlamak kadar garip bi şey yok arkadaşlar yapmayın lütfen..

ayrıca bizim ülkemizde filisitinli göçmenler kapılar açılmaz çünkü çıkarlara ters düşer.bunu da hepimiz biliyoruz..telavive giden petrol nereden geçiyor,kerkük petrolü hatay üzerinden telavive akıtılıyor gazzeden havalanan füzeler malatya radar üssüden israile bildiriliyor,israille deniz ticareti yapan tek şirket kimin bunu da araştırın daha neler neler..bizde hala anlamsızca tartışıyoruz..

ben anlatamıyorum galiba geçmiş konuya girin bakım ölsün ler diyen bile oldu ben böyle yapanlara tepkiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…