Kimin ne kadar Müslüman olduğunu bilemem o kismi beni ilgilendirmez zaten ama Hamasa sesi çıkanların, günlerdir, yardım dahi alamayan,kaçamayan ve zaten yılardır İsrail tarafından açık cezaevinde tutulan, saldırı üstüne saldırıya uğrayan, Filistinlileri yok saymasi, bu zaman kadar hiç görmeyip şimdi savaş karşıtı kesilmelerine lafım.
Gayet insan seçiyorlarken seçmiyormuş gibi yapıyorlar birde siz İsrail'e üzülmediniz diyorlar falan. Bu kadar ikiyüzlülük fazla geliyor bana hâla.
hah neredeyse filistine üzülmeyin,onlar haketti beter olsunlar diyecekler
bu nasıl bir vicdandır
hamasın en ufak hatasını görüp dillendirip,55 yıldır filistinde 15.000 insanı katledenlere ses çıkmıyor ,kuru kuru ona da karşıyız deyip geçebiliyorlar
ayrıca farklı düşünene baskı kurmaya çalışıp ,dalga geçmeye de çalışıyorlar kendilerince..
demişti biri zaten kkda bazı tipler var
onların fikirlerinden değilsen hemen koşa koşa baskı kurmaya çalışırlar diye.
şaka gibi.
ama farketmez, baskılar bizi mi yıldıracak?
o baskıların dibini gördük biz.
inandığımız gibi yaşamaya devam edeceğiz alimallah.
arakanda,afganistanda,afrikada,filistinde,nerede mazlum varsa benim kalbim acıyor
yıllardır yardım faaliyetlerine katılıyorum,görünenden çok daha içler acısı durumlar bunlar
klavye başına geçip de israile duyar kasmakla olmuyor.
israili savunanların kaçı acaba yardım faaliyetinde bulunuyor ,ya da bir derneğe üye olup bu işin içinde merak ediyorum
öyle olsalar,bu acıyı bilir ve ona göre konuşurlardı
herkesi kendi vicdanına bırakıyorum.