• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail Gazze ' ye Kara Harekatı Başlattı

Küba,İsraili tanımadığını açıkladı,
Şili,ticari ilişkilerini durdurdu,
Venezuella büyükelçiyi gönderdi.
Diğer ülkeler????

almanya israili desteklediğini açıkladı...sonuçta bu da israilin lehine olan bir duruş..

biz...kınadık..mesela bende herhangi bi insan olarak kınıyorum yani basit bi vatandaşım o kadar ve işte israili çok kınıyorum..hükümet benimle aynı duruşu sergiliyorsa bi sorun var orada demektir.üstelik şu saydığın ülkeler ne müslüman ne ortadoğuya yakınlar..ama işte...

diğer ülkelerden bize ne değil mi ? Biz İsrail elçisini sınır dışı ediyor muyuz ben ona bakarım...

laf peynir gemisi ;) siz anladınız beni ...

Zaten ilk bakacağımız kendimiz olmalı Kazen... cümle ilk önce biz ve diğer ülkelerdi de bi an biz diye ayırmak anlamsız geldi sildim...

diğer ülkelerden bize ne değil mi ? Biz İsrail elçisini sınır dışı ediyor muyuz ben ona bakarım...

yok biz sadece büyükelçilik önünene siyah çelenk v.s bırakırız....ha bide elçilik önünde kınama mesajları verir çekiliriz.....

Bizim de koskoca milletvekillerimiz buyukelcilige yuruyeceklermis. Cok buyuk bir hamle Israil operasyonlari durdurur mu dersiniz :37:

boykot paylaşımlarını facebook, twitter, instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinden yapan arkadaşlar.. o siteler babamızın malı değil mi? tepkiyse tepki, hadi bakalım herkes kapatsın hesaplarını 3-5 ay.. 1 şişe kola almamakla yapılmaz boykot.. ama kapatamayız yemek fotolarımızı kim görecek sonra :ssz:

ha bir de lütfen avm lerde birbirimizin sepetlerini dikizleyerek laf sokmayalım.. halk olarak gerilirsek işin içinden hiç çıkamayız..

Biz anladık anlamasına da, Türkiye'nin son 10 yıllık Dış Ticaret tablosuna bakılmasını rica ediyorum, anladınız onu:34:

Israil Turkiyeyle diplomayik iliskileri en dusuk duzeye indirmis.. Biz yapamadik onlar yapti. Resmen rezillik.

almanya israili desteklediğini açıkladı...sonuçta bu da israilin lehine olan bir duruş..

biz...kınadık..mesela bende herhangi bi insan olarak kınıyorum yani basit bi vatandaşım o kadar ve işte israili çok kınıyorum..hükümet benimle aynı duruşu sergiliyorsa bi sorun var orada demektir.üstelik şu saydığın ülkeler ne müslüman ne ortadoğuya yakınlar..ama işte...

Aslinda trajikomik, almanyanin israili desteklemesi. Israil çikarlari için galiba herseyi yapiyorlar. Onca zülüm yasadilar Almanyada, simdi de daha iyisi yok.
Ben nazileri, 2inci dünya savasinda olanlari siddet ile kiniyorum, çok üzülüyorum o giden masum hayatlara fakat bu olayi kendi leyhine kullanmak o kadar igrenç ki.

Bide ordaki insanlari yadirgayamiyorumda. Ben bundan 1,2 sene önce bir belgesel seyretmistim. Belgeselde liseli israilliler aushwitz gibi kamplara gidiyorlada okul gezisi olarak. Ve bu çoçuklarin beyini tamamen yikaniyordu. Orda mesela baska insanlara ile sohbet edilmesi yasakti (ki velev ki insanlar desin israilin yaptiklari yalnis diye). O kampta o liseli çoçuklarin aglamasini bekliyorlardi. Yani aglamasan yahudi degilmissin gibi oluyordu, müthis bir baski vardi. O çoçuklara herkesin düsman oldugu ögretiliyordu, herkes yahudilerden nefret ettikleri ögretiliyordu.

Tamam internet felan var, fakat bu nesilden artik ne beklenilir? En basit Türkiyedede, internet, hersey var fakat insanlar halen gezi olaylardaki ölenler için "oh iyi olmus" diyebiliyorlar, vicdansiz olabiliyorlar. Sanirim bilgi edinmek bile vicdan sahibi etmiyor kimseyi.

Avrupalilar yahudiler ortadoguda kalsin diye ellerinden geleni ardlarina koymuyor :)

israil türkiyeyle diplomatik ilişkileri en düşük düzeye indirmiş ve diplomat ailelerini geri çağırmış. Biz kendimizi süper güç olduk zannederken ortadoğu ve avrupanın soytarısı olarak yarın öbür gün israilden özür de dileriz. Ülkeyi bu hallere getirenler utansın.
Bu arada ıraktaki konsolosluğumuzdan kaçırılan insanlara ne oldu merak eden var mı. Ha tabi pardon onları kaçıranlar yahudi değil müslümandı değil mi. Çok ayıp ediyosunuz diyerek hükümetimiz tepkisini göstermişti.
Umarım filistin bölgesinde silahlar bir an önce susar ve barış gelir. İsrail yüzünden yahudileri, hamas yüzünden de arapları suçlamayı bırakın. Bizim ülkemiz de suriyede terör örgütlerine yardım etti ,Işid gibi bir örgütü besledi ve ortadoğunun başına bela yaptı. Ama hepimiz bu hükümeti destekliyor muyduk. Hayır. bir çoğumuz karşı çıkıyordu. Bu yüzden tepkiler halklara olmasın. Savaşın sorumlularına olsun.

bakın başka bir Filistin konusunda bir arkadaş şunları yazmış,aynen kopyaladım buraya

Diğer ülkeler????

buraya kadarı o arkadaştan alıntı yaptım...

peki biz ne yaptık...kınadık..bende basit bi vatandaş olarak kınadım israili koskoca Türk hükümeti de.. aramızda bi fark olması gerekmez miydi..

yukarıda sayılan ülkeler ne Müslüman ne ortadoğya yakın..ama verilen tepkiler bi bakın..

kadesa şu yorumuna helal diyorum. diğer kapatılan konuda yazmışsın. (bende yanlışla oraya yazmışım:). )
onlar kadar olamadık. venezuella kadar. bunlaki müslüman bile değiller.birde bizim hükümette hep denen şuydu.
din kardeşlerimm.
ee noldu. bakın onlar din kardeşi bile değiller.
buraddan ne çıkarıtrım ben.
timsah gözyaşları. o kadar

Son düzenleme:
bakın başka bir Filistin konusunda bir arkadaş şunları yazmış,aynen kopyaladım buraya

Diğer ülkeler????

buraya kadarı o arkadaştan alıntı yaptım...

peki biz ne yaptık...kınadık..bende basit bi vatandaş olarak kınadım israili koskoca Türk hükümeti de.. aramızda bi fark olması gerekmez miydi..

yukarıda sayılan ülkeler ne Müslüman ne ortadoğya yakın..ama verilen tepkiler bi bakın..

kadesa şu yorumuna helal diyorum. diğer kapatılan konuda yazmışsın. (bende yanlışla oraya yazmışım:). )
onlar kadar olamadık. venezuella kadar. bunlaki müslüman bile değiller.birde bizim hükümette hep denen şuydu.
din kardeşlerimm.
ee noldu. bakın onlar din kardeşi bile değiller.
buraddan ne çıkarıtrım ben.
timsah gözyaşları. o kadar

Yani baska bir tavirmi bekliyordun okycigim? Daha bundan bi kaç yil önce israil, gazzeye yardima giden Türk gemiyi bastiginda giki çiktimi bunlarin? Birde bizzat Türk vatandasa yapilan yalnisti. Adam kendi vatandasini bile umarsamiyor, birakki filistinlileri umursasin.

Ancak Esati yerden yere vurmayi biliyorlar..

icim aciyor :43:
her bir resim gordugumde dha da daglaniyor yuregim...

bir insanlik vahseti yasanirken nasil olur da bu kadar tepkisi kalinabilir...
anlamiyorum, anlamak istemiyorum...

inanir misiniz boyle bir dunyayi yasamaya deger bulmuyorum..

bir an bende orada olmak istiyorum.. elimden gelen en ufak birsey olursa orada onlara yardim etmek istiyorum...

ama buradayim iste, gidemiyorum, oturuyorum, agliyorum...

dua ediyorum her iftar sofrasinda, urunleri boykot ediyorum, baska ne yapabilirim :43:

kendimi cok aciz hissediyorum...

hani nerde insaniyet, nerede merhamet...

DIREN GAZZE COCA COLANIN UZERINDE ISMINI ARAYAN UMMET SENINLE:43:
$gazze_4452.jpg
$gazze8.jpg
$88799.jpg
$filis-cocuk1.jpg

Son düzenleme:
Bugün yürüyüs vardi, gazze icin kac milyon insan toplandik. Ayri ayri sehirlerden gelenler de oldu. Israile inat, onlari destekleyen herkese karsi toplandik . Sadece müslümanlar katilmadi yürüyüse, vicdani olan her dinden ve her irktan insan vardi. Kimileri duymamak icin pencerelerini kapatti, kimileride dikeldigi yerden destek oldular. Ama neticede insanlik ölmemis hala...
Böyle yürüyüsler almanyanin her bir sehrinde düzenleniyor cok sükür ama nedense hic bir televizyon kanalinda bu yürüyüslerden bahsetmez...

Son düzenleme:
yapilacak hicbirsey yok maalesef israilin karsisinda hic bir guc duramaz. bi ara bizim geziciler vardi eger bu sitede de varsa destekcileri ve bunlari da okuyorlarsa buyursunlar toplanip gazeeye gitsinler bakalim kac dakika direnebilecekler. nokta....

yapilacak hicbirsey yok maalesef israilin karsisinda hic bir guc duramaz. bi ara bizim geziciler vardi eger bu sitede de varsa destekcileri ve bunlari da okuyorlarsa buyursunlar toplanip gazeeye gitsinler bakalim kac dakika direnebilecekler. nokta....

Sürekli her lafı geziye getirmek nasıl bir mantıktır yahu!!!????
Pes..

Gideceğim bir yer varsa, orası Türkmeneli'dir... Gazze'de ne işim var?
Evet çok üzülüyorum. Çocuklar için.. Henüz hiç bir şeyin farkında değiller..
Ya da bilmiyorum benden daha çok farkındalar. :( :( :( Acıyı yaşıyorlar. İzlemiyorlar...
Dua ediyorum.
Ama gezicilere laf atmışsınız, sanırım öfkeli oluşunuzdan kaynaklı...
Gezicilere ateş püskürenler büyük çoğunluğu hükümet yanlısıdır.
O çok destekledikleri hükümet kınamaktan başka ne yapıyor?
Sanki mahalle kavgası var da biri çıkmış "israil ayağını denk alsın" diyor... Demesinin üzerinden iki gün geçmeden kara harekatı başlıyor...
Sonra bunu diyenin kardeşi İsrail'e ticaret yapan şirket sahibi oluyor.
Sonra bir de duyuyoruz ki, israile bomba atan uçakların yakıtları Türkiye'den gitmiş...
Sonra, zaten siyonistlerden üstün cesaret madalyası almış bir başkan onlara nasıl tepki verebilir? verebileceği tepki ancak dilini yuvarlayarak "kınamak" olur... geziciler ne yapsın?
Yine söylüyorum... Üzüldüğüm dua ettiğim çocuklar ve sivil halk...
Allah kahhar ismi şerifiyle bu acıyı onlara yaşatanları, bilerek ya da aptallıklarından dolayı bilmeden destek olanların hepsini kahretsin... lanet etsin...

Sürekli her lafı geziye getirmek nasıl bir mantıktır yahu!!!????
Pes..

Gideceğim bir yer varsa, orası Türkmeneli'dir... Gazze'de ne işim var?
Evet çok üzülüyorum. Çocuklar için.. Henüz hiç bir şeyin farkında değiller..
Ya da bilmiyorum benden daha çok farkındalar. :( :( :( Acıyı yaşıyorlar. İzlemiyorlar...
Dua ediyorum.
Ama gezicilere laf atmışsınız, sanırım öfkeli oluşunuzdan kaynaklı...
Gezicilere ateş püskürenler büyük çoğunluğu hükümet yanlısıdır.
O çok destekledikleri hükümet kınamaktan başka ne yapıyor?
Sanki mahalle kavgası var da biri çıkmış "israil ayağını denk alsın" diyor... Demesinin üzerinden iki gün geçmeden kara harekatı başlıyor...
Sonra bunu diyenin kardeşi İsrail'e ticaret yapan şirket sahibi oluyor.
Sonra bir de duyuyoruz ki, israile bomba atan uçakların yakıtları Türkiye'den gitmiş...
Sonra, zaten siyonistlerden üstün cesaret madalyası almış bir başkan onlara nasıl tepki verebilir? verebileceği tepki ancak dilini yuvarlayarak "kınamak" olur... geziciler ne yapsın?
Yine söylüyorum... Üzüldüğüm dua ettiğim çocuklar ve sivil halk...
Allah kahhar ismi şerifiyle bu acıyı onlara yaşatanları, bilerek ya da aptallıklarından dolayı bilmeden destek olanların hepsini kahretsin... lanet etsin...
ben kisaca geziciler gitsin gazzeliler gelsin demek istedim. ne hukumet yanlisiyim nede muhalefet saksakcisi gercekler bunu soyler buyrun hodri meydan geziciler ve onun gibi dusunenlere sesleniyorum korkaksiniz , samimiyetsizsiniz dunyayi ayaga kaldirdiniz ya hadi buyrun sizi gazzeye alalim bakalim kac dakika direneceksiniz direnme sureniz bizlerce malum.

Gezicilerin bununla alakasi var ?

ben kisaca geziciler gitsin gazzeliler gelsin demek istedim. ne hukumet yanlisiyim nede muhalefet saksakcisi gercekler bunu soyler buyrun hodri meydan geziciler ve onun gibi dusunenlere sesleniyorum korkaksiniz , samimiyetsizsiniz dunyayi ayaga kaldirdiniz ya hadi buyrun sizi gazzeye alalim bakalim kac dakika direneceksiniz direnme sureniz bizlerce malum.

Aynı dili konuşmadığımız için daha fazla yazmama gerek yok. :31:

bu laflari yahudi ustun cesaret madalyali basbakana soyleyin.Turk doktorlarina guvenmeyip israile zirt pirt giden kemal unakitana da soyleyebilirsiniz.

Back