evet sdü gelcem ama ben sımdı atabeyde okucam merkezde kalcam yurt orda ve ben oraya nasıl gıtcem koy garajı dedıler ama oraya merkezden yuruyerek gıdemem mı kızlarrr yurdun ısmını soleyım mı belkı bılırsınız cnm suleyman demırel bulvarında mı ne ayyy cok sevındım yaa bır ıspartada oturan buldum yaaa
İstanbuldaki Ispartalılar
Şu okullar bi açılsın hayırlısıyla,
ortak bi yerde buluşalım.
Hatta ben gönüllü organize ederim, olur mu?
Melankoli huuuuu,
duydun muuuu???
İstanbuldaki Ispartalılar
Şu okullar bi açılsın hayırlısıyla,
ortak bi yerde buluşalım.
Hatta ben gönüllü organize ederim, olur mu?
Melankoli huuuuu,
duydun muuuu???
Humaneciim
e sen yalovada değil misin canikom?
Nasıl geleceksin valla merak ettim.
Hoş ben de farklı sayılmam ya artık,,
Sabiha Gökçene yakın oturuyorum:)))
cnm bende merkezde oturuyorum sana yardımcı olabilirim. bende sdü de okuyorum merkezde. köy garajı merkezden baya bi uzak cnm çok zorlanırsın. hele kışın daha da zor olur.
cnm ben seyde kalcam seckın kız ogrencı yurdu var ya ordan koy garajına gıtcem yada ordan bır yerden gecıyorsa dolmusları ordan bıncem cnm atabey m.y.o gıtcem atabeyde bulamadım yurt yaaa cnm bana bır yardım edermısın ark bırı bana 30 dk yurursun demısdı ama yurtdan sence
tatlım mümkün deil bence 30 dk da köy garajına nasıl yürünür. merkeze bile uzak kalıyo yurt. atabey otobüsüde ordan geçmez sanırım yol ters düşer. sen mecburen belediye otobüsüne binip köy garajına gideceksin ordan da atabeye..
tamam kızlar orası işte internetten buldum sen nerden bahsediyorsun müge yarım saatte ulaşır köygarajına özkanların ordan biz modernevlerden yarım saatte gidiyoruz
bende ıspartalıyım arkadaşlar
selam bende ıspartadanım