Isparta///32

aaaaa benn bu konuyu neden kaçırmışımm daha şimdi farkettimmm böyle bi konunun olduğunuu sevgili hemşerilerimm selamlarr ayy çok sevindim yaaa

Son düzenleme:
hemşerilerim naber?..iyi çoğalmaya başlamışız...sevindim..
Isparta sütçüler den olan varmı?..
Çok özledim memleketimi gözümde tütüyo..
Bu yaz nasipse gitmek istiyorum inşaAllah..

canım ben sütçülerdenimm

bende ispartaliyim yalvac a geliyoruz her yaz

bu foruma ugrayan yok mu artık bnde ıspartalıyım merkezde otruyoruz ..

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?​

bende ısparta sütçülerdenim ama doğma buyume ist da yaşıyorum bu konuyu yenı görüm pek giren yok ama çok sevındım :)))

Bende IspartaLıyım Kızlarr Atabey Harmanören İstanbulda yaşıyorumm çokk sevindim memleketlilerimde varmışşş :)

Ispartanın her yeri temizdir...

bende ısparta sütçülerdenim ama doğma buyume ist da yaşıyorum bu konuyu yenı görüm pek giren yok ama çok sevındım :)))
banada hiç gitmek nasip olmadı akrabalarım var Müsait olunca müsade isteyip gitmeyi planlıyorum :)

bende ısparta gönenliyim ama antalyada yaşıyoruz.burada böyle bi paylaşımın olduğuna sevindim.yakın olsamda özledim gül kokulu memleketimi :)

oooo ısparta burdada sakinliğini göstermiş merhaba hemşerilerim

Ben bu konuya yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım. Selamlar benim güzel memleketime. Isparta da değilim ama Ispartalıyım. Arada geliyorum tabii ki.

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?​

Artık Ispartadayım :)
Seviyorum burayı evimi eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…