Isparta///32

Melankolicim
aldım mesajını, ama malum bayram tatili, kaçtık bikaç gün İstanbuldan.
Bu akşam döndüm, nasıl yorgunum..
Canım İstanbulda nerdesin?
Görüşelim tabi ya...

ısparta atabeyde yasayan var mı kızlarrrrrrrrr

Bi buluşma ayarlayamadınız gitti kızlar...Ah ben Isparta da olacaktım da....

Melankolicim
aldım mesajını, ama malum bayram tatili, kaçtık bikaç gün İstanbuldan.
Bu akşam döndüm, nasıl yorgunum..
Canım İstanbulda nerdesin?
Görüşelim tabi ya...

tatil dönüşü yorgunluk bilirim bende ıspartadan yeni geldim yazılarınızı o zaman okudum ben ist bakırköy güngören arasında bir yerde oturuyorum buluşmak için bakırköy uygun sizler nerelerde oturuyorsunuz

evet yaa bi buluşamadık gitti. okullar açılacak ramazan derken biz bu gidişle hiç buluşamayacağız :çok üzgünüm:

ıspartadakiler neden düşünüyorsunuz ki burası kadar büyük değil orası bir gün belirleyin ve buluşun bence eğirdirde buluşun ortada bir yer hemde adada biraz sizi imrendireyim de buluşun sonra bize anlatırsınız resimlerinize bakarız (haden gariii):Roflol:

Ben geçen aya kadar Floryada oturuyordum,,
ama eşimin işi nedeniyle karşıya taşındım.
Sabiha Gökçene yakınım şimdi.
Bakırköyde bilmediğim yer yoktur Melankoli.
Halkalıdaki outlet leri talan ederdim, aahh ah..
Taşındığımdan beri karşıya geçemedim.
Ama buluşma ayarlarsak, ben geçebilirim.

E hadiverin gari, buluşceseniz gelcem bende:))))

Herkese sevgiler.....

kızlar hadin ya buluşalım bu cuma saat 5 te belediye işhanının önünde hadin bakalım yada yarın ne dersiniz gideriz belediye parkında otururuz ok bekliyorum

kızlar hadin ya buluşalım bu cuma saat 5 te belediye işhanının önünde hadin bakalım yada yarın ne dersiniz gideriz belediye parkında otururuz ok bekliyorum

dilek abla biz ikimiz buluşalım olmaz mı? ne dersin? :1hug:

kızlar ben avrupa yakasını pek bilmiyorum

anadolu yakasında bulussak
sizede uyarsa

olur mügecim niye olmasın ben hep beraber olalım demiştim ama arkadaşlar istemiyor heralde

humanecim bende anadolu yakasını bilmeyon nolcak şindi o zaman ortada biryer olsun artık bilmesemde sora sora bağdat bulunurmuş hele karar verilsin de gerçi şurda ramazana ne kaldı bayramdan sonra olursa daha iyi olur

İstanbuldaki Ispartalılar
Şu okullar bi açılsın hayırlısıyla,
ortak bi yerde buluşalım.
Hatta ben gönüllü organize ederim, olur mu?

Melankoli huuuuu,
duydun muuuu???

kızlarrrr ıspartada yasıyorsanız bana yardım edınnn edermısınız ben okumaya gelcem bu yıl oraya

tabiki kimyon neden yardım etmeyelim sdü yemi geleceksin ne sormak istiyorsun

evet sdü gelcem ama ben sımdı atabeyde okucam merkezde kalcam yurt orda ve ben oraya nasıl gıtcem koy garajı dedıler ama oraya merkezden yuruyerek gıdemem mı kızlarrr yurdun ısmını soleyım mı belkı bılırsınız cnm suleyman demırel bulvarında mı ne ayyy cok sevındım yaa bır ıspartada oturan buldum yaaa

X