Isparta///32

kızlar ya şu buluşmayı bir ayarlamadınız benim bugün son kk da iş yerim değişiyor oradada internet yok bir daha giremeyeceğim o yüzden kendinize iyi bakın

Dilek,, hoşçakal hayatım, arada gelirsin yinee..

Nazenin hoşgeldin canım...

teşekkürler egeden umarım uğrayabilirim

kızlar neredenisiniz ya sayfa nerelere düşmüş bugün benim son günüm iş yerim değişti orda internet yok şu buluşmayı düzenleyemeden gidiyorum ya helal olsun bana neyse umarım birgün tanışırız kendinize iyi bakın sizi en azından burdan tanıdığıma çok memnun oldum sayfayı düşürmeyin bay

ben hala gidemedim kızlar nerelerdesiniz ya sayfa nerelere gitmiş

sağlık müdürlüğü nazenin

arkadaşlar neredesiniz ya sayfa baya bi düştü uyanın artık

iyiyim pakize sen nasılsın

evet kızlar kimler ıspartada hadi buluşalım ayın 17/10/2007 saat 17 de ne dersiniz kimler gelebilir

evet kızlar kimler ıspartada hadi buluşalım ayın 17/10/2007 saat 17 de ne dersiniz kimler gelebilir

ya ben ıspartada olucaktım ki nası buluşurduk:dilcikar: siz beceremediniz bir türlü küçücük yer :eek:klava:hade buluşun garii sonra biz buluşursak özenirsiniz
hehehehe
hepinize sevgilera.s.bu arada bayramınızı da kutluyorum

ya ben ıspartada olucaktım ki nası buluşurduk:dilcikar: siz beceremediniz bir türlü küçücük yer :eek:klava:hade buluşun garii sonra biz buluşursak özenirsiniz
hehehehe
hepinize sevgilera.s.bu arada bayramınızı da kutluyorum

ya melankoli gercekten biz istanbuldaki ıspartalılar hala bulusamadık burdan pek bi farkımız yok

Arkadaslar hata yapiyorsunuz, burasi genele acik bir bölüm. Her okuyanin verdiginiz saat ve tarihte bulusmaya gelebilecegini hesaplayin :1shok:
Bulusma konusunda ayri bir bölümümüz var bize özel olan, konu acip ordan devam edin lütfen.

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-aktiviteler-f290/index.html

Burasi hemsehrilerin tanisma forumudur, bu özelligini koruyan mesajlar yazalim olur mu yerimseniben

Konu disi mesajlar temizlenecektir...

tamam delphin pardon

ooooooo siz durun biz buluştuk silver32, gümüşcü ve ben çok güzeldi darısı sizinle

evet arkadaşlar biz buluştuk sağolsun dilek ve silver32 beni ziyarete geldiler sizin huzurunuzda onlara çok teşekkür ediyorum.

rica ederiz gümüşcü ne demek canım benim

Ee kızlar hani nerde resimlerr....

canım resmi unutmuşuz heyecanımızdan bir dahaki sefere inşallah

canım babam ve annem her ikiside gelendostlu. benim dedemin birine de demirci süleyman derler belki tanır baban. şehit olan Atilla abimin sülalesine de tekeler diyolar. öptüm bende. sık sık görüşelim olur mu?a.s

kızlar bende gelendost doğumluyum söylediğiniz kişileri ben tanımam ama annemler tanır gelinimize sorayım bakim o da tanır bizede uzunlar derler hadi baken akraba çıkcaz:dance:

Anaaaaaaa
biz de gelendostluyuz yahuu..
Benim dedem de demirci hasan..
Almanyalı İbrahim amcam, Bilgi de yengem olur..
Mutlaka tanır büyükler..
Çok heyecanlandım valla..

E hadin gari, zorlayın akraba çıkcez..
Canlarım benim...
:)))

X