M
melankoli
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi melankoli
Anaaaaaaa
biz de gelendostluyuz yahuu..
Benim dedem de demirci hasan..
Almanyalı İbrahim amcam, Bilgi de yengem olur..
Mutlaka tanır büyükler..
Çok heyecanlandım valla..
E hadin gari, zorlayın akraba çıkcez..
Canlarım benim...
:)))
E tanırlar dedim Melankoli yaaa..
Gerçi senelerdir gitmedim. Amcaoğullarım Almanyadalar hala, Onlarla haberleşiyorum. Hasan amcam, Cengiz amcam..
Ayyy en kısa zamanda gidicem ben Gelendosa..
Bakiim Bilgi yengem neler yapıyor:))
Laf aramızda çok küfürbazdır:))))))))))
ben bu sölediğiklerinin çoğunu tanıyorum. bilgi teyzeyi falan bilirim. torunu var onun bilgi die gelendosttan evlendi. sonra onun abisi ibrahimde öyle. gonca die bir kızla evlendi. hatta küçük bilgiyle ablası aynı zamanda elti oluyolar dimi. hepsini tanıyorum hepsini.. :Roflol:
E Müge valla bravooo...
Nerden biliyosun şekerim yaaa...
Benim babamla İbrahim amcam kardeşler.
İbrahim Goncayla evlenip Almanyaya yerleşti diye biliyorum ben..
Valla Bilgi de kaçmış galiba..
Hicranla mı elti oldu bunlar ayol?
Valla bilmiyorum.
Hicran da Muratla Almanyada galiba..
Yok ya kaçan Bilgi değildi galiba..
Cengiz amcamın Kadriye miydi acaba?..
Ayyy sen nerden tanıyosun canım yaaa, merak ettim bak:)))))
E Müge valla bravooo...
Valla bilmiyorum.
:1shok:E Müge valla bravooo...
Valla bilmiyorum.
ben gelendost doğumluyum uzun sürede orda kaldım şimdi ıspartada oturuyoruz. gonca benim arkadaşımdı ordan biliyorum. uzun boylu güzel bi kızdır canım arkadaşım benim :1hug: kadriyeyi bilmiyorum ama bilgi ahmetle kaçtı. dolayısıyla bilgi ablasıyla elti oluyo kafamçokkarıştı :Roflol:
:1shok:
kız egeden bu anlattığın hicran falan acaba bu hicranın annesinin adı kadriye miydi ananesi de göfer eger tahmin ettiğim kişilerse ben kadriye ile akrabayım
ben gelendost doğumluyum uzun sürede orda kaldım şimdi ıspartada oturuyoruz. gonca benim arkadaşımdı ordan biliyorum. uzun boylu güzel bi kızdır canım arkadaşım benim :1hug: kadriyeyi bilmiyorum ama bilgi ahmetle kaçtı. dolayısıyla bilgi ablasıyla elti oluyo kafamçokkarıştı :Roflol:
Evet o valla.. Babaları, amcamın kamyon yangınında ölmüştü. Göfer sağdır heralde. Kadriye yengem de hacca gitmişti geçen senelerde. Ondan sonra da görmedim hiç.
Canım sen nerden akrabasın?
E boşuna demedik annem, haden akraba çıkcez diye...
Ehehehehehe.......
egeden canım öncede yazdığım gibi göfer halamın kızı olur bu sene gittiğimde görmedim ama sağ olduğunu biliyorum kadriyeyi kardeşleri hülya emine faden birde erkek kardeşleri var mehmet faden de öbür halamın eltisi kasap orhan derler onlarda evli ee artık akraba çıktık netçez gari buluşmak farz oldu :1hug:
egeden canım öncede yazdığım gibi göfer halamın kızı olur bu sene gittiğimde görmedim ama sağ olduğunu biliyorum kadriyeyi kardeşleri hülya emine faden birde erkek kardeşleri var mehmet faden de öbür halamın eltisi kasap orhan derler onlarda evli ee artık akraba çıktık netçez gari buluşmak farz oldu :1hug:
Canım
Özelden mesajlaşma kalktı galiba bulamıyorum.. Nasıl haberleşicez? Burda da aleni numara falan veremeyiz ki...
Nasıl yapıcaz????
Melankoli
sen bakırköy tarafındaydın dimi..
Floryadaki eski komşulara gidiyorum arada.
Haberleşelim de öyle buluşalım bari canım yaaa..
tamam,
ben çalışmıyorum, ama oğlumun okulu, dersanesi derken çalışandan beter bi durumdayım.
Facebooka üye oldun mu.. Eğer oradaysan daha kolay haberleşiriz.
Anadolu yakasına taşındım ama, alışamadım bi türlü.. Eminönünü çok severim, Tahtakaleyi, hanları falan.. Sık gitmeye çalışıyorum. Ama trafik malum.....
Hastane derken, neyi kastettin? Bişi yok umarım???????