• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası kan birikmesi

merhaba T tthnm , durumunuzda bir gelişme var mı acaba? Neler kullandınız, bi işe yaradı mı?ben de 9 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 29 ekimde işlem gerçekleşti, 1 hafta sonra kontrole gittim biraz pıhtı vardı onun için metiler verdi. 11 aralık gibi adet olacaksın demişti doktor gerçekten de o tarihte ilk adetimi oldum. Fakat çok uzun bir süre kanama ve kahverengi akıntı şeklinde devam etti normalde adetim 5 gün sürer bu yaklaşık 15 gün sürdü. Doktor normal olmadığını söylediği için tekrar muayeneye gittim ve pıhtının gitmediğini söyledi. Bu kez tarlusal verdi ve bir sonraki adetle attırmaya çalışacağız dedi. 5 ocakta ikinci adetimi de oldum ve büyük bir pıhtı düştü ama o da şu an hala çok düzensiz şekilde devam ediyor gündüz kahverengi akıntılar oluyor az az, bitecek herhalde diyorum ertesi gün yine kanama gibi değil ama kırmızı bir akıntı gibi geliyor 😔 hala içeride pıhtı var diye çok korkuyorum çünkü ben de tekrar bir operasyon geçirmek istemiyorum çok yorucu bir süreç gerçekten her anlamda.

Back