Isparta///32

kızlar ya nerdesiniz ben genelde paylaşım geçmişindeyim
forma gelince haber verinkonuşalım

merhaba canım ben de bekarken modernevler de oturuyordum annemler hala oradalar ben şu an istanbul dayım kesin görmüşüzdür birbirimizi ne dersin?

evet ya bende 5 yıldır ordayım evlendikten sonra geldim sen hangi evlerde oturdun

Merhaba arkadaşlar ne kadar çoğalmışız böyle .Epeydir uğramıyordum foruma sevindim.bende ıspartadayım görüşmek üzere.

Kızlar artık buluşabiliriz herhalde.Bayaa bi çoğaldık.Nedersiniz?

Herkes için uygun olan bi cumartesi günü buluşabiliriz.

bende gelecemmmm yaaaaa bidahaki bulusmayı bayramdan sonraya alın bende muhakkak gelmek istiyorummm

yaaa evli kk ısparta buluşması olmayacak bu dimi. :çok üzgünüm: hiç bekar yok heralde benden başka. bende gelebilirmiyim a.s.

yaaa evli kk ısparta buluşması olmayacak bu dimi. :çok üzgünüm: hiç bekar yok heralde benden başka. bende gelebilirmiyim a.s.

Tabiki gelebilirsin mügecim.Bu evliler buluşması değilki.:teselli:

kızlaar ıspartalılara sesleniyorum.annem şairler ve yazarlar derneği için ısparta da bu gün.ödül töreni var.gidebilecek arkadaşımız var mı?ben yanında olamayacağım yaa.yalvaç ta 2gün kalacakmış.

canım merkezde olsa uğrayabilirdim ama yalvaç'a gidemem ya uzak

aaaaaaa ayıpsın mügecim tabiki gelebilirsin bu cumartesi pazar buluşalım mı ne dersiniz cumartesi öğleden sonra olabilir

canım merkezde olsa uğrayabilirdim ama yalvaç'a gidemem ya uzak

canım sağol ilgin için.ben gidemedim ve çok üzülüyorum.yazarlar ve şairler derneğinin yarışmasına katılmıştı.bu gün ödül alacak ve ben onu alkışlayamayacağım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hani biz buluşacaktık noldu? dilek ablamdan başka uğraşan yok. nerdesiniz?? klava:

valla bilmiyorum mügecim kimse istemiyor heralde ses soluk yok

melankoli açtı burayı,,,
sonra da çekti gitti valla..
Nerdesin melankoliiii????

valla doğru söylüyorsun egeden bayadır forumlara bakmıyordum sohbete de katılmıyorum biraz kendimi yanlız hissettim halbuki arkadaş bulurum ümidiyle üye olmuştum ama şimdi çok sevindim yanlız olmadığımı gördüm ben sizlerden yaşça biraz büyüğüm ama olsun kafa dengim olursa yaş hiç önemli değil hepinizle tanışmak isterim (hadi geliverin gari bekleyon):Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…