yok canım ablam rahatsız da bazen ona eşlik ediyorum
facebooka sen dedikten sonra üye oldum da nasıl tanıcaz birbirimizi burdan açık olarak isim vs vermek yasak bildiğim kadarı ile buluşma işine gelince çoktandır bende eminönüne gitmemiştim şimdi malzeme almak için giderim istersen orada da buluşabiliriz orta bir nokta olur gelmek isteyenler de gelebilir
arkadaşlar buradan buluşma adresi ve tarihi vermeyin, geneldende göründüğü için herkes görebiliyor.. bu tür buluşma adres ,yer ve tarihi buluşmaların olduğu başlıktan paylaşırsanız hoş olmayan sürprizlere maruz kalmazsınız...yerimseniben
Yaa napalım o zaman, dur bakiim. Bak şöyle yapalım mı, ben bu haftasonu Isparta, Antalya yapıcam.Pazartesi akşama dönüyorum. Yani önümüzdeki hafta bi gün ayarlayalım, ben sana uyarım. Ama Eminönünde falan buluşalım canım yaa, çünkü trafikte çok zor, arabayla gelmiyim.Burdan Kadıköyden vapurla geçerim. Hem gitmişken, hanlara da uğrarız, malum kış geliyo Kürkçühandan ip almak gerek:))))) Şarkhana falan bakarız. Ne dersin uyar mı? Yarın öbürgün olsun dersen, gitmeden de uydurabilirim, canım nasıl istersen..
Hadi öptüm bizim gız:)))
Geldim ben şekerim..
Dün akşam geldim..
Ama oğlanı babaanneden al, eve gel, sabah okula gönder, evi derle, alışverişe git falan derken....
Off off bu vakit olmuş.
Ben şu yukardaki buluşma linkine girdim, acayip bişiler çıkıyo ayy..
Ben yokkene bi de bunlar mı çıktı??
Canım
antalyadaydım..
annemlere gittim. haftasonu işte, 2 gün..
ama arkadaşlarımlada görüştüm
doping oldu valla..
nerden giriliyo bu buluşma sayfasına?
bi bakiim şimdi..
hadi öptüm..