Isparta///32

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

yok canım ablam rahatsız da bazen ona eşlik ediyorum
facebooka sen dedikten sonra üye oldum da nasıl tanıcaz birbirimizi burdan açık olarak isim vs vermek yasak bildiğim kadarı ile buluşma işine gelince çoktandır bende eminönüne gitmemiştim şimdi malzeme almak için giderim istersen orada da buluşabiliriz orta bir nokta olur gelmek isteyenler de gelebilir

Yaa napalım o zaman, dur bakiim. Bak şöyle yapalım mı, ben bu haftasonu Isparta, Antalya yapıcam.Pazartesi akşama dönüyorum. Yani önümüzdeki hafta bi gün ayarlayalım, ben sana uyarım. Ama Eminönünde falan buluşalım canım yaa, çünkü trafikte çok zor, arabayla gelmiyim.Burdan Kadıköyden vapurla geçerim. Hem gitmişken, hanlara da uğrarız, malum kış geliyo Kürkçühandan ip almak gerek:))))) Şarkhana falan bakarız. Ne dersin uyar mı? Yarın öbürgün olsun dersen, gitmeden de uydurabilirim, canım nasıl istersen..
Hadi öptüm bizim gız:)))

arkadaşlar buradan buluşma adresi ve tarihi vermeyin, geneldende göründüğü için herkes görebiliyor.. bu tür buluşma adres ,yer ve tarihi buluşmaların olduğu başlıktan paylaşırsanız hoş olmayan sürprizlere maruz kalmazsınız...yerimseniben

arkadaşlar buradan buluşma adresi ve tarihi vermeyin, geneldende göründüğü için herkes görebiliyor.. bu tür buluşma adres ,yer ve tarihi buluşmaların olduğu başlıktan paylaşırsanız hoş olmayan sürprizlere maruz kalmazsınız...yerimseniben

pardon sergüzeşt insan yazmaya başlayınca o an hangi sayfada olduğunu unutuyor :çok üzgünüm: inşallah aynı hatayı tekrarlamayız :1hug:

ooooo kızlar işi ilerletmişsiniz ya valla istanbildakiler bizden önce buluşacaklar ha

ooooo kızlar işi ilerletmişsiniz ya valla istanbildakiler bizden önce buluşacaklar ha

yok canım siz yine bizden öndesiniz iki kişilikte olsa buluştunuz ama biz aynı köydenmişiz ve tanıdıklarımız ortak çıktı burdanda biz öndeyiz süprizzzzz

Yaa napalım o zaman, dur bakiim. Bak şöyle yapalım mı, ben bu haftasonu Isparta, Antalya yapıcam.Pazartesi akşama dönüyorum. Yani önümüzdeki hafta bi gün ayarlayalım, ben sana uyarım. Ama Eminönünde falan buluşalım canım yaa, çünkü trafikte çok zor, arabayla gelmiyim.Burdan Kadıköyden vapurla geçerim. Hem gitmişken, hanlara da uğrarız, malum kış geliyo Kürkçühandan ip almak gerek:))))) Şarkhana falan bakarız. Ne dersin uyar mı? Yarın öbürgün olsun dersen, gitmeden de uydurabilirim, canım nasıl istersen..
Hadi öptüm bizim gız:)))

tamam canım ben buluşma sayfasına açtım konuyu :1hug:

egedeeen daha gelmedinmi antalyadan sesin sedan çıkmıyor buldun sıcak memleketi gelmezsin tabee :mymeka:

Geldim ben şekerim..
Dün akşam geldim..
Ama oğlanı babaanneden al, eve gel, sabah okula gönder, evi derle, alışverişe git falan derken....
Off off bu vakit olmuş.
Ben şu yukardaki buluşma linkine girdim, acayip bişiler çıkıyo ayy..
Ben yokkene bi de bunlar mı çıktı??

Geldim ben şekerim..
Dün akşam geldim..
Ama oğlanı babaanneden al, eve gel, sabah okula gönder, evi derle, alışverişe git falan derken....
Off off bu vakit olmuş.
Ben şu yukardaki buluşma linkine girdim, acayip bişiler çıkıyo ayy..
Ben yokkene bi de bunlar mı çıktı??

hoşgeldin nerelerdeydin :mymeka:merak ettim gerçekten bişeymi oldu diye

buluşma sayfasında ıspartalıların ist buluşması diye bak

Canım
antalyadaydım..
annemlere gittim. haftasonu işte, 2 gün..
ama arkadaşlarımlada görüştüm
doping oldu valla..
nerden giriliyo bu buluşma sayfasına?
bi bakiim şimdi..

hadi öptüm..

Ahh canlarım beniiim
şimdi girdim buluşma sayfasına..
Valla gözlerim yaşardı..
Ehh, ıspartalı olmanın da böyle bi farkı var işte...
Güzellerim,, ne zaman isterseniz haftaiçinde, gelirim ben..

Bu yakadan (anadolu) kimler var?
bakın bugün perşembe, e hadi cuma oldu artık,,
şimdiden ayarlayalım da çocukları falan ancak organize ederiz..
Hadi melani, bekliyorum...
Öptümmmm....

Evet arkadaşlaaaar
biz melankoli ve Deryacık ile cuma günü buluştuk, eminönünde..
Bu siteye çok çok teşekkür ederim, beni hemşerilerim ile biraraya getirdiği için..
Şunu kesinlikle söyleyebilirim,,benim memleketimin insanı bi başka oluyor..
Ben Melankoli ve Deryacıkı çok sevdim..
Bir dahaki sefere daha fazla vakit geçirmek üzere,, öpppptüm hepinizi
:)))))))))))))))))

muğla bodrum da oturan ıspartalı arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar
Başımız sağolsun, düşen uçaktan hiç kurtulan yok..
Sabah sabah felaket canım sıkıldı..

herkese merhabalar. arkadaşlar bi yerde toplu halde ıspartalıları görmek çok mutlu ediyor. ıspartalıyız iş dolayısıyla izmirde yaşıyoruz. izmirde burdurlular derneği bile gördüm ama ıspartalılar nerde..:KK43: 32 plakalı araba dahi görsem burda canım ıspartam aklıma geliyo. herkese selamlar sevgiler. bu arada tüm ıspartalıların başı sağolsun. allah uçakta hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır versin.

herkese selam.dünkü uçak kazası hepimizi çok üzdü.herkesin başı sagolsun.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Tüm ıspartalı arkadaşlarımın başı sağolsun gerçekten çok büyük bir acı Allah ailelerine sabır versin.. vefat edenlerede allahtan rahmet diliyorum..

X