Çok teşekkür ederimHamarat bir hatun daha geldi
Ellerinize, emeğinize sağlık sofranız müthiş görünüyor..
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim evlaefeGunesde ne guzel olmuss ellerine saglik cnm basarilar
Acele ile bunları yaptıysanız normal şartlarda nasıl bir sofra ortaya çıkardı düşünemiyorum bileÇok teşekkür ederim
Biraz aceleye geldi, bu sabah geç uyandım, ama yaptım oldu, iyi yada kötü, Allah ne verdiyse
Bu aradadeynepnaz ve yamukprenses in gazı ile katıldım.. deynepi de bekliyorum
İnşallah katılacağım NevresteAcele ile bunları yaptıysanız normal şartlarda nasıl bir sofra ortaya çıkardı düşünemiyorum bile
Çok iyi yapmışlar katılmanıza memnun oldum.Bundan sonraki yarışmalarda yine bekliyorum
deynepnaz katılacağıp deyip bizim duygularımızla oynuyor..
İnşaallahİnşallah katılacağım Nevreste
Bana bunu su böreği yapan kişi mi soruyorbacim sen ne yaptın
ellerine saglık canım
Teşekkür ederim Memfissucuklu menemende fena he
Ama sucuklu menemen yapmadım, harika gorunuyor, mükemmelBana bunu su böreği yapan kişi mi soruyor
Denemeni tavsiye ederimAma sucuklu menemen yapmadım, harika gorunuyor, mükemmel
Ayyy benim yemeğimdi sucuklu yumurtaDenemeni tavsiye ederimBurada sucuklu yumurta muhabbeti vardı, bende sucuklu menemen yapıyım dedim
İşte ben ortasını buldumAyyy benim yemeğimdi sucuklu yumurtasucuklu yumurta kimse yapmasin diye menemenini önermiştim
Akıllı kadinlariz vesselamİşte ben ortasını buldum
Benim geçen yaz yaptığım domates konservelerim bitmedi, 80 kavanoz yapmıştımAkıllı kadinlariz vesselamben sosisli yapardım menemeni harika oluyor, yaz gelsede bol bol yesek
Ayy yanında da patates kızartması (şuan gözümden kalp firliyor resmen)Benim geçen yaz yaptığım domates konservelerim bitmedi, 80 kavanoz yapmıştım
Her yemeğe giriyor neticede..
Sosisi ben domates soslu severim, az kızartıp, üzerine salçalı domatesli sos ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?