- 23 Ağustos 2012
- 49.773
- 231.019
- Konu Sahibi cherry cherry lady
Bende, mahmut emre koyacagım istemezse emre ısmını kullansın
Allah affetsin ama çok kötü bir kombinasyon olmuş, iki isim arasında hiçbir ahenk yokSadece Emre koyun misler gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende, mahmut emre koyacagım istemezse emre ısmını kullansın
Ela olsun bence en güzeli o Ben de değiştireceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum henüz cesaret edemedimMerhaba. 25 yaşındayım, malesef ki adım Döndü.
Dedem kendi annesinin adını vermiş bana. İsmimden nefret ediyorum, oldum olası soranlara söylemeye utandım. Tabi ki okulda hep dalgalar geçildi falan.. Hiç benimseyemedim. Ailemdeki tüm kuzenlerimin adı modern, bi piyango bana vurmuş :)
Okulu yeni bitirdim, iş hayatına başlamadan bi an önce değiştirmek istiyorum. Hatta bu yaşıma kadar geç bile kaldım. Haftaya dava açacağım zaten. Ailem de destekliyor. "O zaman öyle gerekti, ses çıkaramadık. Şimdi ki aklımız olsa vermezdik bu ismi" diyorlar.
Aklımda üç-dört isim var; Buket, Başak, Damla, Ela.
Sizce hangisi daha güzel? Ya da yaşıma da yakışacak arapça kökenli olmayan bir isim öneriniz varsa alırım :)
Ayrıca eklemeden de duramayacağım: Her bebek dünyaya kendi kimliğiyle, ayrı bir birey olarak gelir. Bu yüzden ne olur çocuklarınıza isim verirken, birilerinin adını onlar üzerinde yaşatmaya çalışmayın. Emin olun büyüdükçe o geleneksel eski dede-nine isimlerinden nefret ediyorlar.
Evet bu olay bir tek kadınlarda var ve çok saçma. Amaç çocuğa isim koymak değilde gelene bir hazirlik gibiYani nedir gerçekten bu dönme fiilinin kadınlarla ilgisi, Döne, Döndü ve benzerleri ne aptal isimler kim şunları çocuğuna koyar
Mehmet Emre güzel ama Mahmut Emre biraz alakasız gibiBende, mahmut emre koyacagım istemezse emre ısmını kullansın
Evet bu olay bir tek kadınlarda var ve çok saçma. Amaç çocuğa isim koymak değilde gelene bir hazirlik gib
Biliyorum ama ben zaten emre ismini kullanacagım.Allah affetsin ama çok kötü bir kombinasyon olmuş, iki isim arasında hiçbir ahenk yokSadece Emre koyun misler gibi
defneMerhaba. 25 yaşındayım, malesef ki adım Döndü.
Dedem kendi annesinin adını vermiş bana. İsmimden nefret ediyorum, oldum olası soranlara söylemeye utandım. Tabi ki okulda hep dalgalar geçildi falan.. Hiç benimseyemedim. Ailemdeki tüm kuzenlerimin adı modern, bi piyango bana vurmuş :)
Okulu yeni bitirdim, iş hayatına başlamadan bi an önce değiştirmek istiyorum. Hatta bu yaşıma kadar geç bile kaldım. Haftaya dava açacağım zaten. Ailem de destekliyor. "O zaman öyle gerekti, ses çıkaramadık. Şimdi ki aklımız olsa vermezdik bu ismi" diyorlar.
Aklımda üç-dört isim var; Buket, Başak, Damla, Ela.
Sizce hangisi daha güzel? Ya da yaşıma da yakışacak arapça kökenli olmayan bir isim öneriniz varsa alırım :)
Ayrıca eklemeden de duramayacağım: Her bebek dünyaya kendi kimliğiyle, ayrı bir birey olarak gelir. Bu yüzden ne olur çocuklarınıza isim verirken, birilerinin adını onlar üzerinde yaşatmaya çalışmayın. Emin olun büyüdükçe o geleneksel eski dede-nine isimlerinden nefret ediyorlar.
cokuncu kiza koyarlarmis cinsiyeti ondan dönsün erkek olsun diye eskidenYani nedir gerçekten bu dönme fiilinin kadınlarla ilgisi, Döne, Döndü ve benzerleri ne aptal isimler kim şunları çocuğuna koyar
Dedemin ismi Cengiz, hiç sevmez. Çocuğa savaşçı diye isim mi verilir, savaş kadar kötü bir şey var mı derBenim bir arkadasim da Cengiz Han koydu
Bence çok tatlı bir isim Şirin, hem esprili, hem sevimli, hem munisSizce şirin ismi nasıl ileride kızım olursa bu ismi koymak istiyorum herkes alay eder o isimle diyorlar alay edilecek ne var onu da bilmiyorum ama
Sizin belirttiğiniz isimlerden de Ela güzel
Dedemin ismi Cengiz, hiç sevmez. Çocuğa savaşçı diye isim mi verilir, savaş kadar kötü bir şey var mı der
Ben de gökçe diyecektim.Gökçe , en beğendiğim isim :)
şu an adımı değiştirsem Gökçe yapardım :)
Böyle bi durum varsa ş gibi Türkçe harfler içeren isimler tercih etmemelisiniz. Bence ela bu anlamda iyi bi tercihEla'yı neden beğenmediniz? Ben uluslararası ticaret okuduğum için yurtdışına çıkarsam kolaylık olur, hem de Türkçe diye seçenekler arasına eklemiştim :)