- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi Mihribantje
-
pelin ismini görünce de benim aklıma nil karaibrahimgil in bak ppelinnne ppelineeeööö şarkısı geliyor :)))Sanirim türküsü yuzunden değiştirmek isterdim. Zuleyha, Mihriban, sakine gibi isimleri duyunca kafamda direkt türküleri calmaya basliyor.
Dudu dudu dilleriMihriban merhaba. Eğer isminden memnun değilsen değiştir. Ben şuan 31 yaşındayım ismim dudu ydu. Ve ismimden nefret ediyordum kendime hiç yakıştırmıyordum. Nüfus müdürlüğünden tek bir dilekçe ile isim değiştiriliyormuş o yasadan yararlanarak ismimi Burcu yaptım. Gerçekten şuan cok mutluyum. İnsan kendini nasıl mutlu hissdiyorsa öyle yaşamalı bence hatta geç kalmışım bile diyorum. Ayrıca cemre veya melisa ismi de çok güzel. Hayat çok kısa nasıl yaşamak istiyorsan öyle yap. Banada bir sürü şey söyleyen oldu. Hiçkimseyi takmıyorum çünkü bu benim hayatım
Buse ,Busenur,ece de cook fazla varDegistirmezdim. Bence yaygın olmaması çok güzel.
Bugün kardeşimin diploma törenine gittim,
96-97 jenerasyonunun yarısının adi busra imis.
500 öğrenci vardı, yarısı kız olsa nasıl 20 taneden fazlası busra olur, oluyormuş:)
pelin ismini görünce de benim aklıma nil karaibrahimgil in bak ppelinnne ppelineeeööö şarkısı geliyor :)))
yoo ismin cok güzel bence. duydugumda hemen aklıma mihriban türküsü gelir dolayıveririm dilime aksama kadar. bak şimdi bile söylüyorumismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Gülme krizine girdim :)Aslinda hicbiri kotu isim degil,
Ama kafamda yankilaniyor Zuleyha bekletme ha, Zuleyha geç kalma ha...
Aşk kağıda yazilmiyor Mihriban...
Ya da le le le sakine, niye gittin tütüne
Sanirim birazdan bu isimlerin sahiplerinin gazabina ugrayacagim
Alinmasinlar lutfen, sorun benim türkü hafizamda, Mahmut Tuncer in Seyithan sarkisini bile ezberden soyleyebilecek kadar kaydediyorum elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?