Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kkyi günlük gibi kullanan kızımız geldi sevgili ablalar ve günlük konum şu benim iki ismim var ikinciyi kendim koydum ilk ismimi hiç sevmiyorum bu yüzden ikinci ismimi hayalim olan Gece yaptım aileme dediğimde önce kabullenmediler sonra gün geçtikçe alıştılar şimdi herkes gece diyor yeni tanıştığım birine ismimi diyince şaka yapıyorum sandı psikoloğuma da diyince adını sordum dedi? Çok mu garip
Sevmediğin ismini kullanmayı reddedip kendi ismini koyman valla hoşuma gitti :) Gece güze isim bence. Sonuçta sen sevmişsin. Kararlılığın ve öz güvenin için Tebrikler....
Sevmediğin ismini kullanmayı reddedip kendi ismini koyman valla hoşuma gitti :) Gece güze isim bence. Sonuçta sen sevmişsin. Kararlılığın ve öz güvenin için Tebrikler....
Gece gölgenin rahatına bak Ben ilk bir erkek çocuğunda duydum ve çok değişik gelmişti benim ikinci isim şansım olsa gece seçmezdim ama senin seçimin içine sindiyse sorun yok