- 11 Aralık 2018
- 39.740
- 246.371
- Konu Sahibi limonbanyosu
Jalxlalslsk olmaz tabii yok ben gsf öğrencisi olacağım Allah’ın izniyle
Heh şimdi oldu... Tamam gece kız, kimliğine de yazdır ama havada kalmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jalxlalslsk olmaz tabii yok ben gsf öğrencisi olacağım Allah’ın izniyle
Normal mı sence garip tabi gece diye insan ismini olurEvet kkyi günlük gibi kullanan kızımız geldi sevgili ablalar ve günlük konum şu benim iki ismim var ikinciyi kendim koydum ilk ismimi hiç sevmiyorum bu yüzden ikinci ismimi hayalim olan Gece yaptım aileme dediğimde önce kabullenmediler sonra gün geçtikçe alıştılar şimdi herkes gece diyor yeni tanıştığım birine ismimi diyince şaka yapıyorum sandı psikoloğuma da diyince adını sordum dedi? Çok mu garip
İnstagramda ünlü. https://www.instagram.com/ollaluna/?hl=trÜnlü biri mi genelde erkeğin adı gündüz kızın adı gece olur
Kızım olursa adını gece koyarım diyordum bi ara bence garip değilEvet kkyi günlük gibi kullanan kızımız geldi sevgili ablalar ve günlük konum şu benim iki ismim var ikinciyi kendim koydum ilk ismimi hiç sevmiyorum bu yüzden ikinci ismimi hayalim olan Gece yaptım aileme dediğimde önce kabullenmediler sonra gün geçtikçe alıştılar şimdi herkes gece diyor yeni tanıştığım birine ismimi diyince şaka yapıyorum sandı psikoloğuma da diyince adını sordum dedi? Çok mu garip
Ahshwjjdkw yok kalsın eşimin adı uzay ya da toprak olsun istiyorumEşinin adida gündüz olursa,ohh tadından yenmez. Geceyle,gündüzün düğün merasimlerine hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim :)Bence çok hoş ilk olarak bir kitapta okumuştum bu ismi. Bence kimliğine yazdırmalısın