İsmim çok mu garip ?

Kimlikteki ismini merak ettim .. Neden gece?
Farklı anlamları olan daha güzel isimlerde var .. Bana değişik geldi.. Ama bu senin seçimin sonuçta :KK39:

Siz seviyorsanız kim ne diyebilir.Ama ilk isminizle uyumlu mu?Mesela ilk isminizle beraber "Mürüvvet Gece" gibi biseyse komik ve sizin eklediğiniz belli olur.

Ha yok mahkemeye gitmedim daha
İsim ve soyisim değişikliği için nüfus müdürlüğünden dilekçeyle değiştirme hakkı verildi belli bir süreye kadar.. mahkeme işi hem uzun hem masraflı oluyor. Süresi bitmediyse ve kimlikte değiştirmek istiyorsanız oradan yapabilirsiniz. Ama geçerli bir sebebiniz olmalı.. birde eski isme ekleme yapmıyorlar direkt değiştiriyorlar galiba..

Gece diye bir arkadaşım var çok severim, ismi de çok yakışır kendisine. Ama onun anası babası koymuş, o isimle büyümüş, ismini taşıyor. Sonradan bu ismi tercih etmek biraz garip olmuş bence de. Özenti duruyor.

Mihribanmiydi canim senin isim.mihriban gece mi oldu sen sevdiysen napalim nick gb biraz ama olsn smdi hep cocuklara koyuyorlar gece

Gece diye bir arkadaşım var çok severim, ismi de çok yakışır kendisine. Ama onun anası babası koymuş, o isimle büyümüş, ismini taşıyor. Sonradan bu ismi tercih etmek biraz garip olmuş bence de. Özenti duruyor.
Özentilikle alakası yok aslında ben de ayrı bir değeri var ölen kuşumun ismiydi

Özentilikle alakası yok aslında ben de ayrı bir değeri var ölen kuşumun ismiydi

Eh kuş olur, kedi olur güzel olur. İnsan olunca herkese yakışmıyor bence. Gerçi sizi ve tarzınızı bilmiyorum ama dediğim gibi herkese yakışan, herkesin kaldıracağı bir isim değil. Marjinal insanlara yakışıyor. Gece diye muhasebe müdürü olmaz mesela bence 😂

Eh kuş olur, kedi olur güzel olur. İnsan olunca herkese yakışmıyor bence. Gerçi sizi ve tarzınızı bilmiyorum ama dediğim gibi herkese yakışan, herkesin kaldıracağı bir isim değil. Marjinal insanlara yakışıyor. Gece diye muhasebe müdürü olmaz mesela bence 😂
Jalxlalslsk olmaz tabii yok ben gsf öğrencisi olacağım Allah’ın izniyle

X