- Konu Sahibi limonbanyosu
Kimlikte değişmedi mi onu sormuştum:))Bir gün aileme bundan sonra bana gece diyin dedim önce ilk adımı dediler küstüm sonra kabul edip gece dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimlikte değişmedi mi onu sormuştum:))Bir gün aileme bundan sonra bana gece diyin dedim önce ilk adımı dediler küstüm sonra kabul edip gece dediler
Ha yok mahkemeye gitmedim dahaKimlikte değişmedi mi onu sormuştum:))
İsim ve soyisim değişikliği için nüfus müdürlüğünden dilekçeyle değiştirme hakkı verildi belli bir süreye kadar.. mahkeme işi hem uzun hem masraflı oluyor. Süresi bitmediyse ve kimlikte değiştirmek istiyorsanız oradan yapabilirsiniz. Ama geçerli bir sebebiniz olmalı.. birde eski isme ekleme yapmıyorlar direkt değiştiriyorlar galiba..Ha yok mahkemeye gitmedim daha
İsim değil de nick gibi daha çok. Bilmiyorum ben klasik isimleri sevdiğim için sanırım.Başvurduk yazacak ne bileyim bu isim bana çok çekici ve güzel geliyor
ilk ismimi demeyi de kullanmayı da hiç sevmiyorum zaten biliyor herkes benim eklediğimi :)Siz seviyorsanız kim ne diyebilir.Ama ilk isminizle uyumlu mu?Mesela ilk isminizle beraber "Mürüvvet Gece" gibi biseyse komik ve sizin eklediğiniz belli olur.
Özentilikle alakası yok aslında ben de ayrı bir değeri var ölen kuşumun ismiydiGece diye bir arkadaşım var çok severim, ismi de çok yakışır kendisine. Ama onun anası babası koymuş, o isimle büyümüş, ismini taşıyor. Sonradan bu ismi tercih etmek biraz garip olmuş bence de. Özenti duruyor.
Hayır Mihriban kim o konuyu diyorsanız o kız ben değilim özelden diyebilirim size ilk ismimiMihribanmiydi canim senin isim.mihriban gece mi oldu sen sevdiysen napalim nick gb biraz ama olsn smdi hep cocuklara koyuyorlar gece
He olsunHayır Mihriban kim o konuyu diyorsanız o kız ben değilim özelden diyebilirim size ilk ismimi
Ünlü biri mi genelde erkeğin adı gündüz kızın adı gece olurInstagramda ollaluna var oğlunun adı Gece. Bana onu hatırlattınız.
Özentilikle alakası yok aslında ben de ayrı bir değeri var ölen kuşumun ismiydi
Jalxlalslsk olmaz tabii yok ben gsf öğrencisi olacağım Allah’ın izniyleEh kuş olur, kedi olur güzel olur. İnsan olunca herkese yakışmıyor bence. Gerçi sizi ve tarzınızı bilmiyorum ama dediğim gibi herkese yakışan, herkesin kaldıracağı bir isim değil. Marjinal insanlara yakışıyor. Gece diye muhasebe müdürü olmaz mesela bence
Bana da hep gece gibi karanlık gizemli fırtınayı içinde yaşayan insanı çağrıştırıyorŞahsen ismimi değiştirmek istesem asla geceyi tercih etmem ... bana karanlığı,kederi,sıkıntıyı çağrıştırdı.
Uğraşırmıyım bilmiyorum mahkemeye felan ama teşekkür ederim :)Bence güzel bir isim, sen beğeniyorsan kimliğine de yazdır.