İsmim çok mu garip ?

Bu da yeni jenerasyon sorunu sanırım. Bizim sınıfta bir kız var geleneksel bir ismi var, başlarda bizimle arkadaştı haliyle ismiyle sesleniyoruz, sonradan arkadaş olduğu insanlara modern bir isim söylemiş sınıfın yarısı kendi ismiyle yarısı kendi bulduğu isimle sesleniyor. Komik buluyorum dkdkdkdkd
Modaya uysun diye değil ölen kuşumun ismi bilip bilmeden yorum yapma :)

Evet kkyi günlük gibi kullanan kızımız geldi sevgili ablalar ve günlük konum şu benim iki ismim var ikinciyi kendim koydum ilk ismimi hiç sevmiyorum bu yüzden ikinci ismimi hayalim olan Gece yaptım aileme dediğimde önce kabullenmediler sonra gün geçtikçe alıştılar şimdi herkes gece diyor yeni tanıştığım birine ismimi diyince şaka yapıyorum sandı psikoloğuma da diyince adını sordum dedi? Çok mu garip
geçengün, yeşil gözlü sarışın çok tatlı 3 yaşında bir kız çocuğuna gece ismini koymuşlardı, ilk defa duydum ve çok itici gelmişti...ayrıca bayana değil, erkeğe daha çok yakışır bence bu isim...yaşlanınca gece nine derler artık sana:)

geçengün, yeşil gözlü sarışın çok tatlı 3 yaşında bir kız çocuğuna gece ismini koymuşlardı, ilk defa duydum ve çok itici gelmişti...ayrıca bayana değil, erkeğe daha çok yakışır bence bu isim...yaşlanınca gece nine derler artık sana:)
Ben de hem manevi değeri var hem de çok seviyorum

Beğendiysen sorun yok. Ama nufüs cüzdanına eklettirmeyeceksen resmiyete geçmeyecekse rumuz gibi kalır. İsmini beğenmeyip rumuz kullanan arkadaşların hep resmî isimlerini kullanıyorum. Yani reelde saçma ve uyduruk geliyor sonradan isim değiştirenler .

Beğendiysen sorun yok. Ama nufüs cüzdanına eklettirmeyeceksen resmiyete geçmeyecekse rumuz gibi kalır. İsmini beğenmeyip rumuz kullanan arkadaşların hep resmî isimlerini kullanıyorum. Yani reelde saçma ve uyduruk geliyor sonradan isim değiştirenler .
Henüz bir işim falan yok ya olunca nüfusa gelicek

X