işletme okuyan arkadaşlar gelecek için neler düşünüyorsunuz??

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
arkadaşlar bu sene işletme 3. sınıf oluyorum ve hala kafamda bazı şeyler netleşmiş sayılmaz muhasebeye yönelmeyi düşündüm ama staja başlama sınavı varmış ve herkes kazanması çok zor diyo...bankalarda da gişelerdeki bayanların durumunu pek iç açıcı bulmadım doğrusu...siz neler yapıyosunuz yada yapmayı düşünüyosunuz??paylaşırsanız sevinirim..

hayatım ben deli gibi pişmanım bu bölümü bitirdiiğime çünkü çok dar bir seçenek grubu war önünde,ama kendi her anlamda çok iyi yetiştirirsen we önemli noktalarda da arkan warsa bir sürü kazanımın olabilir,benim malesef o kadar imkanım olmadı(ne çok ii yetiştirebildim kendimi ne de tanıdığım wardı).Keşke çıkar çıkmaz adım atacağım bir bölüm seçseymişim...

senağlamaİşletme aslında çok geniş kapsamlı bir bölüm.ne yazık ki arkadaşımızında dediği gibi arkan olacak.torpilsiz iş bulmak çok çok zor.kendini geliştirmek istiyorsun e o da maddiyata dayanıyor.mesela ben insan kaynakları sertifika programına katılmak istedim fakat fiyatlar 1200 ytlden başlıyor,35oo ytl ye kadar çıkıyor.sürekli bir işim yok.uzun yıllar öğretmenlik yaptım.yazları boş ve parasız geçirerek.hiç bir zaman iyi bir iş bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.

canım bende o bölüm mezunuyum ama 1996 da 4 yıllık üni.mezunlarını öğretmen almışlardı da işsizlikten kurtulmuştım.ama size neler olur bilemem keşke girmeden biraz araştırma yapaydın.bayada yüksek puanla giriliyordu.ama bi işe yaramıyor.ya zebgin çocuğu yada bürokrat çocuğu olacaksın ki bölüm işe yarasın.

bende işletme 4.sınıf okuyorum iş alanları çok ama arkan olması şart birde kpss den yüksek almak gerekiyor ben nceden muhasebe bürosunda çalışmıştım işimi çok seviyorum ama staj sınavları çok zor ne yapacam bilmiyorum

slm arkadaşlar bende işletme okuorum 2.sınıftayım...içimi kararttınız ya..i bulmak gerçekten bu kadar sıkıntılı mı olcak?boşuna okuoruz desenize

ben de işletme okudum ve işimi çok seviyorum ( muhasebe ) işletme bölümü ise çok geniş iş imkanları var gerçekten ama gerekli olan büyük bir şehir yaşamak gerekiyor

bankalar , şirketlerin değişik departmanlarında , belediyelerde, muhasebe de , devlet memuru olarak pek çok iş alanı var

ben ödemişte yaşıyorum gerçekten küçük bir yer ayrıca bende staj sevdasına küçük paraya çalıştım ama staj dosyası ücreti gerçekten çok fazla ve bende evlilik hazırlıkları yapıyorum babamda yok

ne ise konu o değil gerçekten çok güzel bir meslek

staj sınavları gerçetken zor kabul etmem gerek ama o kadar da değil düzenli olarak çalışmak yeterli olur

gerçi ben muhasebeliği çok seviyorum ama artık yakın zaman dilimi içinde yapmak istemiyorum çünkü artık benim için rahat birşekilde yaşamak , bol paralı işler önemli
aklımda iki tane var
birisi emlak müşavirliği
ikincisi ise sigorta acenteliği açmak istiyorum
bakalım bir evlilik olsunda sermaye ile bir şeyler yapcaz artık

herkese mutlu br yaşam diliyorum bol kazançlar diliyorum

mrb bnde işletme.yi kazandım busene dha ne nedr bilmiorum ama mutluum bildiim öğrendiim kadryla işletmenin alanı geniş annem babam maliyeci onlarda ii biliolar istedkten çalıştıktan snra iş bulunur

ben açıköğretim işletme okuyorum.. normaldende ingilizce öğretmenliği son sınıftayım.. uluslararası şirketlerde özelde çalışmayı düşünüyorum açıkçası

bn de eskişehrde ing işletme okuyorm henüz hazrlığm ama çok umutsuzm eskişehr küçük bir yer oldugu için staj olanakları da sınırlı iş tecrübesi edinmek de.Kariyerime en yararlı olacak ne tür işlerle çalışmaya başlayabilirim lütfen yardncı olun....

eskişehirde etinin fabrikaları var
ama sehre ne kadar yakın bilemiyorum belki orda bulabilirsin staj olanagı
isletme cok genis bir alan
hangi kısmını istiyorsun
finansa mı yöneliceksin
insan kaynakları mı
pazarlama mı
operasyon mu
eskisehirde bankalarda staj olanagı bulabilirsin diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…