İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

Galiba 23 nisan gibiymiş ama haftasonu gırıyor araya belkı 26 nısana sarkabilir

Sermaye piyasası kurulu: 43
muh.denet. ve mali analiz: 83
stratejik yönetim: 80
Girişimcilik: 73
ınsan Kaynakları: 87
Uluslararası ışlt.: 83

sadece geçen yıllarda çıkan sorulara çalışarak hesaplarım neticesinde alacağım notlar arkadaşlar.. mutlaka bakın, hatta sınav öncesinde okulda şöyle bi gözden geçirim die çıkarmıştım geçen yılların sorularını yanımdaki kız isteyince vermiştim ona, sınavdan sonra tesadüf karşılaştık çok teşekkür ettii, sadece son 2 yılın sorularına bakarak 15 tane filan yaptım dedi, tavsiye ederim canlar..

Uyuzlar bunlar ya.Bari eski yıl sorularından çıkacak deseler biz de aylarca çalışmayız değil mi?.sempatiksalakcinni
Nasıl bir eğitim sistemi anlamadım:S.

SPK ve Muh. Denetimi dersinden Murat Dersanesine gidiyorum, o yüzden yüksek bekliyordum.
Geçen senel Muh. Denetimi soruları çok zor sorulmuş, bu sene günah çıkarıyor AÖF diyorlar :)
Ama Denetim için, 2. dönem biraz daha zor olacak gibi, analiz olduğu için. Gerçi ben matematiği ezberden daha çok severim.
6 hafta var önümüzde vakit kaybetmeden çalışmaya başlamak lazım.. delikafadulden

ben vızelerde zor bır derse rastlamadm yanı gecmıs yıllara calısıp gayet ıyı gectı sermaye bıraz daha dusuk bklıyorum ama ondnda 55 60 cıvarında ama fınallerde nolur bılmemem ınsallah guzel gecer hepımızın kızlar ve mezun oluruz hepberaber

rica ederim cnmcm finaller umarım zor olmaaz yani son sınıflara biraz kolay sorsunlar yaa yüzdük yüzdük sonuna geldik artık=)

rica ederim cnmcm finaller umarım zor olmaaz yani son sınıflara biraz kolay sorsunlar yaa yüzdük yüzdük sonuna geldik artık=)

inşallah tatlışım ben 3.sınıfım 2 yıl urfada okudum üstten devam ediyom bende keke suan 4.sınıfta olsaydım yaaa warmı bi tavsiyennn notlarım iki önceki sayfada yazıyo ....

selam kızlar benim spk ve 3. cü sınıfta alttan olan finansal yönetim kötü geçti. diğerleri çok iyi. ya kızlar geçen sene finansaldan 48 le kaldım vizem 60 tı. ama bu sene vizem berbat finansaldan. finansal yönetimden nasıl geçtiniz fikri olan var mı

canım 4.sınıf olupta fınansal yonetımden kalmayan cok az kısı var ozellıkle benım gıbı sadece gecmıs yıllara cllısıp bır haftaslık calısmanla gırersen fınansaldan gecemezsın :) fınansal yonetım ıcın kesınlıkle konu ozetlerını calısmanı tavsıye ederım cunku bırtek fınansalda her yıl degısık soru oluyor :))

teşekkürler canım haklısın geçmiş yol soruları finansalda çıkmıyo:)

keşke cıksa ama ozellıkle o derste sureklı farklı sorular soruyorlar bırde bır suru formul falan zor ders gercekten ... ama calıstıktan sora hepsı kolay kafa yormak lazım vaktin varsa yaaprsın aslında ya da calısıyorsan her aksam ıkı uc unıte calısıp sureklı tkrar yapabılırsın cnm ama ozetlerı tabı yoksa bızım o kalın kıtaplara calısmak cok mumkun degil :))

canım sen finansal yönetimden geçtin mi

yok canım dıyorum ya benım gıbı gecmıs yıllara calısan ıcın zor dıye :))

sermaye fiyasası finansal kurumlardan geçmiş yıllara baktım ama çıkmadı galiba yapamadım ders çalışmaya vaktimde yok nasıl geçeceğim ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…