• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

benı finans zorlayacak yıne öyle görünüyo. diğer notlar gayet iyi hadi hayırlısı bakalım

kızlar geçmiş yıl sorularına çalışanlar varmıydı aranızda ben çalışmadığım için varmıydı yokmuydu bilmiyorum.ama bir arkadaşım genelde geçmiş yıl soruları çıktı dedi.Buna katılan varmı aranızda?

kızlar geçmiş yıl sorularına çalışanlar varmıydı aranızda ben çalışmadığım için varmıydı yokmuydu bilmiyorum.ama bir arkadaşım genelde geçmiş yıl soruları çıktı dedi.Buna katılan varmı aranızda?

Muhasebe Denetiminin geçmiş yıl sorularına cumartesi sabahı baktım, birebir aynı sorular çıktı. Özellikle cevabı 0,083 olan soruyu yeniden işlem yapmadan işaretleyecektim ama ayıp olmasın diye tekrar çözdüm :) geçmiş yıl soruları çıkmasının iyi tarafı sınavdayken doğru yaptığını biliyosun ve moral veriyor. İnşallah Büt.e kalmadan geçeriz yüksek notlarla :smiley-cool:

yüksek notla gecmenın bı önemi var mı acaba?

Önemli olan okulu bitirmek ancak Ales e girmeyi düşünüyorum. Notlar o bakımdan önemli benim için. Bir de oturup, çalışıp, düşük not aldığını görmek üzüyor insanı. SPK dan 90 dan düşük bi not hedeflemiyordum ancak son 3 gün hiç bakmadım diğer derslere ağırlık verdim şimdi SPK notum 77 olacak sanırım :sinifsinif:

ben bilmiyodum a b c d diye veriliyomus meger keşke sıklarımı alabilseydim dedim ama aklımda bunlar kaldı ve baktım sınav sorularınaa
iş sosyal 18 dogrum
pazarlama 20 dogrum
maliyet 12 dogrum
yönetim 17 dogrum
tvk 13 dogrum
finans 15 dogrum
pöfffffffffffffffffffffffff tembelleştim mi ne evlenince okulda kendi bölümümden 5.gelen bennnn düştügüm hale bak yahuuu hiç çalışamadımkiii......:umursamaz:

aa canıms endemi mersinde girdin nerde girdinnn bende burdayımdaabilmiyorumkismile

sınav sorularına nerden baktınız? bende muhasebe denetımınden gırdım. e ögrenmeye gırdı bulamadım soruları.

arkadaslar ben gecmıs yıl sorularına calıstım sadece ve bır dersten 22 tanesı gecmıs yılldandı dıgerlerıde yarısından cogu gecmıs yıl sorularıydı sızede tavsıye ederım

cnm hangı dersten oldgunu hatırlamıyorum ısaretlemıstım kıtapcıga kac tane cıkmıs dıye uluslararsası ısletmecılık olabilir insan kaynakları gırısımcılık muhasebe stratejık yonetım bunlardanda 20 ye yakın cıkmıstı

Sınav sonuçları 1ay içinde açıklanır ama sorular ve cevaplar açıklanmış açıköğretimin sitesinde hihoyyyt

Son düzenleme:
Muhasebe Denetiminin geçmiş yıl sorularına cumartesi sabahı baktım, birebir aynı sorular çıktı. Özellikle cevabı 0,083 olan soruyu yeniden işlem yapmadan işaretleyecektim ama ayıp olmasın diye tekrar çözdüm :) geçmiş yıl soruları çıkmasının iyi tarafı sınavdayken doğru yaptığını biliyosun ve moral veriyor. İnşallah Büt.e kalmadan geçeriz yüksek notlarla :smiley-cool:

tşk cnm keşke geçmiş yıl sorularına bari baksaydım :gitme::gitme::gitme:

Back