- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kızlar girdim ama sadece ing. öğrt. soruları var yaa
bizimkiler nerdeeeeeeeeeeeee
eşim diyoki onlarda gözünü actı artık aynı soruları sormuyolar eskisi gibi diyo zarrr vermicekler siteyedeeeeeklava:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar girdim ama sadece ing. öğrt. soruları var yaa
bizimkiler nerdeeeeeeeeeeeee
kızlar geçmiş yıl sorularına çalışanlar varmıydı aranızda ben çalışmadığım için varmıydı yokmuydu bilmiyorum.ama bir arkadaşım genelde geçmiş yıl soruları çıktı dedi.Buna katılan varmı aranızda?
yüksek notla gecmenın bı önemi var mı acaba?
kızlar geçmiş yıl sorularına çalışanlar varmıydı aranızda ben çalışmadığım için varmıydı yokmuydu bilmiyorum.ama bir arkadaşım genelde geçmiş yıl soruları çıktı dedi.Buna katılan varmı aranızda?
sınav sorularına nerden baktınız? bende muhasebe denetımınden gırdım. e ögrenmeye gırdı bulamadım soruları.
sınav sorularına nerden baktınız? bende muhasebe denetımınden gırdım. e ögrenmeye gırdı bulamadım soruları.
arkadaslar ben gecmıs yıl sorularına calıstım sadece ve bır dersten 22 tanesı gecmıs yılldandı dıgerlerıde yarısından cogu gecmıs yıl sorularıydı sızede tavsıye ederım
eogrenme.anadolu.edu.tr/ Buradan canım.Oturum aç deyip t.c.kimlik numaranı gir.
Fakülte seçiniz bölümünden sınav soruları diyorsun.Bölümünü de seçiyorsun...
Muhasebe Denetiminin geçmiş yıl sorularına cumartesi sabahı baktım, birebir aynı sorular çıktı. Özellikle cevabı 0,083 olan soruyu yeniden işlem yapmadan işaretleyecektim ama ayıp olmasın diye tekrar çözdüm :) geçmiş yıl soruları çıkmasının iyi tarafı sınavdayken doğru yaptığını biliyosun ve moral veriyor. İnşallah Büt.e kalmadan geçeriz yüksek notlarla :smiley-cool: