• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

ben vızelerde zor bır derse rastlamadm yanı gecmıs yıllara calısıp gayet ıyı gectı sermaye bıraz daha dusuk bklıyorum ama ondnda 55 60 cıvarında ama fınallerde nolur bılmemem ınsallah guzel gecer hepımızın kızlar ve mezun oluruz hepberaber
sermaye piy dersine geçmiş yıllara bakıp mı 55 bekliyorsun bravo ben niye yapamadım ya anlamadım:uhm:

evet canım sınavda gecmıs yıllarda cıkmıs kac soru vr ısaretlemıstım ve 12tanesı gecmıs yıllardandı ekstra 4 5tanede tutmus ıste tahmını puan olarak yazdm yıne yazarım sonucumu

evet canım sınavda gecmıs yıllarda cıkmıs kac soru vr ısaretlemıstım ve 12tanesı gecmıs yıllardandı ekstra 4 5tanede tutmus ıste tahmını puan olarak yazdm yıne yazarım sonucumu
12 tanemi demekki ben iyi çalışmamışım çünkü bana hepsi yeni gibi gelmişti üzüldüm şimdi neyse finalde inşallah daha sıkı tutatrım sağol arkadaşım

Benim de alttan bir tek Maliyet Muh.var:S
Finansal da bana kolaydı mesela.70 küsürle geçmiştim sanırım

zten 3.sınıfın en zor ıkı dersı muhasebe ve fınansaldı bende muhasebeden 80le gectım ama nasıl o notu aldım hala ınanamam tamamen sansla gectım :Saruboceq:

12 tanemi demekki ben iyi çalışmamışım çünkü bana hepsi yeni gibi gelmişti üzüldüm şimdi neyse finalde inşallah daha sıkı tutatrım sağol arkadaşım

rıca ederım canım benım arkadasımda gecmıse calısmıstı ama oda karıstırmıs kotu gectı dedı dıgerlerıne gore daha azdı belkıde ondandır canım umarım fınalde yuksek alırsın:Saruboceq:

kızlar finansaldan özet çıkararak çalışın ben 75le geçmiştim 3.sınıfdayken

tatlım özetlerimi arkadaşa verdim pcde deil aklıma gelmişti keşke pcde olsa hemen gönderirdim

evet kızlar fınansal ozetlerınız varsa pcden yollayabılcegınız cok sevınırız walla :)
ben daha baslamadım ıkı hafta kala baslıcam cıkmıs sorulara calısmaya
ama fınansala sımdıden baslasam ıyı olucak..

canlarım finansalın sayısal olayına önem vermeyin sözel kısımları çalışın gitsin ben öle yaptım sayısal az çıkıor

finallere başlamadım ben henüz ara verdim kafamı boşaltıorum nisanın sonlarına doğru ufakdan başlarım

son hafta calışmayla yapabılıyormusunuz gercekten ınanamıyorum eyvahedigeldismile

canım saol onerın ıcın sayısal kac tane cıktıgını hatırlamıyorum ama sozel daha fazla oluyor gercekten...
cnm calısıyorum ben ancak bu kdr olabılıyor hem onceeden clıssamda unutuyorum pek bır yararı olmuyor son hafta calısmam en verımlısı bnm ıcın:) ama fınansala sıkı clısmam lazım bır turlu baslayamadım :(

canım saol onerın ıcın sayısal kac tane cıktıgını hatırlamıyorum ama sozel daha fazla oluyor gercekten...
cnm calısıyorum ben ancak bu kdr olabılıyor hem onceeden clıssamda unutuyorum pek bır yararı olmuyor son hafta calısmam en verımlısı bnm ıcın:) ama fınansala sıkı clısmam lazım bır turlu baslayamadım :(

finansala o kadar calıştım kı anlatamam ama ne olduysa yapamadım sınavda

geçmiş yıl sorularına bak canım tabi bunlarla yetinme murat yayınları kitaplarınada bak
aöfyi küçümsüolar ama sıkıosa okusunlar bakalım çalışmakdan başka çare yok canlarım

Geçen sene finansal ın finali zordu. 70 küsür almıştım çok çalışmama rağmen. Gerçi bir konuyu atlamıştım ordan 6 işlem sorusu gelmişti.
Notun önemi yok, geçmem yeterli, diyorsanız sözeller yeterli olabilir, ancak vize de düşükse basit işlem soruları yapılabilir. Efektif faiz, Bileşik faiz tarzı faiz soruları.
Geçmiş yıl soruları + e öğrenme sitesindeki e-alıştırmada ki sorular + aöf nin kitabının soruları + yardımcı kitabın soruları ile rahat bir şekilde geçebilirsiniz :smiley-cool:
Ben şimdiden başladım çalışmaya. Yaz sıcağında ders çalışmak istemiyorum :utangac:

Back