- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm hepsi süper geçti kızlar en az alıcağım not 85 olucak sanırım 6 ders alıyorum güseldi hepsi hepimiz için hayırlısı:kedi: zemuszemus
slm kızlar ..
ben 3 teyim muh.ve finans bide yönetim karısık gecti digerleri iyi...
ben yaptıgım soruların cevaplarını alıyodum bayan ögretmen geldi bana bu bi kopyadır dedi sinirlerim alt üst oldu halbuki herkes alırmış bende dedimki bimiyodum elim ayagım titredi çünkü az kalsın sınavım iptal ediliyodu şimdi bile aklıma gelince geriliyom neyse sonra dedi okul baskanı şimdi olmuş bida olmasın siz buna ne diyosunuz??????
slm kızlar ..
ben 3 teyim muh.ve finans bide yönetim karısık gecti digerleri iyi...
ben yaptıgım soruların cevaplarını alıyodum bayan ögretmen geldi bana bu bi kopyadır dedi sinirlerim alt üst oldu halbuki herkes alırmış bende dedimki bimiyodum elim ayagım titredi çünkü az kalsın sınavım iptal ediliyodu şimdi bile aklıma gelince geriliyom neyse sonra dedi okul baskanı şimdi olmuş bida olmasın siz buna ne diyosunuz??????
evet kızlar cevaplar açıklanmış haber sitelerinde de haberi var
ama e öğrenmeye girilmiyo şuan :))
ben izin vermezler diye teklif bile etmedim gözetmenlere
dediğiniz gibi bazıları çok cins oluyor
alt tarafı gözetmensin.ne bu afra tafraalsanaalsanasmile
canım seni çok iyi anlayabiliyorum. ben cumartesi günü hocaya sordum alabilir miyim dedim oda gidip başkana sordu evet alabillirsin ama sadece şıkları bende tamam dedim zaten onları alıcam.ogün sorun cıkmadı aldım. pazar günü sabah sınava girerken başakana sordum alabilir miyim cevaplrı al ama bana gösterme dedi. bende çaktırma diyorsunuz yani deyip güldüm. bu hemen benımle bunun tartışmasına girme dedi. bende tartışmıyorum zaten sadece sordum dedim. yasak olduğunu biliyorsun nıye soruyorsun dedi. ben dün 3 dersi aldım hocalar izin verdi yasak ols avermezlerdi dedim. orda öyle bi gerdi beni. neyse sınav biterken işaretlediklerimi aldım cıktım. keltoş herif. çok kaba oluyo o hocalar sanki silah zoruyla ordalar. para alıyolar hem yaptıkalrına bak. cok kabaydılar ciddenlmaz:
canım kesinlikle yasak bir durum. Bizim sınıfta da biri sordu "cevapları sordu alabilir miyim" diye, alırsanız sınavınız iptal olur dedi. Zaten hocalar sınav kurallarını okurken üstüne basarak belirtiyor. Ben 2-3 hafta beklemeyi tercih ederim iptal edilmesindense :)
SPK dan 77 alacağım sanırım :çok üzgünüm:
evet kızlar cevaplar açıklanmış haber sitelerinde de haberi var
ama e öğrenmeye girilmiyo şuan :))
ben izin vermezler diye teklif bile etmedim gözetmenlere
dediğiniz gibi bazıları çok cins oluyor
alt tarafı gözetmensin.ne bu afra tafraalsanaalsanasmile
Lalinciğim, benim girdiğim okulda ki gözetmen "böyle bi sınav için kendimi yakamam" dedi.
Tartışmaya çok açık bi psikolojideydim ama insanların hakkına girmemek için susmayı tercih ettim.
Dediğin gibi bazıları fazlasıyla cins oluyor.klava: