• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

benm hepsi süper geçti kızlar en az alıcağım not 85 olucak sanırım 6 ders alıyorum güseldi hepsi hepimiz için hayırlısı:kedi: zemuszemus

benm hepsi süper geçti kızlar en az alıcağım not 85 olucak sanırım 6 ders alıyorum güseldi hepsi hepimiz için hayırlısı:kedi: zemuszemus

maşallah cnm nasıl çalışmıştın peki yardımcı kitaplaramı kendi kitabınamı

benim çok kötüydü ya ağğğğ

spk yüzünden geçen sene tek dersten kaldım bu senede zorladı ya 50 olsun yeter delikafadulden

slm kızlar ben de 3 senelik bir tekrarın ardından 4 e geçebildim nihayet
Sınavlarım kötüydü galiba çünkü hepsini salladım delikafadulden

Bu sene geçebileceğimi sanmıyorum düğün telaşından inşallah seneye bitiricem :icecream:

merhaba
En rahat Muhasebe Denetimi geçti, en çok şaşırtan ise SPK oldu. Çok çalışmıştım ama sınav stresinden mi bilemiyorum beklediğim gibi geçmedi. SPK sorularını, 36 da 30 ya düşürmeleri de şaşırttı açıkçası.
Türk Dilinde ki "zaid" kelimesini ilk duymuş oldum ama artık unutmam herhalde artı "+" demek olduğunu :)
Bu arada Eskişehir büroyu aradım, sorular yarın ya da sonraki gün e öğrenmede yayınlanacakmş.

kızlar merhaba..
benim alttan bi dersim vardı. finansal yönetim. o pek iyi gecmedi ama diğerleri iyiydi. üstelik cevaplarımıda aldım sorular açıklandığı gibi bakıcam notlarıma oy çok heyecanlıyım

ya kızlar bişey sorcam..işletme 3.sınıf 4.sınıfta 1.sınıfta olduğu gibi soruların aynısı çıkmıyor mu merak ettim..

slm kızlar ..
ben 3 teyim muh.ve finans bide yönetim karısık gecti digerleri iyi...
ben yaptıgım soruların cevaplarını alıyodum bayan ögretmen geldi bana bu bi kopyadır dedi sinirlerim alt üst oldu halbuki herkes alırmış bende dedimki bimiyodum elim ayagım titredi çünkü az kalsın sınavım iptal ediliyodu şimdi bile aklıma gelince geriliyom neyse sonra dedi okul baskanı şimdi olmuş bida olmasın siz buna ne diyosunuz??????

slm kızlar ..
ben yaptıgım soruların cevaplarını alıyodum bayan ögretmen geldi bana bu bi kopyadır dedi sinirlerim alt üst oldu halbuki herkes alırmış bende dedimki bimiyodum elim ayagım titredi çünkü az kalsın sınavım iptal ediliyodu şimdi bile aklıma gelince geriliyom neyse sonra dedi okul baskanı şimdi olmuş bida olmasın siz buna ne diyosunuz??????

canım seni çok iyi anlayabiliyorum. ben cumartesi günü hocaya sordum alabilir miyim dedim oda gidip başkana sordu evet alabillirsin ama sadece şıkları bende tamam dedim zaten onları alıcam.ogün sorun cıkmadı aldım. pazar günü sabah sınava girerken başakana sordum alabilir miyim cevaplrı al ama bana gösterme dedi. bende çaktırma diyorsunuz yani deyip güldüm. bu hemen benımle bunun tartışmasına girme dedi. bende tartışmıyorum zaten sadece sordum dedim. yasak olduğunu biliyorsun nıye soruyorsun dedi. ben dün 3 dersi aldım hocalar izin verdi yasak ols avermezlerdi dedim. orda öyle bi gerdi beni. neyse sınav biterken işaretlediklerimi aldım cıktım. keltoş herif. çok kaba oluyo o hocalar sanki silah zoruyla ordalar. para alıyolar hem yaptıkalrına bak. cok kabaydılar cidden:olmaz:

slm kızlar ..

canım kesinlikle yasak bir durum. Bizim sınıfta da biri sordu "cevapları sordu alabilir miyim" diye, alırsanız sınavınız iptal olur dedi. Zaten hocalar sınav kurallarını okurken üstüne basarak belirtiyor. Ben 2-3 hafta beklemeyi tercih ederim iptal edilmesindense :)
SPK dan 77 alacağım sanırım :çok üzgünüm:

evet kızlar cevaplar açıklanmış haber sitelerinde de haberi var
ama e öğrenmeye girilmiyo şuan :))
ben izin vermezler diye teklif bile etmedim gözetmenlere
dediğiniz gibi bazıları çok cins oluyor
alt tarafı gözetmensin.ne bu afra tafraalsanaalsanasmile

Lalinciğim, benim girdiğim okulda ki gözetmen "böyle bi sınav için kendimi yakamam" dedi.
Tartışmaya çok açık bi psikolojideydim ama insanların hakkına girmemek için susmayı tercih ettim.
Dediğin gibi bazıları fazlasıyla cins oluyor.:oklava:

canım seni çok iyi anlayabiliyorum. ben cumartesi günü hocaya sordum alabilir miyim dedim oda gidip başkana sordu evet alabillirsin ama sadece şıkları bende tamam dedim zaten onları alıcam.ogün sorun cıkmadı aldım. pazar günü sabah sınava girerken başakana sordum alabilir miyim cevaplrı al ama bana gösterme dedi. bende çaktırma diyorsunuz yani deyip güldüm. bu hemen benımle bunun tartışmasına girme dedi. bende tartışmıyorum zaten sadece sordum dedim. yasak olduğunu biliyorsun nıye soruyorsun dedi. ben dün 3 dersi aldım hocalar izin verdi yasak ols avermezlerdi dedim. orda öyle bi gerdi beni. neyse sınav biterken işaretlediklerimi aldım cıktım. keltoş herif. çok kaba oluyo o hocalar sanki silah zoruyla ordalar. para alıyolar hem yaptıkalrına bak. cok kabaydılar cidden:olmaz:

ay canım ya hiç sorma az daha iptal ediliyodu sınavım hala strsini atamadım inanki bide cmtsi oldu ya pazarda kötü gecti ona kafayı taktım sinir oldum yaaa saglık olsun artık tövbe ettimmm:gitme:

canım kesinlikle yasak bir durum. Bizim sınıfta da biri sordu "cevapları sordu alabilir miyim" diye, alırsanız sınavınız iptal olur dedi. Zaten hocalar sınav kurallarını okurken üstüne basarak belirtiyor. Ben 2-3 hafta beklemeyi tercih ederim iptal edilmesindense :)
SPK dan 77 alacağım sanırım :çok üzgünüm:

hımm anladım canım ne bilim ya ben geldigimde bişi okumadılar belikde geciktim bilmiyom 5 dak.sonra sınav basladı işte ne bilim canımcım çok haklsın vallaa inanki bilmiyodum ama kayınım hep aldı iki gündeee:gitme:

evet kızlar cevaplar açıklanmış haber sitelerinde de haberi var
ama e öğrenmeye girilmiyo şuan :))
ben izin vermezler diye teklif bile etmedim gözetmenlere
dediğiniz gibi bazıları çok cins oluyor
alt tarafı gözetmensin.ne bu afra tafraalsanaalsanasmile

eecanım ya hiç sorma benim hocalar bayandı:oklava:

Lalinciğim, benim girdiğim okulda ki gözetmen "böyle bi sınav için kendimi yakamam" dedi.
Tartışmaya çok açık bi psikolojideydim ama insanların hakkına girmemek için susmayı tercih ettim.
Dediğin gibi bazıları fazlasıyla cins oluyor.:oklava:

aynen canım ya sana katılıyorumm ...olumunekankayizsmile

Back